Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jde, ale je to zbytečně složité.. Nepočkalo by to do pololetí? Tam už je to v pohodě ![]()
Tak jestli mají místa tak by to mělo jít, problém je, že většina škol je na maximální kapacitě. Lepší je to v pololetí, to vždycky pár neuspesnych vypadne.
Pokud nemají naplněnou kapacitu, jít by to mělo.
U nás taky v pravěku přišly po měsíci dvě holky, které se původně nedostaly, tak šly zatím na jiný obor téže integrované střední školy.
Skoly dostavaji finance dle poctu zaku k 30.9., proto rady privitaji do tohoto data kazdeho noveho zaka/studenta, tedy pokud maji volne misto.
@Letynka16 píše:
Jde, ale je to zbytečně složité.. Nepočkalo by to do pololetí? Tam už je to v pohodě
No to bych nerekla, pokud je to odborna skola, bude muset delat zkousky.
No to záleží škola od školy a jestli mají volno, jak to mají s přijímačkama a nebo srovnávacíma testama.
Jen tak mýrix týrnix to nejde, musí ti to dojednat zákonní zástupci.
Ja jsem prechazela v pololetí, musela jsem složit rozdilove zkoušky. Ale je to už to 20 let
Já jsem přecházela ze zdravky na obchodku po půl roce a šlo to, musela jsem dělat rozdílovky ale
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Pěkný večer, chci se zeptat, jde přestoupit třeba po měsíci na střední v prváku na jinou střední? Má někdo nějaké zkušenosti? Nebo jde přestoupit až dochodím celý prvák a pak půjdu od znova na úplně novou školu?