Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak s tím doktorem máš naprostou pravdu, v pondělí jsem to říkala chlapovi, že doktorka vidí maximálně plínu.
Pokud máš první, tak je stejně většina toho oblečení pěkná, alespoň já ano. U druhého to je pak horší, všechno nevyhodíš a pračka a sluníčko udělá své
Hele, ale mě dělá dobře, když kouknou do kočáru a řeknou: „jéé, ten má krásný gaťky“
![]()
Já si myslím,že je to každého věc,jestli převléká na noc (popř. i k doktorovi a ven atd.) nebo ne..
Já osobně převlékám:) Mě to teda strašně baví,taky mají oba kluci plný skříně oblečení..snad i víc než já
![]()
me to taky bavi.. je ta ma krasnyyy saticky, je to je kraasna holcicka:D a s tema hadrama, to je sila, ma vic veci pomalu nez my dva s manzelem dohromady:DDDDD
to né, že bych na doma měla otrhané, flekaté věci. ale byly to ty nejlevnější varianty, oprané atak..
Na ven jsem vyměnila alespon tepláčky, či triko..
Občas jsem u doktorky zahlídla novorozence v džínovém oblečku a bylo mi líto jeho i maminky, která ho do toho musela uvrtat..
ja mam rozdelene veci na ven a na doma, na doma spis ty horsi kousky, na ven lepsi..
no
nase holka dostala strasne moc saticek a riflicek tak je mi lito ji do toho neobliknout na ven, ona vubec nebreci u prevlikani se smeje ![]()
Příspěvek upraven 12.08.10 v 11:19
Anonymní píše:
Teda … ehm … já ani v noci nepřbaluju, takže dole rozepínací overálek nevyužiju. Teď už si připadám jako úplná cuchta. Ale mě taky ráno vadí, když vidím tu pročůranou plínku, nacucanou až běda. Ale je to doporučení od doktora - v noci při přebalování měl šílené úlekové reakce. Přestali jsme přbalovat, jenom strčím flašku, odkrkne, zase usne a vůbec se neleká.
Taky v noci nepřebaluju. U nás se celou noc spí, tak ho přece nebudu budit přebalováním ![]()
Jako cuchta si nepřipadej. Já na noc teda dávám solo oblečení, ale to jen proto, že zavinujeme a tak aby nebyla zpocená, tak dostává něco jako body na spaní. Jinak bych asi dala na noc čistý overal a pokud by ho nepoblinkala nebo neposr…
, tak by ho měla do dalšího koupání. S dupačkama bych to viděla podobně - ty se nepropotí ani nezaslintají apod.,tak v pohodě vydrží 2 dny.
V noci taky nepřebaluju. Dávám na noc plínu Pampers Premium Care a i když se mi pokakávala i 3× za noc, tak to plína udržela. Mně to taky poradila PA, protože malá měla noční běsy, tak nerozsvěcet a co nejmíň manipulace s ní. Neopruzuje se, tak jsem to tak nechala.
ahoj,taky od narozeni převlékám. Dostává ten klasickej propínací overálek na spani. Jen ve vedrech mu dávám body,ale zase čisty na spani. A co používáš za plenky že se ti pročůrává.já nejdřív dávala bela happy protože je dávali v porodnici,ale byl pořád na boku pročůranej tak jsem začala kupovat pampersky a ty nepročůral ani jednou.
Ahoj, já taky vždycky na noc převlíkala, jen noční bodýčko jsem občas nechala i druhý den. Ale navečer zase čistý.
agathka píše:Anonymní píše:Taky v noci nepřebaluju. U nás se celou noc spí, tak ho přece nebudu budit přebalováním
Teda … ehm … já ani v noci nepřbaluju, takže dole rozepínací overálek nevyužiju. Teď už si připadám jako úplná cuchta. Ale mě taky ráno vadí, když vidím tu pročůranou plínku, nacucanou až běda. Ale je to doporučení od doktora - v noci při přebalování měl šílené úlekové reakce. Přestali jsme přbalovat, jenom strčím flašku, odkrkne, zase usne a vůbec se neleká.
Taky už nepřebalujeme v noci
V pohodě vydrží do rána. ![]()
Ahoj,tak já taky převlékala.Po každém vykoupání večer,dostávali oba dva čisté oblečení.Pokud se to neušpinilo (myslím tím zvracení,pokakání,počůrání) byli v tom celý den a zase večer po vykoupání měli čisté.Taky jsem měla rozdělené věci na doma a na procházku, nebo k MUDr.Dost věcí jsem podědila a byli spíše na donošení a ty hezké nové jsem využívala právě k zmíněným procházkám nebo návštěvám atd.V době růstu zoubků někdy byli převlečeni i 5× za den,jak se kadilo.
Ale to znají všichni.
Samozřejmě , když už se začali pohybovat , tak večer dostali pyžámko,ráno věci na doma,na procházku opět něco pěkného.Pokud se šlo jen na písek,využívala jsem zděděné věci , které byli na písek jak dělané.Taky jsem je ráda parádila a není nic krásného,když slyšíš jak máš děti krásně oblečené a jak jim to dost sluší.Hanka a rarášci
Naší dcerce Háppy neprotéká vůbec a Pampers active zase jo. Ale s těma Pampers - třeba týden neproteče ani kapka a pak klidně 2× za den dva dny po sobě. Ale spíš to zrovna nějak blbě zalepím. ![]()
Tak já malého jako miminko taky převlékala po každém koupání do čistého a pokud se neprokakal nebo nepoblil, byl v tom i druhý den. Ale málokdy se to povedlo
V noci jsme nepřebalovali od 3 měsíce, jelikož už se nebudil.
Jinak z věciček měl taky tři až čtyři lepší kousky, které jsem dávala, když jsme někam jeli. Ostatní na „den“ jsme měli poděděné po synovci. Ale i v tom jsme kolikrát byli u doktora, jelikož vycházkové bylo zrovna na šnůře.
Já v noci přebaluju, nechci ho nechat v počůraným , je to chvilka a stejně při kojení kouká, takže je vzhůru ![]()