Přehoz na postel z Lidlu

6945
19.8.17 13:21

Přehoz na postel z Lidlu

Ahojky holky,
ptám se, dá se koupit přehoz na postel v Lidlu, když jsou akce? Nevíte, kolik v Lidlu stojí ten přehoz na postel, děkuji všem za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobliha51
19.8.17 15:09
@tumpach píše:
Ahojky holky,
ptám se, dá se koupit přehoz na postel v Lidlu, když jsou akce? Nevíte, kolik v Lidlu stojí ten přehoz na postel, děkuji všem za odpověď :)

Jak vypadá? Pošli fotku.

• Citovat
  • Upravit
1437
19.8.17 16:59

Super přehoz mají v Pepcu. Dobře se pere. Vydrží a je kvalitní. Taky ho mívají v akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
20.8.17 12:44

@tumpach

Tak jak má ten přehoz vypadat? Už tě to nezajímá?

• Citovat
  • Upravit
6945
20.8.17 12:48
@Kobliha51 píše:
@tumpachTak jak má ten přehoz vypadat? Už tě to nezajímá?

ahoj, mě spíš jde o to, jestli ho tam vůbec někdy mají, protože v letáku jsem ho nikdy moc neviděla, normálně velký přehoz na manželskou postel (ideál tmavě modrý, fialový, bílý) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
20.8.17 13:05
@tumpach píše:
ahoj, mě spíš jde o to, jestli ho tam vůbec někdy mají, protože v letáku jsem ho nikdy moc neviděla, normálně velký přehoz na manželskou postel (ideál tmavě modrý, fialový, bílý) :D

Já myslela, že už máš nějakej vyhlídnutej a ty ani nevíš, jestli je tam vůbec někdy mají a už si vybíráš barvu a aby byl v akci. :dance: Tak nevím. A musí to být jedině v Lídlu a v akci a nebo to může být i jinde a jde jen o barvu? Co když v Lídlu nikdy nebudou mít přehozy na manželskou postel a natož v akci? Co pak?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný