Prenascan - test na DS z krve matky - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
6.2.13 12:52

@Minimaksik
ne je to dobrovolne, v praze v gennetu to delaji za 13950,– Myslim, ze si tam staci zavolat, mozna te budou chtit akorat videt. Ale pokud se nepletu tak vysledky jsem vedela jen ja, ani myslim dr. to ani nevedel. Je to placena sluzba.
Mne rikali, ze odbery berou v pondeli, pak to pondeli a snad i streda svazi pak se to posila letecky do hong kongu, v praze byli vysledky zpet presne za 14dni od odberu.
Podepisujes smlouvu a tak, da se platit kartou primo na miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.2.13 16:48

Ahoj :mavam: Byla jsem na Prenascanu v Gennetu minulý týden, tak napjatě čekáme na výsledky. Sama mám špatnou kombinaci genů (ale ve formě, která se nijak u mě neprojevuje), takže u mě hrozí vyšší možnost potratu nebo u miminka DS. Proto byl pro mě Pranascan jasná volba. Nehledě na to, že amnio mi nedoporučila sama gynekoložka (prý už viděla hodně věcí, které dokázala amnio způsobit) a ani reference kamarádek po amnio nebyly nejlepší (bolest břicha, celková nevolnost…). Tak snad dostaneme dobré výsledky a amnio se budu moct vyhnout. 1. trim. UTZ v Gennetu mi vyšel pěkně, doufám, že je to dobré znamení…Nevíte, do jaké míry je 1.trim UTZ spolehlivý a odhaluje postižení apod.? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
19.2.13 09:46

Nechci strašit, ale já měla všechny testy v pořádku, rizika malé a mám postižené dítě. Takže já už těm testum nevěřim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.2.13 20:12
@Michaela1982 píše:
Nechci strašit, ale já měla všechny testy v pořádku, rizika malé a mám postižené dítě. Takže já už těm testum nevěřim

Ahoj, a konkretne ktore testy si mala v poriadku? Aj prenascan? Alebo biochhemicky skrining a merania utz… diky ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
21.2.13 16:09

prenasc.mi nedělali, měla jsem ok tripltesty, krevní a na utz taky nic nebylo… měla jsem riziko 1:900 snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.2.13 17:44
@Michaela1982 píše:
prenasc.mi nedělali, měla jsem ok tripltesty, krevní a na utz taky nic nebylo… měla jsem riziko 1:900 snad

to je mi luto, prajem vela sil a co najviac peknych chvil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mys.s.ska
18.3.13 20:09

Tak já na to jdu tak za 14 dní, ty peníze jsou teda pálka, ale lepší než riskovat potrat…tak jsem sama zvědavá;-/Gyndařka mi sama řekla, že na plodovku by ona osobně nešla, tak jsem vzala tuhle metodu…

• Citovat
  • Upravit
31
3.4.13 16:49

Mohu se zeptat vsech, ktere uz Prenascan maji za sebou, v kolikatem tydnu jste na nej sly? Me totiz doktor rekl, ze je stejne lepsi tu krev brat az kolem 17.tydne az je tam te dna nejak vic… Ale nechce se mi cekat tak dlouho, ted jsem 14.tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
3.4.13 17:04
@Karite píše:
Mohu se zeptat vsech, ktere uz Prenascan maji za sebou, v kolikatem tydnu jste na nej sly? Me totiz doktor rekl, ze je stejne lepsi tu krev brat az kolem 17.tydne az je tam te dna nejak vic… Ale nechce se mi cekat tak dlouho, ted jsem 14.tyden.

Ve čtrnáctém, může se tuším už od desátého, té DNA tam je už dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.4.13 12:26

Já jsem byla ve 12 týdnu. Vim, že nemáme ještě vyhráno, ale mojí psychice to hodně pomohlo, takže jsem se aspoň uklidnila:-)což za ty peníze stojí:-))čekala jsem teda trochu indivoduálnější přístup při zpracování výsledků-napsali mi jen trizomie neprokázány. I když co by se asi měli rozepisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
15.4.13 14:55

@Minimaksik Ahoj, byla jsem na Prenascanu minulé pondělí, zeptám se, takže ve výsledcích se neudává riziko (1:…)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.4.13 15:00

Ne žádný poměry, jen nebylo prokázáno a informace, že moje DNA putovalo na suchym ledu a pak, že není vyloučeno osobní selhání při zpracovávání atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
15.4.13 15:10

@Minimaksik tak za ty prachy bych čekala víc :), ale zaplaťpánbu za super výsledek, gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
15.4.13 19:28
@Minimaksik píše:
Já jsem byla ve 12 týdnu. Vim, že nemáme ještě vyhráno, ale mojí psychice to hodně pomohlo, takže jsem se aspoň uklidnila:-)což za ty peníze stojí:-))čekala jsem teda trochu indivoduálnější přístup při zpracování výsledků-napsali mi jen trizomie neprokázány. I když co by se asi měli rozepisovat.

Tam asi vážně není co rozepisovat, buď je najdou, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
16.4.13 12:02

To je pravda, jen mi to v tu chvíli přišlo málo, za ty prachy..:-))takový strohý:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí