Převod peněz PayPal

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
6.2.13 07:15
@Boudice23 píše:
Holky ´vy co si převádíte peníze na paypal účet musíte mít nastavený v profilu účet-iban? v kolonce add or edit bank account ;)
chci si být jistá zda to tam má nebo nemá být než si tam pošlu penízky ;)

Já nic nenastavovala :nevim: A je to jedinej prodejce od kterého jsem něco koupila a zboží neposlal :cert: Blbej polák, ale paypal si nemůžu vynachválit, zažádala jsem si o platbu zpět a vrátili mi ji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
6.2.13 07:26

@monika32 děkuji a mrkneš se jestl iti tam teď náhodou nemáš ono je možné že při první platbě z účtu se to automatocky nastaví ;)
PS:hlavně že je ta možnost si zažádat o vrácení!!to je dobře že to teď od tebe vím, kdybch narazila na nějakého nepoctivce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.2.13 08:00
@Boudice23 píše:
@monika32 děkuji a mrkneš se jestl iti tam teď náhodou nemáš ono je možné že při první platbě z účtu se to automatocky nastaví ;)
PS:hlavně že je ta možnost si zažádat o vrácení!!to je dobře že to teď od tebe vím, kdybch narazila na nějakého nepoctivce ;)

Hele ráda bych, ale nevím o čem je řeč :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
6.2.13 08:10

@monika32 v profilu na paypal v kolonce add or edit bank account jestli máš jen své jméno a příjmení nebo i vyplněný iban a název banky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.2.13 08:13
@Boudice23 píše:
@monika32 v profilu na paypal v kolonce add or edit bank account jestli máš jen své jméno a příjmení nebo i vyplněný iban a název banky :-)

Myslíš tohle? Jméno jsem zamazala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
6.2.13 08:16

@monika32 joo přesně tohle, děkuji moc, nechápu proč tam ta kolonka je když nemá využití akorát mi to vrtalo v hlavě :D :D
myslela jsem že když ty co platí kartou vyplňují v profilu kartu tak že ty, co mají účet tak vyplňují kolonku přidat účet a ono to tak nenííí :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.2.13 08:18
@Boudice23 píše:
@monika32 joo přesně tohle, děkuji moc, nechápu proč tam ta kolonka je když nemá využití akorát mi to vrtalo v hlavě :D :D
myslela jsem že když ty co platí kartou vyplňují v profilu kartu tak že ty, co mají účet tak vyplňují kolonku přidat účet a ono to tak nenííí :D :D

Já teda platila kartou :think: nevím jak budeš paltit ty. Prostě jsem si tam zadala číslo karty a zaplatila :nevim: Já tomu prd rozumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
6.2.13 08:25

@monika32 to já právě taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.2.13 08:35
@Boudice23 píše:
@monika32 to já právě taky :-)

Tak to pak vypadá tak, jak jsem hodila foto. Tak jsem ráda pomohla :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinka891254
25.2.13 12:24

kam zmizely peníze?

Prosím nemá někdo zkušenost s tím, že se mu z účtu paypal úplně záhadně zmizely peníze? V srpnu jsem si tam posílala 200,– Kč (na zkoušku) :roll:. Ty se mi připsaly v pořádku a měla jsem je na účtu paypalu. Dlouho jsem tam ale nebyla a neprováděla žádné transakce a když jsem se nyní přihlásila, účet je 0,– Nikde o žádné transakci ani zmínka, že jsem si kdy převedla penízky :-( Na účet se mi taky automaticky nevrátily, takže, kde jsou? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14871
25.2.13 12:27
@martinka891254 píše:
Prosím nemá někdo zkušenost s tím, že se mu z účtu paypal úplně záhadně zmizely peníze? V srpnu jsem si tam posílala 200,– Kč (na zkoušku) :roll:. Ty se mi připsaly v pořádku a měla jsem je na účtu paypalu. Dlouho jsem tam ale nebyla a neprováděla žádné transakce a když jsem se nyní přihlásila, účet je 0,– Nikde o žádné transakci ani zmínka, že jsem si kdy převedla penízky :-( Na účet se mi taky automaticky nevrátily, takže, kde jsou? :nevim:

tak zkus kontaktovat paypal helpdesk, ale určitě bys to měla vidět v historii, kam se poděly :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tutovka
10.3.13 16:11

Pay pal a platby přes účet..

Ahoj,
chcu si zařídit účet u Pay Pal abych mohl zaplatit internetbankin z domu, např. když budu platit třeba 90 dolarů tak z mého účtu z FIO bank (internbankin.) či-li z domu pošlu v českých korunách kolik nebo zadám těch 90 dolarů a banka si to už sama převede, z toho všeho jsem jelen, potřebuju nějaké věci koupit a nemám nikoho okolo kdo by byl schopen tohle objednat, tak budu muset sám si zařídit účet. akorát jsem z toho vedle neznám tyto způsoby platby krom tuzemského přeposílání z účtu na účet..
díky za případné info..a rady.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
14871
10.3.13 18:05
@tutovka píše:
Ahoj,
chcu si zařídit účet u Pay Pal abych mohl zaplatit internetbankin z domu, např. když budu platit třeba 90 dolarů tak z mého účtu z FIO bank (internbankin.) či-li z domu pošlu v českých korunách kolik nebo zadám těch 90 dolarů a banka si to už sama převede, z toho všeho jsem jelen, potřebuju nějaké věci koupit a nemám nikoho okolo kdo by byl schopen tohle objednat, tak budu muset sám si zařídit účet. akorát jsem z toho vedle neznám tyto způsoby platby krom tuzemského přeposílání z účtu na účet..
díky za případné info..a rady.. :roll:

ahoj u paypal si můžeš zřídit paypal účet, a tam si ze svěho běžného účtu přepošleš peníze a nebo zadáš údaje z karty a bude se ti to strhávat přímo přes kartu, záleží co je pro tebe lepší, při objednání zboží, tě to přesměruje na paypal, ty potvrdíš částku a z paypal se ti to strhne nebo z karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tutovka
10.3.13 18:25

Boudice23- děkuji za info, takže zaregistruju se na pay pal a lépe pro mne přes účet z domu jako u aukra apod.. než kartu to vůbec neznám a platbu po potvrzení tu si banka přepočte to měny zadané a jinak ti ještě něco strhávají? nebo to je hotový peníz. Myslím tím naše bankovní poplatky nějaké u odeslání. nemělo by už být nic. Jaké máš s tím zkušenosti třeba u ebay(anglie, china apod). Samozřejmě bych vyhledal pošta zdarma třeba z chiny apod..
děkuji..

• Citovat
  • Upravit
14871
10.3.13 18:32
@tutovka píše:
Boudice23- děkuji za info, takže zaregistruju se na pay pal a lépe pro mne přes účet z domu jako u aukra apod.. než kartu to vůbec neznám a platbu po potvrzení tu si banka přepočte to měny zadané a jinak ti ještě něco strhávají? nebo to je hotový peníz. Myslím tím naše bankovní poplatky nějaké u odeslání. nemělo by už být nic. Jaké máš s tím zkušenosti třeba u ebay(anglie, china apod). Samozřejmě bych vyhledal pošta zdarma třeba z chiny apod..
děkuji..

jj na paypal.com tam se rzaregistruješ, v jedné záložce ti vygeneruje číslo účtu na který pošleš pení ze svého účtu, hlavně musíš napsat vs aby mohli platbu přiřadit a ty peníze co tam pošleš pak uvidíš na paypal.com, kde si zaregistrovaná ;)jinak máš tam návod i v češtině tak na to mrkni ;)
Já jsem spokojená, taky se snažím poštu zdarma, zatím nakupuju na ebay.uk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák