Přerušení kojení po dobu léčby

157
15.11.16 20:04

Přerušení kojení po dobu léčby

Maminky prosim kdo máte podobnou zkušenost. Musím na 7dní na atb kapačku, nebudu smět kojit, ale chci udělat vše proto abychom i pak plně kojili. Prošel si někdo něčím podobným. Budu odsávat co nejčastěji, ke krmení chci použít medelu calmu nebo philips avent. Co jste měli potom při přechodu zpět za problémy, rozkojili jste se opět plně, jak dlouho vám to trvalo, jak dlouho jste nesměli kojit, případně nějaké typy nebo rady? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
15.11.16 20:06

@zabicka22 Nelze použít antibiotika slučitelné s kojenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
15.11.16 20:08

Bohuzel nejde mam extremne rezistentni bakterii i tak to bude otazka zda zabere tento driak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
15.11.16 20:10

@zabicka22: odsávejte, odsávejte a věřte, že se ke kojení vrátíte. moje mamka si prošla něčím podobným u bráchy, měla angínu a ke kojení se vrátila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
15.11.16 20:12

@Evelynee parada do potrebuji slyset :) muzu se zeptat jak cca dlouho nekojila? Krmila normalne lahvi? Dekuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
15.11.16 20:47

Ja jsem nemohla kojit tyden k vuli nemoci dcerky, dostávala moje prevařené MM z obyčejné láhve, Avent ani Medelu nechtěla. Potom jsme se ke kojení bez problémů vrátili, byla kojena pres dva roky. Výhodou bylo, ze nebyla zblbla chuti UM.

Co je to za atb? Ptala jsi se na názor vice odborníků? Já jsem mela dovoleno kojit s atb Curam v infuzich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
15.11.16 20:51

Taky jsem týden nesměla kojit, synovi byli cca 4 měsíce. Odsávala jsem co to šlo a pak jsme se ke kojení normálně vrátili ;) ale asi záleží na tom, jak to přijme dítko. Synovi nedělal problém dudlík nebo přijmout flašku. Na prso se pak chytl úplně bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
15.11.16 21:15

Parada dejuju, tak snad to zvladnem, dudlik mame a na zacatku jsme byli skoro 3tydny dokrmovany pul na pul a to i um. Nakonec jsme se plne rozkojili tak to nechci vzdat. Zitra se zeptam co to je za atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
15.11.16 21:29

@zabicka22: nebo si odstříkej do mražáku, co to jde, ještě než půjdeš na ty kapačky, at má mimi co nejdýl MM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová