Prezenční studium ve vyšším věku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Moc díky za povzbuzení. A co sis nakonec udělala za VOŠ? Nemáš touhu si dodělat nějaký vysokoškolský titul, když si dělala medicínu? Určitě na to budeš mít
Ahoj, nakonec jsem nedodělala ani VOŠ. Chodila jsem právě na všeobecnou sestru, pak na farmaceutického asistenta a nakonec na sociální práce. Problém u mě nebyl učení, ale psychika (léčím se 15 let na psychiatrii a bohužel strašně špatně dávám stres). Jako nějakou VŠ bych stejně ještě ráda vystudovala, ale nevím. Tobě moc držím palce a ve studiu ti fandím, dnes studují i daleko starší, než jsi ty a už i na denní studia někdy chodí starší, nenech se odradit, vyzkoušíš to a kdyby to nešlo, tak zanechat toho můžeš vždy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se podělit o svoji zkušennost. Studuji denní program na bakaláře. Předtím jsem úspěšně nedokončila, tak si za školu platím a abych si vůbec mohla dovolit zas studovat dva roky jsem pracovala a odklàdala na poplatky a i tak je to za současné situlace málo. Jinak ve škole jsem každý den okolo 6-10 hodin a o víkendu v práci, kdykoli mám mezeru v rozvrhu tak jsem taky práci. Zdravotní se mi odvàdí z brigád, ale každý měsíc to musím kontrolovat abych pak neměla problémy. Je to hodně náročné jak psychicky tak i fyzicky a snad už tu školu dokončím. Jestli mě to naplňuje a šla bych znova? Asi ne, spíš bych šla na kombinované studium a nebo bych ještě rok pracovala abych nemusela tak lítat po brigádách. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit