Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
konévko,když si vemeeš ráno jednu tabletku provery,myslím první a zjistíš,že máš ovulku,myslíš,že kdybych si další nevzala,tak se může zadařit?
Papul já myslím, že snad jo
Že snad ta jedna tabletku ještě nezpůsobí nějakou neplechu ![]()
ahoj holky já jsem ted dobrala 4měsíc proveru brala jsem ji 18.den do 26.dne a brala sjem dvě tabletky večer, a abych pravdu řekla já jsem po proveře nepřibrala aspon mi váha ukazuje pořád stejnou váhu. a tak trochu doufám že ted v září mi MS dorazí sama protože už jsem jí dobrala.
sluničko a vy se nesnažíte? já ji beru taky 18-26den cyklu 7dní a pak 3den ms clostík…taky snad se zadaří
papul píše:
sluničko a vy se nesnažíte? já ji beru taky 18-26den cyklu 7dní a pak 3den ms clostík…taky snad se zadaří
ahoj právě že se snažíme od ledna ale měla jsem právě problémy s tou MS tak snad ted už do vánoc budu těhu no uvidíme už se nemůžu dočkat i kvůli práci už mi to taky leze na mozek ![]()
A.slunicko píše:papul píše:ahoj právě že se snažíme od ledna ale měla jsem právě problémy s tou MS tak snad ted už do vánoc budu těhu no uvidíme už se nemůžu dočkat i kvůli práci už mi to taky leze na mozek
slunicko,taky mě z práce už hrabe,doufám,že budu do vánoc těhu
jinak si to hodím
nebolí tě při proveře v podbříšku??negbo nemáš nějaké příznaky provery?
papul píše:A.slunicko píše:slunicko,taky mě z práce už hrabe,doufám,že budu do vánoc těhupapul píše:ahoj právě že se snažíme od ledna ale měla jsem právě problémy s tou MS tak snad ted už do vánoc budu těhu no uvidíme už se nemůžu dočkat i kvůli práci už mi to taky leze na mozek
sluničko a vy se nesnažíte? já ji beru taky 18-26den cyklu 7dní a pak 3den ms clostík…taky snad se zadaříjinak si to hodím
nebolí tě při proveře v podbříšku??negbo nemáš nějaké příznaky provery?
no jediný příznak co jsem spozorovala bylo že po dobrání provery mi pak týden trochu zapáchala moč a pak zase ne. asi jak se ty hormony vyplavovaly ven z těla jinak žádné jiné jsem neměla
mě bobolívá v podbříšku,tak snad je to z blížící ms nebo že by??? ![]()
ahojte, já začínám zítra proveru 2× denně 10 dní před umělým oplodnením..doufám že bude vše v pohode ![]()
Já brala depa - provera / 1× za 3 měsíce inj./ a nepřibrala jsem vůbec nic. Myslím si že nárůst váhy versus HA je spíš výmluva, proč se tloustne.
možná to mám jinak ale já z toho nikdy nepřibrala. ![]()
eviliska já proveru beru teprve první měsíc,ted už vlastně druhý a musím říct,že zatím ani deko navíc..ale co není může být
ted ještě dostávám injekce pregnylu…tak to bude mix hormonů ![]()
eviliska píše:
Já brala depa - provera / 1× za 3 měsíce inj./ a nepřibrala jsem vůbec nic. Myslím si že nárůst váhy versus HA je spíš výmluva, proč se tloustne.možná to mám jinak ale já z toho nikdy nepřibrala.
Ale depo provera je něco jinýho než Provera ![]()
Starrky píše:eviliska píše:Ale depo provera je něco jinýho než Provera
Já brala depa - provera / 1× za 3 měsíce inj./ a nepřibrala jsem vůbec nic. Myslím si že nárůst váhy versus HA je spíš výmluva, proč se tloustne.možná to mám jinak ale já z toho nikdy nepřibrala.
jj depo provera je něco jako HA a provera je na úpravu…