Převlékáte do pyžámka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
17.2.06 20:47

Ahoj,

také od příchodu z porodnice převlékáme každý večer do overálku na spaní. Je to zavedený rituál :) Malá se sice trošku vzteká, ale ona by nejraději nahá a pokud možno bez plenky…

A pokud není nehoda, tak měním overálky na spaní ob den.

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
17.2.06 20:53

Ahojte,

tak my Pavlíka taky převlékáme každý den po koupání :)

Ale taky není blinkací, takže byl přes den v jednom „ohozu“ :lol:

Peťula + Pavlík 8měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.2.06 20:59

Ahojky,
taky převlékáme od příchodu z porodnice na noc do overálku (považuji to za pyžamko u takhle malých dětiček). Máme to taky jako rituál - každý večer po koupání, pak papání a pak spinkání, neumím si to ani jinak představit. :P I když se ještě opravdu nemůže malé mimčo nijak moc zamazat (kromě poblinkání, pročůrání a prokakání), tak si myslím, že by mělo den trávit v jiném oblečení a noc taky. Ale je to jen můj názor. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
17.2.06 21:12

Joudo-u vice blinkacich miminek je to docela problem mit od narozeni pyzamko. Tp bych jich musela mit asi nejmin 10. Ale jinak samozrejme souhlasim.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.2.06 21:18

Já do pyžámka převlékám od narození,naštěstí nebyla Eli blinkací mimi.Koupeme ob den,akorát v létě když jsou velká vedra koupu každý den a místo pyžámka dávám body s krátkým rukávem.Teď je Eli 21měs.takže každodenní převlékání do pyžama je boj i na víc pokusů,jelikož se zvládne vysvléct i sama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
17.2.06 21:29

ahoj my teda od mala taky prevlekame do pyzamka-overalek.jak pise dalif je to ritual,nekdy se vztekal, ale ted jak je starsi tak mu dam do ruky hracku a uz se ani nevzteka. myslim ze docela taky tim pyzamkem muze pochopit ze je vecerni spani a ne denni,kdy spi treba v body a puncochacich.nedokazu si predstavit ze se mi vali v obleceni po zemi a pak by stejnem sel spat.jsem tak trochu na tu hygienu,no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.2.06 22:18

Ahoj,

asi tak do 3 mesicu jsme ji prevlekali 1× za 24 hodin, samozrejme pokud bylo treba, tak casteji. Pravidelne vzdy po koupani. Pak jsme zavedli overalky na spani a prevlekame taky po koupani. Pyyyzo ma tak na 2-3 dny. Obleceni na den, tak 1 max 2 dny … Kdyz nad tim tak premyslim, tak mozna to zavedeni pyjamek souvisi s prichodem podzimu, tedy ochlazenim. Nemyslim, ze by to tak muselo byt, ale tak nejak nam to zrovna takhle vyslo a vyhovuje :).

Sarach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
18.2.06 16:32

ahojky,

asi do 6-ti měsíců jsem malému dávala overálek a od té doby pyžamko. Převlíkám ho každý večer, pokud nepřijdeme moc pozdě dolmů a Vojta už spí - to ho pak nechci budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
23.2.06 22:43

Ahoj,
malá má teď 7 měsíců a od 3 měsíců jí večer převlékám do „spacího“. Večer dostane čisté body, ponožky (je to zimomřivka), tričko s dlouhým rukávem a nakonec tenký bavlněný (dřív froté) spací pytel s dlouhým rukávem. Musím dávat víc horních vrstev, protože malá si vždycky shrne peřinu do půl těla. No a vpokoji se večer hodně větrá a přestává topit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iwa
268
24.2.06 22:17

Pokud je mimčo přes den v dupačkách, tak mu je oblíkám už po koupání večer. Až začne nosit tepláčky a mikinky na den, bude v noci v overálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
28.2.06 10:52

Ahoj, tak mi převlíkáme do pyžámka (overálky) od příchodu z porodnice. Vždycky po koupání si zpíváme, Stázince převlíkání nevadí - teda pokud to není čepice :) . Neblinkáme, jen slintáme a na to máme bryndáky, takže přes den převlíkáme, jen pokud někam jdeme. Vlastně to s malou děláme úplně stejně jako s náma dospělýma. Stázinka taky v postýlce spává jenom přes noc, tak už odmala „ví“, že tam má spát celou noc a toho se drží :D.
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
1.3.06 11:44

Ahoj, my tiez prevliekame od prichodu z porodnice, nakupila som overalky ktore ma len na spanie. Takisto sme si z toho urobili akysi ritual, ze sa po kupani oblecie do „pyzamka“, zda sa mi to akosi samozrejme. A Simonka bude asi paradnica, lebo jej prevliekanie vobec nevadi. :P No a kedze je dost ublinkana, prevliekame cez den casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.3.06 10:32

Ahoj,
tak já taky převlíkala od porodnice. Koupala jsem každý den.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky