Prenatální škytavka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
21.11.05 22:06

Ahoj Inko a mamky,

my se s Adámkem taky přidáváme do klubu škytajících miminek:-) Určitě to nijak nevadí. Ke konci těhotenství taky hodne a často škytal. a v prvních měsících skroro po každém jídle. Ale je pravda, že škytavku rád neměl a plakal.
Hezký zbytek těhu a hodně radosti s miminkem
Andrea a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
21.11.05 22:18

Ahojky, taky mám škytavkový miminko:-)
Docela by mě zajímal názor vás všech:
Slyšela jsem, že pokud si miminko v bříšku pořádně posílí bránici, nemělo by pak mít problémy s prdíky. Škytavka je křeč bránice, takže se tím vlastně posiluje…
Co vy na to? U nás to tedy sedí. Malá nikdy neměla sebemenší problémy s bříškem. Ale je fakt, že byla i jinak dost živoučká a pořádně mě zevnitř okopávala:-)
Albi+Anika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
21.11.05 22:27

Ahoj,
přidávám se - obě holky škytaly v bříšku… :D

Jinak Albi, teorie je to dobrá. :) Taky jsme neměly větší problémy s prdíkama. Nicmémě jsem o tom dříve neslyšela.....
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
21.11.05 23:05

Ahojky,

taky jsme si pořádně zaškytali v bříšku. Malej hodně škytal i když se narodil. Ale bohužel, problémy s prdíkama nás neminuly. Takže na tom asi moc pravdy nebude.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
22.11.05 08:08

Albi, u nás to teda nefungovalo. Jak už jsem psala, ke konci těhu Honzík víc škytal, než kopal, ale prdíky nás potrápí pěkně :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
22.11.05 10:03

Ahoj

Náš malý v bříšku taky hodně škytal, ještě častěji, než popisuješ ty a nic mu není. Musím uznat, že ale škytal dlouho dobu po porodu a ještě teď škytá, ale už ne tak často…

Oluška a Martínek (5 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
22.11.05 13:58

Ahoj Albi.

Tak teorii o škytání a prdících nepotvrdím, protože my jsme se s nimi natrápili. Myslím, že pravděpodobnější vysvětlení bude, že prdíky častěji trápí chlapečky než holčičky. I když má kamarádka měla holčičku a bez rektální trubičky ani ránu.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
22.11.05 14:04
neznalek píše:
Ahojky,

taky jsme si pořádně zaškytali v bříšku. Malej hodně škytal i když se narodil. Ale bohužel, problémy s prdíkama nás neminuly. Takže na tom asi moc pravdy nebude.

Lenka

:D :D Takže zase jedna teorie...... :D Ale změlo to hezky, Albi.. :D A jak jsem řekla, taky bych se pod ní podepsala....... Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
23.11.05 17:52

Hihi, no nic:-) Však je to dobře. Aspoň se maminy, co jim mimčo v bříšku neškytá, nemusí bát, že bude trpět kolikou, ne?:-)
 Albi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.11.05 21:12

Ahojky,

jo jo my jsme taky měli v bříšku škytající miminko a co je na světě, tak si škytne jenom někdy. Je to naprosto normální. Neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.11.05 21:17

Ahojda, taky jsme škytali, hlavně když já jsem chtěla spát, tak mi břicho lítalo.
Jen si to užívej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
23.11.05 22:34

Ahojky,
Tak teorii škytavka=neprdící miminko, bohužel nemohu potvrdit :lol: ! Jak už jsem psala výše, tak Anička v bříšku škytala 106, ale prdy měla opravdu katastrofální :twisted: - chudinka. Naštěstí je to už za námi.
Přeju mimča netrpící na prďáky! :lol:
 J+A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
23.11.05 22:41

Další „škytavčátko“!!!
Taky jsme škytali na dvakrát.Prý kluci škytají víc…no nevím :lol:
A prdíky???Od šesti neděl do poloviny 4.měsíce jsme měli dětskou koliku :lol: ,takže nesouhlas… :wink:
Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.11.05 23:35

Ahojky,

hm,tak já taky teda nesouhlasím.V bříšku Niki škytala několikrát denně i 20min a odprděli jsme si poctivě 3m.Pak ze dne na den klid.Byla to 3m kolika.Ale škytáme vesele dál…
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.11.05 10:45

Ahoj holky

Prenatální škytavka nemá nic společného s prdíčkama (nebo kolikou). Nám bude 6 měsíců a pořád prdíčky máme, první 4 měsíce jsme si fakt užívali, i když někdy teď to je taky síla. Většina miminek trpí na prdíčky a co znám, tak prenatální škytavku mimčo nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí