Přibírání na váze po Provera 5 mg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
758
12.8.11 16:24

jinak holky díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.8.11 16:28

Jj přesně tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
13.8.11 10:40

konévko,když si vemeeš ráno jednu tabletku provery,myslím první a zjistíš,že máš ovulku,myslíš,že kdybych si další nevzala,tak se může zadařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
15.8.11 10:16

Papul já myslím, že snad jo :nevim: Že snad ta jedna tabletku ještě nezpůsobí nějakou neplechu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
15.8.11 10:29

ahoj holky já jsem ted dobrala 4měsíc proveru brala jsem ji 18.den do 26.dne a brala sjem dvě tabletky večer, a abych pravdu řekla já jsem po proveře nepřibrala aspon mi váha ukazuje pořád stejnou váhu. a tak trochu doufám že ted v září mi MS dorazí sama protože už jsem jí dobrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
15.8.11 10:52

sluničko a vy se nesnažíte? já ji beru taky 18-26den cyklu 7dní a pak 3den ms clostík…taky snad se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
16.8.11 23:09
papul píše:
sluničko a vy se nesnažíte? já ji beru taky 18-26den cyklu 7dní a pak 3den ms clostík…taky snad se zadaří

ahoj právě že se snažíme od ledna ale měla jsem právě problémy s tou MS tak snad ted už do vánoc budu těhu no uvidíme už se nemůžu dočkat i kvůli práci už mi to taky leze na mozek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
17.8.11 08:32
A.slunicko píše:
papul píše:
sluničko a vy se nesnažíte? já ji beru taky 18-26den cyklu 7dní a pak 3den ms clostík…taky snad se zadaří
ahoj právě že se snažíme od ledna ale měla jsem právě problémy s tou MS tak snad ted už do vánoc budu těhu no uvidíme už se nemůžu dočkat i kvůli práci už mi to taky leze na mozek :-)

slunicko,taky mě z práce už hrabe,doufám,že budu do vánoc těhu :-) jinak si to hodím :cert: nebolí tě při proveře v podbříšku??negbo nemáš nějaké příznaky provery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
17.8.11 23:09
papul píše:
A.slunicko píše:
papul píše:
ahoj právě že se snažíme od ledna ale měla jsem právě problémy s tou MS tak snad ted už do vánoc budu těhu no uvidíme už se nemůžu dočkat i kvůli práci už mi to taky leze na mozek :-)
slunicko,taky mě z práce už hrabe,doufám,že budu do vánoc těhu :-) jinak si to hodím :cert: nebolí tě při proveře v podbříšku??negbo nemáš nějaké příznaky provery?

no jediný příznak co jsem spozorovala bylo že po dobrání provery mi pak týden trochu zapáchala moč a pak zase ne. asi jak se ty hormony vyplavovaly ven z těla jinak žádné jiné jsem neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
18.8.11 12:39

mě bobolívá v podbříšku,tak snad je to z blížící ms nebo že by??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
6.9.11 16:35

ahojte, já začínám zítra proveru 2× denně 10 dní před umělým oplodnením..doufám že bude vše v pohode :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
7.9.11 06:58

Já brala depa - provera / 1× za 3 měsíce inj./ a nepřibrala jsem vůbec nic. Myslím si že nárůst váhy versus HA je spíš výmluva, proč se tloustne. :nevim: možná to mám jinak ale já z toho nikdy nepřibrala. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
10.9.11 12:10

eviliska já proveru beru teprve první měsíc,ted už vlastně druhý a musím říct,že zatím ani deko navíc..ale co není může být :pocitac: ted ještě dostávám injekce pregnylu…tak to bude mix hormonů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
13.9.11 19:54
eviliska píše:
Já brala depa - provera / 1× za 3 měsíce inj./ a nepřibrala jsem vůbec nic. Myslím si že nárůst váhy versus HA je spíš výmluva, proč se tloustne. :nevim: možná to mám jinak ale já z toho nikdy nepřibrala. :-D

Ale depo provera je něco jinýho než Provera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
13.9.11 22:07
Starrky píše:
eviliska píše:
Já brala depa - provera / 1× za 3 měsíce inj./ a nepřibrala jsem vůbec nic. Myslím si že nárůst váhy versus HA je spíš výmluva, proč se tloustne. :nevim: možná to mám jinak ale já z toho nikdy nepřibrala. :-D
Ale depo provera je něco jinýho než Provera :-)

jj depo provera je něco jako HA a provera je na úpravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí