Přeplatek v podnájmu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65055
1.5.16 10:18

@elpiska to tak odpovídá, v půlce dubna u nás ve městě dostaneme papír s vyúčtováním a pak čekáme na peníze, případně ale máme taky docela dlouho na zaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.5.16 10:20
@vokishka píše:
@elpiska to tak odpovídá, v půlce dubna u nás ve městě dostaneme papír s vyúčtováním a pak čekáme na peníze, případně ale máme taky docela dlouho na zaplacení.

my jsme letos poprvé v podnájmu, ale teda takovou lhůtu jsem nečekala :)))
Vyúčtování měli u na městě taky v půlce dubna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.5.19 13:27

Přeplatek

Zdravím bydlím v podnájmu se 3 dětmi chci se zeptat na vrácení přeplatku za vodu teplo atd. Majitelka mi psala že je vyúčtování u domovnice že jej vyzvedne a dá mi vědět mám na něj nárok potřebovala bych poradit děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.4.21 14:20

Dobrý den. Bohužel jsem také byla nucena využít podnájmu k bydlení. Hodně záleží na slušnosti pronajímatele. Nektery bez problémů vrátí i kauci i přeplatky, některý zkouší, co se dá. Bohužel má poslední zkušenost je otřesná. Majitel bytu mi zadržuje část kauce s tím, že v bytě byly závady. S tímto tvrzením přišel měsíc po předání bytu a podepsání předávacího protokolu (bez připomínek).Po té, co při předání bytu navzdory zákazu přejíždět hranice okresu a navštěvování přijely 2 rodiny a v bytě byly týden. Dokonce mě lživé obvinili z krádeže balíku obkladaček. Nevím, zda se dá podat v tomto případě trestní oznámení. No a vyúčtování pochopitelně ve smlouvě upraveno není a tak se o něm ani nebaví. Přesto, že jsem platila 900,– měsíčně za elektřinu. Dočetla jsem se zde pouze názory, ale ráda bych věděla, zda to je ošetřeno zákonem, nebo mám smůlu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný