Při jakém HCG v krvi jde něco vidět na UZ?

Anonymní
9.8.24 21:14

Při jakém HCG v krvi jde něco vidět na UZ?

Ahoj holky,
byla jsem nedávno na prvním ultrazvuku a paní doktorka viděla jen 3 mm dutinku. Vzala mi krev - výsledky ještě nemám.
Platí že v krvi už mám aspoň těch 1000 jednotek, když viděla dutinku, nebo můžu mít i míň a viděla dutinku i tak? :D
Prosím anonym.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10936
9.8.24 21:23

A k cemu je to dulezite? Jedna hodnota je na nic.
Ale ano, od 1000 se rika, ze uz je neco videt.
Dulezite je, aby se hcg v zacatku zdvojnasobilo co 2 dny. A aby stari podle ovulace odpovidalo ultrazvuku a vse rostlo spravne mezi kontrolami.

Příspěvek upraven 09.08.24 v 21:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6125
9.8.24 21:57

No tak mohla si mít třeba 900.
Taky je důležité, jak kvalitní je přístroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.8.24 15:34

Holky prosím jelikož letíme na dovcu a můj gynekolog má měsíc dovolenou tak jsem šla do nemocnice na potvrzení tehu a jestli je všechno v pořádku doktorka mi potvrdila těhotenství že podle UZ jsem 5+6 ale nic víc mi neřekla jen mi pak předala zprávu ve které bylo napsáno toto a já nevím co to znamená
Můžete mi to některá prosím vysvetlit
IU 1× GS, YS nevidím, pouze naznačen EP 2.6mm. děkuji moc jsem z toho trochu nervózní co to znamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10936
11.8.24 15:38
@Gabrielek píše: Více

1× gestacni vacek, YS bude asi preklep namisto AS, akce srdecni, ze jeste neni, EP je embryonalni pol (zacina se tvorit embryo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.8.24 16:02
@Tarena píše: Více

Děkuji za odpověď mě totiž říkala znama že YS je žloutkový Vacek že to někde vyhledala a že mi ještě nejde vidět. Proto jsem napsala do téhle diskuze kde je víc zkušenějších protože už po tom co mi řekla známá jsem začla být nervózní vůbec bye nenapadlo že by se doktorka preklepla. Děkuji moc jsem klidnejsi🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10936
11.8.24 16:07

Jo vidis, to muze byt zloutkovy vacek, mas pravdu.
Na ten tyden normalni nalez, po dovolene uz bude srdicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.8.24 17:05

Takže to muze být ten žloutkový Vacek zeho nevidipouze že je naznacen a to EP je teda že se začíná tvořit embrio :think: ja jsem myslela že embrio se začíná tvořit až co je žloutkový vacek🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.8.24 18:19
Já jen že me všichni znervóznili že když jsem na konci šestého týdne že by ten žloutkový Vacek měl jít už vidět krásné že to není dobré že ho tam doktorka nevidí a že napsala že je tam pouze naznačen. Myslíš teda že je to normální nález na konci 6tydne. Děkuji za odpověď už tě nebudu otravovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
11.8.24 18:30

Podle toho, jestli vis nebo nevis ovulaci. YS je zloutkovy vacek - jako yellow sack. Zloutkovej vacek by mel byt videt okolo 5+3. V 5+6 to byva takovej zlom, kdy nekdo uz ma videt i akci srdecni nekdo ne. Vse ale zalezi na ty ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10936
11.8.24 18:32

Uz je tam pocatek embrya, takze za mne to vypada dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
11.8.24 18:34

A neprijde ti to zvlastni? Embryonalni pol by mel byt videt u zloutkovyho vacku a zloutkovej vacek zrovna uplne nejde moc prehlidnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10936
11.8.24 18:36
@DandátkoP píše: Více

Prijde, ale zase embryonalni pol je dulezitejsi, treba je to tam nejake schované. Zase prece nezamenila zloutkovy vacek a embryonalni pol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
11.8.24 18:42

To asi urcite ne. Je to zvlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
11.8.24 18:43

@Gabrielek to si sla na pohotovost? Nebo ses objednala do nemocnice na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí