Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@tutovka píše:
Boudice23- děkuji za info, takže zaregistruju se na pay pal a lépe pro mne přes účet z domu jako u aukra apod.. než kartu to vůbec neznám a platbu po potvrzení tu si banka přepočte to měny zadané a jinak ti ještě něco strhávají? nebo to je hotový peníz. Myslím tím naše bankovní poplatky nějaké u odeslání. nemělo by už být nic. Jaké máš s tím zkušenosti třeba u ebay(anglie, china apod). Samozřejmě bych vyhledal pošta zdarma třeba z chiny apod..
děkuji..
jj na paypal.com tam se rzaregistruješ, v jedné záložce ti vygeneruje číslo účtu na který pošleš pení ze svého účtu, hlavně musíš napsat vs aby mohli platbu přiřadit a ty peníze co tam pošleš pak uvidíš na paypal.com, kde si zaregistrovaná
jinak máš tam návod i v češtině tak na to mrkni ![]()
Já jsem spokojená, taky se snažím poštu zdarma, zatím nakupuju na ebay.uk
Takže č. ú co ti přidělí tam ze svého musíš poslat peníze abys měla k dispozici je tam nějaké minimum asi. já myslel že použiju své č. ú. na přeposílání přes Pay pal. víš?
@tutovka píše:
Takže č. ú co ti přidělí tam ze svého musíš poslat peníze abys měla k dispozici je tam nějaké minimum asi. já myslel že použiju své č. ú. na přeposílání přes Pay pal. víš?
ty si pošleš na ten pay pal účet peníze. pročti si to. vše tam máš.
Dobrý den, založila jsem si paypal a 22.3.jsem vložila peníze přímo bankou.Dnes je 4.4 a peníze stále nepřipsány a v bance mi říkají že je vše v pořádku. Na účtu ale připsané peníze nevidím. Prý na reklamaci nemám nárok. Vložila jsem si 2000 a to je docela dost. Všichni říkají jak rychle peníze jsou převedeny a jak rychle se platí.
Má někdo něco podobného a jak mám postupovat? ![]()
@petra,babajaga píše:
Dobrý den, založila jsem si paypal a 22.3.jsem vložila peníze přímo bankou.Dnes je 4.4 a peníze stále nepřipsány a v bance mi říkají že je vše v pořádku. Na účtu ale připsané peníze nevidím. Prý na reklamaci nemám nárok. Vložila jsem si 2000 a to je docela dost. Všichni říkají jak rychle peníze jsou převedeny a jak rychle se platí.Má někdo něco podobného a jak mám postupovat?
napiš normálně na paypal. mě se převedou hned nebo do druhého dne
@petra,babajaga píše:
Dobrý den, založila jsem si paypal a 22.3.jsem vložila peníze přímo bankou.Dnes je 4.4 a peníze stále nepřipsány a v bance mi říkají že je vše v pořádku. Na účtu ale připsané peníze nevidím. Prý na reklamaci nemám nárok. Vložila jsem si 2000 a to je docela dost. Všichni říkají jak rychle peníze jsou převedeny a jak rychle se platí.Má někdo něco podobného a jak mám postupovat?
já to měla taky do druhého dne a zadala si správně ten jejich kod pro identifikaci platby? jinak raději jsem poslala napoprvé asi 100 a až pak víc, moc jsme k tomu důvěru neměla ![]()
Najde se nějaká dobrá duše která by mi pomohla zřídit paypal? Neumím anglicky ani ťuk, nerada bych udělala něco špatně ![]()
Dobrý den, potrebuji poradit, odklikal jsem na reklamách požadovanou částku, zřídil si účet na pay pal, ale nevím jak dál přesunout peníze na paypal a následně na vlastní účet? Poradí mi prosím někdo. Bretula
Ahojky muzete mi nekdo poradit? Jeden pan ze zahranici by ode me chtel koupit saty a zaplatit pres paypal, mate nekdo zkusenosti kdyz vam ma nekdo poslat penize? jak to funguje a kolik by mi ztrhli za prevedeni penez na BU? a taky jak vam chodi veci ktere si objednate pres postu nebo jak?