Předstíráme těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.6.17 18:45

Předstíráme těhotenství

Máme jedno dítě a druhé nám odnosí náhradní matka. NM už máme, ale rozhodli jsme se s manželem, že to nikomu neřekneme, tzn. chci předstírat těhotenství od začátku až do konce aby nikdo nic nepoznal. Prošel si tím někdo? Mám z toho strach, hlavně, když si příbuzní budou chtít sáhnout na břicho. Budu mít koupené bříško, ale i tak to asi půjde poznat.
Za každou radu děkuji, doufám, že v tom nejsem úplně sama.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
524
18.6.17 18:48

Je náhradní matka v Čechách legální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
18.6.17 18:48

A jak budeš předstírat nateklost a zhoršenou pleť třeba? :D jinak šahání na bříško bych vyřešila striktním zákazem. Jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
18.6.17 18:49
@Anonymní píše:
Máme jedno dítě a druhé nám odnosí náhradní matka. NM už máme, ale rozhodli jsme se s manželem, že to nikomu neřekneme, tzn. chci předstírat těhotenství od začátku až do konce aby nikdo nic nepoznal. Prošel si tím někdo? Mám z toho strach, hlavně, když si příbuzní budou chtít sáhnout na břicho. Budu mít koupené bříško, ale i tak to asi půjde poznat.
Za každou radu děkuji, doufám, že v tom nejsem úplně sama.

8o a proboha proč? Copak je to něco, za co by se měl člověk stydět? A pokud bys těhotenství předstírala a pravda by vyšla najevo, nebylo by to ještě horší než jít s barvou ven? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101542
18.6.17 18:49

Zkušenost nemám, ale nesetkala jsem se s tím, že by si chtěl někdo sahat na břicho a podobně… kdyby chtěl, tak musíš vymyslet jak ho vtipně, ale rezolutně poslat do háje.
Jinak doporučuju lacláče, sice jsou už nemoderní, ale vhodně „pytlovité“ a zakryjí případnou nedokonalost imitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
18.6.17 18:50

Nedá mi to a zeptám se - proč to chcete předstírat? Já když si to teď představím, tak by mi to teda u rodiny neprošlo a ani bych to předstírat nezvládla..byla bych neustále ve stresu (kdo na mě kouká, jestli vypadá břicho opravdově, na otázky o těhotenství odpovídat :? )

• Citovat
  • Upravit
101542
18.6.17 18:50

@Whiskin Tak ne každý je nateklý a má zhoršenou pleť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
18.6.17 18:51

@Whiskin mně třeba za celé těhu narostlo jenom bricho a nikde nic nenateklo…jak kdybych si to bricho fakt nasadila;-)…jinak neni to nelegalni ;)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15468
18.6.17 18:54
@Anonymní píše:
Za každou radu děkuji, doufám, že v tom nejsem úplně sama.

Proč to chceš předstírat? 8o Náhradní matka je něco špatného? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.17 18:54

A proc to budete tajit? Nijak to nehodnotim, jen me to zajima. Jinak podle me nikoho ani ve snu nenapadne, ze budes tehotenstvi predstirat. Takze i kdyby bricho pusobilo pohmatem divne, tak bych se nebala. Krome toho pres obleceni nikdo nic nepozna. Podle me se to da, ale bude to narocne. Budes si muset davat pozor na spoustu veci, v pritomnosti lidi nonstop. Proto bych predstirani zvazila. Pokud mas ale duvod, ktery je pro Tebe urcujici, tak do toho jdi a drzim palce.

A taky bych zvazila zasadnost tohoto kroku. Pak uz nebude cesty zpet. Muzes si velmi zkomplikovat zivot a vztahy okolo sebe, kdyby to prasklo. Zavres si cestu, uz nikdy nebudes moci byt v tomto ohledu uprimna. Ale nijak Te neodrazuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
18.6.17 18:58

Naprosto te chapu ja bych nesnesla tech milion dotazu kolem nahradni matky…!!normalne rekni, ze si neprejes aby na brisko nekdo sahal kdyby se k tobe nekdo hnal.. na me taky nikdo nesahal, pokud sem nerikala, ze kope to pak chteli vsichni :lol:..a uprimne myslim ze pokud nebudes mit vylozene polstar..ale treba tu imitaci, kterou prodavaj do škol pro preventivni programy :lol:…tak to ne pohmat nepoznaj (nam do daval ucitel na vejsce..nela sem to asi mesic po porodu na sobe a fakt to bylo jak realny! da se tam nastavit i mesic)jinak brisko sem mela kazdou chvilku jina i jindy mekci, nekdy tvrdy jako sutr;-)…hodne stesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.17 19:01
@Samuše píše:
Naprosto te chapu ja bych nesnesla tech milion dotazu kolem nahradni matky…!!normalne rekni, ze si neprejes aby na brisko nekdo sahal kdyby se k tobe nekdo hnal.. na me taky nikdo nesahal, pokud sem nerikala, ze kope to pak chteli vsichni :lol:..a uprimne myslim ze pokud nebudes mit vylozene polstar..ale treba tu imitaci, kterou prodavaj do škol pro preventivni programy :lol:…tak to ne pohmat nepoznaj (nam do daval ucitel na vejsce..nela sem to asi mesic po porodu na sobe a fakt to bylo jak realny! da se tam nastavit i mesic)jinak brisko sem mela kazdou chvilku jina i jindy mekci, nekdy tvrdy jako sutr;-)…hodne stesti :palec:

Zakladatelko, pokud jsi z nejakeho ultra konzervativniho/netolerantniho prostredi a lidi okolo by Te deptali, tak to asi chapu. V mem okoli bych takovou reakci necekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
18.6.17 19:03

Já to chápu, nikomu do toho nic není a než zbytečné otázky, tak bych to možná taky takto řešila, i když to ne vždy bude pohodlné… ale nejspíš bych do toho šla taky. Co je komu do toho? Přeji hodně štěstí a na břicho můžeš zakázat šahat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101542
18.6.17 19:03
@BloomingGorgeous píše:
Podle me se to da, ale bude to narocne. Budes si muset davat pozor na spoustu veci, v pritomnosti lidi nonstop. Proto bych predstirani zvazila. Pokud mas ale duvod, ktery je pro Tebe urcujici, tak do toho jdi a drzim palce.

No, když si vzpomenu na své první těhotenství, tak to by se předvádělo celkem snadno… krom toho, že mi bylo často na omdlení mi vlastně nic nebylo a fungovala jsem až do porodu vlastně normálně, přesněji řečeno úplně normálně, protože na omdlení mi bývá i za netěhotna :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
18.6.17 19:06
@Whiskin píše:
Je náhradní matka v Čechách legální?

Přímo legalni není, ale dírou v zákoně se to da obejít, i přes CAR jde mít dítě prostřednictvím NM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová