Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zajimalo by me, zda tady mezi maminkama (evt. tatinkama) je nekdo, komu rekli, ze cekaji holcicku (nebo chlapecka) v tehotenstvi a pak u porodu nastalo prekvapeni, kdy misto holcicky byl chlapecek nebo naopak misto chlapecka holcicka? a zda znate nejake ty triky jak poznat pohlavi ditete v tehotenstvi - nejake babske rady:-)
Místo holčičky máme chlapečka. Doktor celé těhotenství tvrdil, že nevidí pindíka, takže to vypadá spíš na holčičku. No po porodu jsme koukali. Naštěstí nemám úchylku na růžovou a vše, až na pár kousků, jsme měli v neutrálních barvách. Jsem opět těhotná a ultrazvuk už beru s rezervou ![]()
Mě osobně ne, ale kamarádce
Na všech UTZ ji říkali, že to bude holka, ona nakoupila vše na holčičku včetně červeného kočárku a po porodu ejhle kluk
Doma už dva kluky měli tak byla chuděra celý špatná a zklamaná…
@anduletka poznáš to tak že se při úplňku zatočíš dokola a když bude břicho k západu je to kluk, když k východu tak holka.
Teď se to už nestava, na screeningu ti vemou rovnou krev i na zjištění pohlaví a pak to srovnavají s ultrazvukem a je to 100% je to novinkou od minulého roku v Brně. Jen mi přišla smska, že se to shoduje a že je to kluk ![]()
Jedné mamince od nas ze skupiny se tohle stalo loni na jare. Az dokonce ji tvrdili, ze budou mit holcicku a narodil se jim chlapeček ![]()
@K.Black píše:
@anduletka poznáš to tak že se při úplňku zatočíš dokola a když bude břicho k západu je to kluk, když k východu tak holka.
Znám případ kdy se měla narodit holka, při císaři se paní narodil kluk a zhroutila se z toho, že to není její dítě
U nás ve skupině jsou dvě holky - obě podle ultrazvuku měly mít holku a obě mají kluka ![]()
Nestalo se mi to. Babske rady - brisko spis dopredu - kluk. Super plet, vlasy a nehty v tehotenstvi - kluk. Masozrava mamina milujici rajcata - kluk. Vsechno na mne sedelo a mam kluka. ![]()
Holky v tehotenstvi ubiraji na krase, muzu potvrdit u kamaradky.
@K.Black píše:
@maraida píše:
Mě se místo chlapečka narodila holčička.
a jak jsi rozchodila? nebo partner? a meli jste vecicky nachystane na holcicku?