Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky,
ptám se, dá se koupit přehoz na postel v Lidlu, když jsou akce? Nevíte, kolik v Lidlu stojí ten přehoz na postel, děkuji všem za odpověď ![]()
@tumpach píše:
Ahojky holky,
ptám se, dá se koupit přehoz na postel v Lidlu, když jsou akce? Nevíte, kolik v Lidlu stojí ten přehoz na postel, děkuji všem za odpověď
Jak vypadá? Pošli fotku.
Super přehoz mají v Pepcu. Dobře se pere. Vydrží a je kvalitní. Taky ho mívají v akci
@Kobliha51 píše:
@tumpachTak jak má ten přehoz vypadat? Už tě to nezajímá?
ahoj, mě spíš jde o to, jestli ho tam vůbec někdy mají, protože v letáku jsem ho nikdy moc neviděla, normálně velký přehoz na manželskou postel (ideál tmavě modrý, fialový, bílý) ![]()
@tumpach píše:
ahoj, mě spíš jde o to, jestli ho tam vůbec někdy mají, protože v letáku jsem ho nikdy moc neviděla, normálně velký přehoz na manželskou postel (ideál tmavě modrý, fialový, bílý)
Já myslela, že už máš nějakej vyhlídnutej a ty ani nevíš, jestli je tam vůbec někdy mají a už si vybíráš barvu a aby byl v akci.
Tak nevím. A musí to být jedině v Lídlu a v akci a nebo to může být i jinde a jde jen o barvu? Co když v Lídlu nikdy nebudou mít přehozy na manželskou postel a natož v akci? Co pak?