Předstíráme těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
18.6.17 19:50
@Anonymní píše:
ano napadlo nás to a může se to stát, ale myslím, že vzhledem k tomu, jakou finanční odměnu po tom dostane, si myslím, že to neudělá… doufám…

Stále máte papírový nárok na půl dítěte (od otce) a když to spojím s odměnou, co by nedostala a tím, že to není její dítě, nezdá se mi to moc pravděpodobné. I když možné to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
18.6.17 19:51

Koupila bych si tricko s napisem nesahat a jak by se nekdo blizil tak bych jeste zduraznila, ze to nemam rada a nepreju si to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.6.17 19:59

Nemam nic proti NM. Ale proc predstirat? Leda, ze se stydite, ze Vam dite nekdo odnosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
18.6.17 20:00

Nevím, kde žiješ, ale co dál? Nepotká tě tvůj gynekolog? Co porod? Zakážeš vstup do porodnice? Co když tam přes to někdo půjde a zjistí, že tam neležíš? doktoři se tě ptají a píší do papírů kolikrát jsi rodila, co když se něco stane? Co v práci? Vždyť nemůžeš odejít na mateřskou a zároveň nemůžeš pracovat až do porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
18.6.17 20:01
@Bábrdl píše:
Jako myslíš, že nebude za celých 9 měsíců potřebovat lékaře?
Tak stát se to může, ale co když půjde.Nejde o to, že by fejkovala těhotenské prohlídky :mrgreen: Ale spíš o to, že se jí ulomí kus stoličky, ona přijde do ordinace s fejkovým břichem a co?

Js teda byla tehotns 3× a k zubari jsem sla 2× pze mi to vychazelo na preventivku potreti jsem to nezvladla, dr mela dlouhou lhutu a k praktikovi jsem sla ciste jen na kontrolu kvuli razitku do prukazky, zkopirovala vzdy zpravu z minuleho tehotenstvi…ale rikam si, ze u doktora prece tehotenstvi nemusi predstirat :nevim: vzdyt jde hlavne o lidi kolem, doktorovi je to putna zda ma dite od NM nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.17 20:02
@ynax píše:
Nevím, kde žiješ, ale co dál? Nepotká tě tvůj gynekolog? Co porod? Zakážeš vstup do porodnice? Co když tam přes to někdo půjde a zjistí, že tam neležíš? doktoři se tě ptají a píší do papírů kolikrát jsi rodila, co když se něco stane? Co v práci? Vždyť nemůžeš odejít na mateřskou a zároveň nemůžeš pracovat až do porodu?

gynekolog mě v tom podporuje, říká, že nejsem první ani poslední… v porodnici budu taky, u porodu „mi“ nikdo svítit nebude… a pracuji z domu na živnost takže na mateřskou ani nepůjdu

• Citovat
  • Upravit
18.6.17 20:05
@ynax píše:

Mne to pripada cele celkove mnohem slozitejsi a narocnejsi nez ze si nekdo bude chtit sahnout na bricho. Duvody, ktere jsem jmenovala ja a Ynax mohou byt jen zlomek toho, s cim se budes mozna muset potykat. Je to dost riskantni pocin. Nebudes treba v praci potrebovat potvrzeni od gynekologa? A dalsi veci, ktere ted treba nikoho nenapadnou, ale mohou byt pro utajeni fatalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
18.6.17 20:06

@ynax jde pracovat az do porodu, jen se krati materska, treba je zakl. osvc nebo da vypoved :nevim:…u me je treba pravdepodobnost, ze sveho gyndr v Praze potkam rovna nule :lol: a do porodnice jsem si zadne pribuzne nezvala, jen sveho muze…myslim, ze kdyz se doktori ptaji kolikrat jsi rodila, nikdo u toho neni, reknes pravdu, doktor nezkouma kolik deti vychovavas…nic z tvych argumentu by me asi netrapilo :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.06.17 v 20:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.17 20:06
@Anonymní píše:
gynekolog mě v tom podporuje, říká, že nejsem první ani poslední… v porodnici budu taky, u porodu „mi“ nikdo svítit nebude… a pracuji z domu na živnost takže na mateřskou ani nepůjdu

Tak ted to vypada schudneji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.17 20:12

Jenom chci jeste neco rict, OT. Kdybych zjistila, ze moje dcera predstirala tehotenstvi, aby se vyhnula konfrontaci se mnou, tak bych to brala jako obrovske selhani z me strany. Brala bych to tak, ze jsem nenastolila duveru a svobodu a tezko bych se vyrovnavala s tim, ze mi radeji komplikovane lhala a necem tak dulezitem jako je tehotenstvi. To mi pripada na tom celem nejsmutnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.6.17 20:12
@Kelsey píše:
Nemam nic proti NM. Ale proc predstirat? Leda, ze se stydite, ze Vam dite nekdo odnosi.

stačí číst diskuzi..dělá to kvuli rodině, která je " silně věřící" :roll: a nesouhlasila by s tím ani s adopcí..
Raději nešťastná dcera - toužící po dítěti, než nedejbože nějaká nepřirozenost :zed:

Zakladatelko a bydlíš s rodinou, nebo se s ní často stýkáš? To bude zase trošku těžší, než jestli vidíš rodinu jednou za uherský rok..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.6.17 20:16

@BloomingGorgeous jenže silně věřící lidé nežijí svobodně..tady už je trošku rozdíl..než mezi nevěřícími lidmi kteří mají jakýkoliv vztah..Pokud by to někdo tajil rodině tak tam už je jasné že ty vztahy jsou špatné..tam kde jsou vtahy dobré, by se to asi nestalo..tam kde se respektují a neodsuzují

• Citovat
  • Upravit
959
18.6.17 20:29
@Anonymní píše:
Nechci to tajit před nejbližší rodinou, ale myslím, že to bude pro ně lepší nevědět, nerada bych aby mé tajemství tížilo i někoho jiného :kytka: @Bábrdl
jinak já osobně si nemyslím, že náhradní matka je něco špatného, ale moje silně věřící rodina by to určitě nepochopila, adopci už vůbec ne

Asi nečtu pozorně, ale proč druhé skrz NM? Vám samotným už to nejde? Jinak nepochopení rodiny si umím představit a myslím si, že toto je lepší varianta, než aby to pak někdo třeba i předhazoval dítěti… Jen se připrav na otázky ohledně těhu a pak asi i ohledně porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.6.17 20:32

@smurfka cetla jsem uvodni prispevek, dal nebyl jeste cas, dosli jsme z venku, honem to vsechno nahnat do vany, delam palacinky a mezitim jsem odpovidala. Doctu az bude cas. Nemam rada krestany, prave protoze casto jsou fanatici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
18.6.17 20:32
@Bábrdl píše:
Oni myslí, kdyby řekla, že je adoptované. Její geny to budou, ale příbuzní by to nevěděli. (Což je dle mého úplná blbost)

Proc? Nemusela by nic predstirat a pak by jim rekla pravdu… casem.
Mne to predstirani prijde rizikovejsi ( co kdyz to nevyjde, bude predstirat smrt ditete pri porodu?) vystavuje se trapasu, kdyz na to nekdo prijde a me se tedy nezda, ze je to zas tak lehke predstirat, ze jsem v 8. mesici… pozna se to i podle chuze, vstavani, meni se teziste tela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová