Přestup na jinou střední školu, zkušenosti

Anonymní
7.8.23 20:42

Přestup na jinou střední školu, zkušenosti

Dobrý den,
Mám dotaz. Kvůli stěhování a složité situaci v osobním životě musím přestoupit na jinou střední školu. Dokončila jsem 3.ročník. Obor bych studovala stejný, jen studovat budu jinde a místo denní formy volím studium večerní ( kvůli práci). Máte někdo zkušenost? Jak mám postupovat při přestupu na jinou školu? Děkuji moc za rady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65674
7.8.23 20:47
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Mám dotaz. Kvůli stěhování a složité situaci v osobním životě musím přestoupit na jinou střední školu. Dokončila jsem 3.ročník. Obor bych studovala stejný, jen studovat budu jinde a místo denní formy volím studium večerní ( kvůli práci). Máte někdo zkušenost? Jak mám postupovat při přestupu na jinou školu? Děkuji moc za rady :srdce:

musíš kontaktovat novou školu, jestli vůbec dálkové studium v tom ročníku mají a jestli v něm mají místo, aby tě vzali. A jestli mají úplně stejné předměty, abys nemusela dělat rozdílové zkoušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.8.23 21:06

Plán máš hezký, vzdušný. Jak ta moje 15 letá dcera.
První kontaktuj školu, kde chceš přestoupit a řešit to tam. Tady toho moc nedomluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.8.23 00:12

Kontaktuj danou školu jeslí mají volné místo ve stejném ročníku, poté si domluv schůzku a zažádej o přestup. Školy si poté přepošlou dokumentace, nahlašovat to na staré škole nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze