Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Boudice23 píše:
Holky ´vy co si převádíte peníze na paypal účet musíte mít nastavený v profilu účet-iban? v kolonce add or edit bank account
chci si být jistá zda to tam má nebo nemá být než si tam pošlu penízky
Já nic nenastavovala
A je to jedinej prodejce od kterého jsem něco koupila a zboží neposlal
Blbej polák, ale paypal si nemůžu vynachválit, zažádala jsem si o platbu zpět a vrátili mi ji ![]()
@monika32 děkuji a mrkneš se jestl iti tam teď náhodou nemáš ono je možné že při první platbě z účtu se to automatocky nastaví ![]()
PS:hlavně že je ta možnost si zažádat o vrácení!!to je dobře že to teď od tebe vím, kdybch narazila na nějakého nepoctivce ![]()
@Boudice23 píše:
@monika32 děkuji a mrkneš se jestl iti tam teď náhodou nemáš ono je možné že při první platbě z účtu se to automatocky nastaví
PS:hlavně že je ta možnost si zažádat o vrácení!!to je dobře že to teď od tebe vím, kdybch narazila na nějakého nepoctivce
Hele ráda bych, ale nevím o čem je řeč ![]()
@monika32 v profilu na paypal v kolonce add or edit bank account jestli máš jen své jméno a příjmení nebo i vyplněný iban a název banky ![]()
@Boudice23 píše:
@monika32 v profilu na paypal v kolonce add or edit bank account jestli máš jen své jméno a příjmení nebo i vyplněný iban a název banky
Myslíš tohle? Jméno jsem zamazala
@monika32 joo přesně tohle, děkuji moc, nechápu proč tam ta kolonka je když nemá využití akorát mi to vrtalo v hlavě
![]()
myslela jsem že když ty co platí kartou vyplňují v profilu kartu tak že ty, co mají účet tak vyplňují kolonku přidat účet a ono to tak nenííí
![]()
@Boudice23 píše:
@monika32 joo přesně tohle, děkuji moc, nechápu proč tam ta kolonka je když nemá využití akorát mi to vrtalo v hlavě![]()
myslela jsem že když ty co platí kartou vyplňují v profilu kartu tak že ty, co mají účet tak vyplňují kolonku přidat účet a ono to tak nenííí![]()
Já teda platila kartou
nevím jak budeš paltit ty. Prostě jsem si tam zadala číslo karty a zaplatila
Já tomu prd rozumím ![]()
@Boudice23 píše:
@monika32 to já právě taky
Tak to pak vypadá tak, jak jsem hodila foto. Tak jsem ráda pomohla
![]()
Prosím nemá někdo zkušenost s tím, že se mu z účtu paypal úplně záhadně zmizely peníze? V srpnu jsem si tam posílala 200,– Kč (na zkoušku)
. Ty se mi připsaly v pořádku a měla jsem je na účtu paypalu. Dlouho jsem tam ale nebyla a neprováděla žádné transakce a když jsem se nyní přihlásila, účet je 0,– Nikde o žádné transakci ani zmínka, že jsem si kdy převedla penízky
Na účet se mi taky automaticky nevrátily, takže, kde jsou? ![]()
@martinka891254 píše:
Prosím nemá někdo zkušenost s tím, že se mu z účtu paypal úplně záhadně zmizely peníze? V srpnu jsem si tam posílala 200,– Kč (na zkoušku). Ty se mi připsaly v pořádku a měla jsem je na účtu paypalu. Dlouho jsem tam ale nebyla a neprováděla žádné transakce a když jsem se nyní přihlásila, účet je 0,– Nikde o žádné transakci ani zmínka, že jsem si kdy převedla penízky
Na účet se mi taky automaticky nevrátily, takže, kde jsou?
tak zkus kontaktovat paypal helpdesk, ale určitě bys to měla vidět v historii, kam se poděly ![]()
Ahoj,
chcu si zařídit účet u Pay Pal abych mohl zaplatit internetbankin z domu, např. když budu platit třeba 90 dolarů tak z mého účtu z FIO bank (internbankin.) či-li z domu pošlu v českých korunách kolik nebo zadám těch 90 dolarů a banka si to už sama převede, z toho všeho jsem jelen, potřebuju nějaké věci koupit a nemám nikoho okolo kdo by byl schopen tohle objednat, tak budu muset sám si zařídit účet. akorát jsem z toho vedle neznám tyto způsoby platby krom tuzemského přeposílání z účtu na účet..
díky za případné info..a rady.. ![]()
@tutovka píše:
Ahoj,
chcu si zařídit účet u Pay Pal abych mohl zaplatit internetbankin z domu, např. když budu platit třeba 90 dolarů tak z mého účtu z FIO bank (internbankin.) či-li z domu pošlu v českých korunách kolik nebo zadám těch 90 dolarů a banka si to už sama převede, z toho všeho jsem jelen, potřebuju nějaké věci koupit a nemám nikoho okolo kdo by byl schopen tohle objednat, tak budu muset sám si zařídit účet. akorát jsem z toho vedle neznám tyto způsoby platby krom tuzemského přeposílání z účtu na účet..
díky za případné info..a rady..
ahoj u paypal si můžeš zřídit paypal účet, a tam si ze svěho běžného účtu přepošleš peníze a nebo zadáš údaje z karty a bude se ti to strhávat přímo přes kartu, záleží co je pro tebe lepší, při objednání zboží, tě to přesměruje na paypal, ty potvrdíš částku a z paypal se ti to strhne nebo z karty.
Boudice23- děkuji za info, takže zaregistruju se na pay pal a lépe pro mne přes účet z domu jako u aukra apod.. než kartu to vůbec neznám a platbu po potvrzení tu si banka přepočte to měny zadané a jinak ti ještě něco strhávají? nebo to je hotový peníz. Myslím tím naše bankovní poplatky nějaké u odeslání. nemělo by už být nic. Jaké máš s tím zkušenosti třeba u ebay(anglie, china apod). Samozřejmě bych vyhledal pošta zdarma třeba z chiny apod..
děkuji..
@tutovka píše:
Boudice23- děkuji za info, takže zaregistruju se na pay pal a lépe pro mne přes účet z domu jako u aukra apod.. než kartu to vůbec neznám a platbu po potvrzení tu si banka přepočte to měny zadané a jinak ti ještě něco strhávají? nebo to je hotový peníz. Myslím tím naše bankovní poplatky nějaké u odeslání. nemělo by už být nic. Jaké máš s tím zkušenosti třeba u ebay(anglie, china apod). Samozřejmě bych vyhledal pošta zdarma třeba z chiny apod..
děkuji..
jj na paypal.com tam se rzaregistruješ, v jedné záložce ti vygeneruje číslo účtu na který pošleš pení ze svého účtu, hlavně musíš napsat vs aby mohli platbu přiřadit a ty peníze co tam pošleš pak uvidíš na paypal.com, kde si zaregistrovaná
jinak máš tam návod i v češtině tak na to mrkni ![]()
Já jsem spokojená, taky se snažím poštu zdarma, zatím nakupuju na ebay.uk