Předstíráme těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101764
19.6.17 10:47
@Bábrdl píše:
Tak si přečti ten seznam rizikových potravin :mrgreen:
Je tam i paštika a nedostatečně omytá zeleniny, špatně skladovaná potravina. to bych si devět měsíců nemohla sníst nic v restauraci (nemáš kontrolu, že vše 100% umyli a jak to skladovali).

Nejenom v restauraci, když tak čtu ten seznam, tak to vidím na instatntní kaše a dělat je jen do vody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556

Holky, díky, občas se trápí tím, jak jsem šíleně úzkostná. Ale jak vidím, může být mnohem hůře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Anonymní píše:
Děkuji všem, které mě neodsoudily, čtu pečlivě každý příspěvek, překvapily jste mě. Kéž by byli všichni takoví jako vy :kytka: ale můj kamarád je adoptovaný a měl z toho mindrák právě kvůli zlým lidem, kteří mu to každou chvíli nějak připomínali, takže bych se ráda vyvarovala tomu aby lidi věděli, že nám dítě odnosí NM. Dítěti to pak plánujeme říct, ale ať se samo rozhodne jestli o tom pak informuje okolí

Zakladatelko, promin za OT ohledne jidla :roll:

Drzim Ti palce, rozumim Ti a at Ti vse dobre dopadne! :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.17 10:48
@Bábrdl píše:
Takže vlastně nezáleží na tom, jestli je to od Číňana na růžku, ne? :mrgreen:
My tam chodíme pravidelně a nic.

Predstav si, ze to nic neznamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.6.17 10:50

Tím seznamem jsem ale reagovala na příspěvek ohledně statistiky rizikových potravin. Nikde nepíšu, že jsem nejedla paštiku nebo chodila kontrolovat kuchaře v restauraci, jestli mi dobře omyl salát :mrgreen: Ale zjevně se odkazu nedočkám, takže já raději přestanu zakladatelce plevelit diskuzi a jezte si každý, co chcete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
19.6.17 10:51

Koukám, že se diskuze trochu posunula, ale když se vrátím k původnímu dotazu zakladatelky, nebyl by jednodušší na ty poslední 3- 4 měsíce někam odjet a vrátit se až s mimčem? Předtím třeba nosit volnější trika a pak tvrdit, že jste to neříkali, protože jste chtěli aby to bylo překvápko/ z pověrčivosti/… Zpětně po pár měsících si nikdo nevybaví jak velké, nebo malé břicho jsi v tom „pátém měsíci“ měla. Přišlo by mi to takhle jednodušší, než chodit navštěvovat víc jak půl roku svoji rodinu a kamarády s polštářem místo břicha a vyprávět jim o tom, jak mimčo kope a natékají mi nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.6.17 10:52
@BloomingGorgeous píše:
Predstav si, ze to nic neznamena.

Sakra, teď jsem se tu pěkně uvedla svým punk přístupem k těhotenství.
ale ve skutečnosti jsem podobná hysterka jako vy, ale asi v jiných věcech. É - nesedla jsem si do auta bez těhotenského pásu. Hned vypadám líp, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.6.17 10:53
@Bábrdl píše:
Sakra, teď jsem se tu pěkně uvedla svým punk přístupem k těhotenství.
ale ve skutečnosti jsem podobná hysterka jako vy, ale asi v jiných věcech. É - nesedla jsem si do auta bez těhotenského pásu. Hned vypadám líp, ne?
:mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.17 10:55

Ja kdyz vidim uroven argumentu nekterych uzivatelek a jejich „logiku“, tak se odhlasuji a jdu pracovat ;)

Vsem preji krasny den a zakladatelce hodne stesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
19.6.17 10:55
@BloomingGorgeous píše:
Ono je taky jina situace treba v praci a na vikendu s kamaradkami. Predstirat me tehotenstvi by byla celkem narocna etuda, ale muze se taky vzit do Tebe :D I tak to znamena celou dobu myslet na detaily: stejna chuze, nepit alkohol, zadne leky, bricho za vsech okolnosti, nejist syrove ryby/plesnive syry atd.
ona to neni uplne legrace, kdyz to nechces pokazit.

je spousta matek, který se v jídle neomezují, i tu decku vína dají, a léky před lidma nezobou, každá nechodí jak „naprcaná kachna“ :mrgreen:
Já osobně tě zakladatelko chápu. Za mě, imitace bříška třeba až od „pátého“ měsíce. Do té doby si vystačíš s volnějšími střihy a budeš všem tvrdit, jak je to úžasný, že se ti nekazí postava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
19.6.17 14:29

Mě by spíš zajímalo, jak náhradní matka vysvětluje okolí, že byla těhotná, už není a dítě nemá. To mi přijde daleko větší problém, než naopak, kdy se těhotenství dá před okolím docela dobře nasimulovat. Jak to náhradní matka vysvětlí rodině, v práci, jak to okolí přijme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4226
19.6.17 14:53

Doporučuji kouknout na dokument o NM http://www.ceskatelevize.cz/…si-neprodam/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
19.6.17 17:21

@Jana206 NM to většinou netají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.6.17 20:55

@Jana206 Vubec bych nemela problem od zacatku vsem rict, ze dite, ktere nosim, neni me. Myslim, ze pokud to clovek dela s dobrym umyslem pomoci, nikoli pro penize, neni vubec tezke si to obhajit i pred nejblizsimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
19.6.17 21:31

@unuděná myslim si, ze dobry umysl být může, ale hlavní motiv je finanční. Těhotenství i u zdravé zeny představuje určité riziko. Nepopírám dobrý umysl, ale to, ze je to hlavní a jediny motiv, jsou dle mě kecy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová