Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny,
rozhodla jsem se, že najdu svého otce jménem Stanislav Kubáň pocházejícího z obce Bartošovice na Severní Moravě. Pokud byste prosím kdokoliv věděl o něčem (informace o něm, jeho rodině atd.), co by mi při hledání mohlo pomoci, tak prosím pište do zpráv.
Děkuji!
V Bartošovicích mám známou-bývalá sousedka. Příští týden bych se jí mohla, zeptat, jestli tam někoho takového nezná ![]()
@Lucka194 píše:
V Bartošovicích mám známou-bývalá sousedka. Příští týden bych se jí mohla, zeptat, jestli tam někoho takového nezná
Děkuji, to byste byla moc hodná. Pak mi klidně napište SZ.
Já bych požádala o uveřejnění výzvy tuhle tv http://www.sedlnice.cz/…ce/tv-studio
je to tv ze Sedlnic, ale mají tam aktuality i reportáže z okolí, takže by mohla moderátorka oznámit výzvu"hledá se…".
@axlpol píše:
Já bych požádala o uveřejnění výzvy tuhle tv http://www.sedlnice.cz/…ce/tv-studio
je to tv ze Sedlnic, ale mají tam aktuality i reportáže z okolí, takže by mohla moderátorka oznámit výzvu"hledá se…".
Děkuji za radu. Podívám se na to.
Zkusila bych i na FB - určitě je šance, že to někdo z Bartošovic bude číst a pomůže.
Pokud to budete na FB zvěřejňovat, pošlete mi odkaz na sebe do zprávy, zveřejním to ráda i u sebe a požádám své přátele z okolí - jsem z města nedaleko a mám známé v okolních blízkých vesničkách. Snad se zadaří
.
Děkuji. Nevím, jestli to budu chtít takhle zveřejňovat. Naši se rozešli v mých 11letech za nepříliš příznivých okolností. Nechci svým rozhodnutím někomu (matce, sestře atd.) ublížit. Chtěla jsem začít takhle „anonymně“ a kdybych zjistila, kde ho najdu, tak bych ho zkusila nejdříve zkontaktovat. Sama nevím, jestli bude mít zájem.
@axlpol píše:
@martina.se píše:jo, ideál. Bloncka aspoň bude mít škandál a o čem vysílat…
Prosím?
@martina.se píše:…já mám teda ráda tu červenovlasou moderátorkujo, ideál. Bloncka aspoň bude mít škandál a o čem vysílat…
P. s.:nevím jak škandály, ale největší reportáže jsou vždy o příjezdu celebrit dabingu a jak vysazují stromy ![]()
@axlpol píše: …já mám teda ráda tu červenovlasou moderátorku,má hodně osobitý projev, líbí se mi a může tu zprávu dát mezi aktuality " pokud někdo zná pana Kubáně, nechť se ozve do redakce, ráda by se s ním setkala jeho ztracená rodina"třeba takhle nějak.
Myslím, že v regionální tv nebude problém nechat si uvěřejnit zprávičku.P. s.:nevím jak škandály, ale největší reportáže jsou vždy o příjezdu celebrit dabingu a jak vysazují stromy
Položte si otázku :" Bylo nutné přispívat do téhle diskuze?!". Váš komentář nepomohl, ani nebyl vtipný a použití jména mého otce v něm bylo více než trapné… ![]()
@Deňulec píše:
Položte si otázku :" Bylo nutné přispívat do téhle diskuze?!". Váš komentář nepomohl, ani nebyl vtipný a použití jména mého otce v něm bylo více než trapné…
na formulaci :„pokud někdo zná pana Kubáně, nechť se ozve do redakce, ráda by se s ním setkala jeho ztracená rodina“…se mi nezdá nic trapného…zato vaše reakce je přehnaná a přecitlivělá…
@Malaga píše:
na formulaci :„pokud někdo zná pana Kubáně, nechť se ozve do redakce, ráda by se s ním setkala jeho ztracená rodina“…se mi nezdá nic trapného…zato vaše reakce je přehnaná a přecitlivělá…
díky, taky jsem to tak myslela
.Moderátorka je tam příjemná a nebudou s toho dělat hned reportáž„škandál“jak psala @martina.se ,stačí si domluvit, ať to zmíní mezi aktualitami. Sedlnice jsou podle těch reportáží, celkem živá „vesnice“(nevím jestli nejsou městic?)takže i tu jejich tv, lidé sledují a zmiňují tam i reportáže z okolí…a Bartošky jsou cca 4km, takže šance je veliká, že to uslyší někdo, kdo bude vědět.
No, byl to návrh jak pomoci, pokud to @Deňulec nepomohlo a nestojí o radu, tak raději radím já ostatním, pokud toho pána neznáte, raději tady nepište a nesnažte se pomoci. ![]()
@axlpol
Omlouvám se. Máte pravdu. Příspěvek jsem špatně pochopila. Nejdříve mi to přišlo jako výsměch. Až jsem si jej přečetla pořádně, pochopila jsem, že jste to tak nemyslela… Nezlobte se. ![]()