Přestup na jinou střední školu, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Mám dotaz. Kvůli stěhování a složité situaci v osobním životě musím přestoupit na jinou střední školu. Dokončila jsem 3.ročník. Obor bych studovala stejný, jen studovat budu jinde a místo denní formy volím studium večerní ( kvůli práci). Máte někdo zkušenost? Jak mám postupovat při přestupu na jinou školu? Děkuji moc za rady
musíš kontaktovat novou školu, jestli vůbec dálkové studium v tom ročníku mají a jestli v něm mají místo, aby tě vzali. A jestli mají úplně stejné předměty, abys nemusela dělat rozdílové zkoušky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plán máš hezký, vzdušný. Jak ta moje 15 letá dcera.
První kontaktuj školu, kde chceš přestoupit a řešit to tam. Tady toho moc nedomluvíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kontaktuj danou školu jeslí mají volné místo ve stejném ročníku, poté si domluv schůzku a zažádej o přestup. Školy si poté přepošlou dokumentace, nahlašovat to na staré škole nemusíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Mám dotaz. Kvůli stěhování a složité situaci v osobním životě musím přestoupit na jinou střední školu. Dokončila jsem 3.ročník. Obor bych studovala stejný, jen studovat budu jinde a místo denní formy volím studium večerní ( kvůli práci). Máte někdo zkušenost? Jak mám postupovat při přestupu na jinou školu? Děkuji moc za rady