Prekvapeni pro mamku v teto dobe?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym
Mamince bude v lete 55 a kdyz jsme premyslely nad darkem tak nas nic nenapadlo. Dnes segra v kavarne prisla s tim, ze mamka nikde nebyla pomalu 15 let a ze s ni poletime v lete do recka, nasla i hotel, je hodne luxusni, ale ted za dobrou cenu. A hlavne, kdyz uz tak at si mamka uzije plny komfort. Koupily by jste takto dopredu pro tri lidi zajezd a kor v teto dobe, kdyz neni nic jiste? Vim, ze mamce by to udelalo radost, hlavne ten spolecny cas s nami. A je dost casu na to pripravit velmi senzitivni deti i chlapy. Ale mam proste strach ze se objevi „covid omega“ a penize propadnou a bude zklamani.
Tak 55 má jen jednou v životě. Asi bych to riskla. Jste očkovaní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym
Mamince bude v lete 55 a kdyz jsme premyslely nad darkem tak nas nic nenapadlo. Dnes segra v kavarne prisla s tim, ze mamka nikde nebyla pomalu 15 let a ze s ni poletime v lete do recka, nasla i hotel, je hodne luxusni, ale ted za dobrou cenu. A hlavne, kdyz uz tak at si mamka uzije plny komfort. Koupily by jste takto dopredu pro tri lidi zajezd a kor v teto dobe, kdyz neni nic jiste? Vim, ze mamce by to udelalo radost, hlavne ten spolecny cas s nami. A je dost casu na to pripravit velmi senzitivni deti i chlapy. Ale mam proste strach ze se objevi „covid omega“ a penize propadnou a bude zklamani.
zrovna dneska jsem uzavřela smlouvu s cestovkou na letní dovolenou. Umožňují bezplatné storno ještě měsíc před odletem a i kdyby něco, tak jsem uzavřela pojistku storna, která kryje i riziko covidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym
Pokid nabizeji rozumne storno podminky, tak urcite. Pokud ne, tak si zjistit u externich pojistoven, zda jsou zajezdy pripojostit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemůžete jet na holčičí wellness víkend po Čechách i třeba prodloužený někdy dřív?
Je fajn, když člověk na narozeninový dárek dlouho nečeká😉
- Citovat
- Upravit
@Dlouhá punčoška píše:
A nemůžete jet na holčičí wellness víkend po Čechách i třeba prodloužený někdy dřív?
Je fajn, když člověk na narozeninový dárek dlouho nečeká😉
Ale jestli dobře čtu, tak ona ty narozeniny má až v létě. Takže se pojede nejspíš brzy po nich. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka píše:
Ale jestli dobře čtu, tak ona ty narozeniny má až v létě. Takže se pojede nejspíš brzy po nich.
Omlouvám se, špatně jsem přečetla zadání. Dík za upozornění🙋♀️
- Citovat
- Upravit
Koupila. Maminka budee mit urcite ohromnou radost a v lete uz bude urcite dobre, co se tyka Covidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V lete byva covid situace lepsi, jestli jste vsichni ockovani, tsk bych poridila dobry pojisteni a zajezd koupila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud budete mít v létě všichni platné očkování, tak bych koupila. Přes ty prázdniny bývá vše volnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle kdyby mi mé dcery koupily a dopřály mé milované moře v kombinaci s mými nejmilovanějšími dvěmi dušemi vesmíru - což jsou ony dvě - tak na to budu vzpomínat do smrti
![]()
udělejte to, je to paráda (snad mamka plave, má plavky, má ráda moře? ono je to i o tom, někdo radši hory, někdo les.. to je nutné zvážit, jestli mamča, co 15 let necestovala Tohle zrovna ocení.. má rodina ví, že Moře Miluju a lítám často, já třeba jsem schopna letět či jet k moři i jen na 3/4 noci, hlídat si letenky apod.
ale to právě vaše mamka není)
pak je potřeba zvážit, zda miluje něco jiného - zahradu, zlato? to by ji pak potěšil nějaký nádherný strom-keř k zasazení nebo luxusní prsten - náramek - řetízek
víš, jakože vždy je to o lidech..
ti mí miláčci to mají snadné, páč kromě moře miluju parfémy od Muglera a právě zlato, takže se nemůžou nikdy minout ![]()
Pro mne je to moc hezké téma a dotaz, tak budu ráda za zpětnou vazbu o vaší mamce, když si to takhle necháš projít hlavou - ale myslím, že právě ten ČAS s vámi bude ta největší topka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mamka by byla nadšená, jak píší ostatní - očkování, dobré covid pojištění, a hurá k moři
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym
Byla jsem minulý rok, kdy byl covid horší než bude podle mě letos, taktež dlouho dopředu objednáno a pohoda ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak kup něco v ČR. Minimalne kvůli tomu cestování (a podmínkám kvůli covidu) to bude lepší. Jinak je to hezký dárek a mamince udělá radost i když ji vezmete třeba do Třeboně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Ahoj prosim anonym
. Ale mam proste strach ze se objevi „covid omega“ a penize propadnou a bude zklamani.
Mamince bude v lete 55 a kdyz jsme premyslely nad darkem tak nas nic nenapadlo. Dnes segra v kavarne prisla s tim, ze mamka nikde nebyla pomalu 15 let a ze s ni poletime v lete do recka, nasla i hotel, je hodne luxusni, ale ted za dobrou cenu. A hlavne, kdyz uz tak at si mamka uzije plny komfort. Koupily by jste takto dopredu pro tri lidi zajezd a kor v teto dobe, kdyz neni nic jiste? Vim, ze mamce by to udelalo radost, hlavne ten spolecny cas s nami. A je dost casu na to pripravit velmi senzitivni deti i chlapy