Přibírání na váze po Provera 5 mg

758
11.8.11 08:50

Přibírání na váze po proveře 5mg

Ahojky,mám takový dotaz,nemáte někdo zkušenosti s Proverou 5mg?dr. mi ji předepsala na úpravu cyklu a pak clostík na ovu,ale slyšela jsem,že se po té proveře hodně přibírá… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1424
11.8.11 09:22

Já ji brala v 17 na srovnání cyklu a za 3 měsíce jsem přibrala cca 10 kilo, po vysazení to tak rychle dolů nešlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.11 09:22
papul píše:
Ahojky,mám takový dotaz,nemáte někdo zkušenosti s Proverou 5mg?dr. mi ji předepsala na úpravu cyklu a pak clostík na ovu,ale slyšela jsem,že se po té proveře hodně přibírá… :cert:

Po hormonech jako takovejch se nepřibírá.Buď ti zadržují vodu v těle nebo rozhodí chutě a ženský víc jedí…Ale to že sníš nebo píchneš hormon a přibereš z něj je nesmysl,řikal mě to i Mudr.

• Citovat
  • Upravit
1424
11.8.11 09:47
Anonymní píše:
papul píše:
Ahojky,mám takový dotaz,nemáte někdo zkušenosti s Proverou 5mg?dr. mi ji předepsala na úpravu cyklu a pak clostík na ovu,ale slyšela jsem,že se po té proveře hodně přibírá… :cert:
Po hormonech jako takovejch se nepřibírá.Buď ti zadržují vodu v těle nebo rozhodí chutě a ženský víc jedí…Ale to že sníš nebo píchneš hormon a přibereš z něj je nesmysl,řikal mě to i Mudr.

Jó to mi doktor taky říká, ale jakmile mám nějakou hormonální léčbu nebo jsem byla těhotná kila letí nahoru jako blázen :nevim:, i když jím pořád stejně a pravidelně sportuju. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
11.8.11 12:26

já ji mám brát 3měsíce,ale už jsem slyšela že se po ní přibírá,protože jsou větší chutě k jídlu a zadržuje se voda v těle…mám z toho hrůzu,jsem menší postavy a tak bych už potřebovala shodit a né nabírat,jak píše kaa13,taky se nijak nepřejídám a jím akorát,jak se má,žádné sladké a i tak nemůžu shodit :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
12.8.11 10:20

Já jsem brala Proveru před otěhotněním tuším 3 měsíce a taky jsem přibrala skoro 10 kilo a dolů půjdou asi hodně těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.8.11 14:46

Ahoj já brala proveru 2 měsíce a potom utrogestan další 4 měsíce. Přibrala jsem 6 kg. Určitě jsem víc nejedla a sportuju 2-3 týdně. Vodu v těle zadržují to je fakt, pořád si připadám jak nafouklý balón, ale všechno voda nebude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.8.11 15:10
papul píše:

ja jsme po ni nabrala 5 kg za 2 mesice uzivani a byla sme poni desne podrazdena .. az zuriva!!!!! :pocitac: :pocitac: hodila sem ji do kose a sla k mudr ze je me z toho soufl a ona to resila porad jinyma lekama tak mam noveho doktora :palec:
ale nato sas neptala..
takze opet jo.. ja nabrala :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.8.11 15:48

1simona1: to se ti nedivím,taky bych změnila dr,ale nevím co mi udělá,mám z ní obavy :cert: Holky a můžu se zeptat,zda když teda například včera by se zadařilo a v sobotu si mám brát proveru na upravení cyklu-je tam napsané,že se nemá brát v těhotenství…tak nevím,jestli ji vzít,jestli by zabránila uhnízdění nebo nějak poškodila? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.8.11 16:06

Papul já myslím, že Dr. ví, co dělají. Snad :-) Nevím, jak máš brát proveru ty? Já jsem ji měla nějak 16-26DC a to si myslím, kdyby se zadařilo, že to těch pár dnů vůbec ničemu nevadí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.8.11 16:08
papul píše:
1simona1: to se ti nedivím,taky bych změnila dr,ale nevím co mi udělá,mám z ní obavy :cert: Holky a můžu se zeptat,zda když teda například včera by se zadařilo a v sobotu si mám brát proveru na upravení cyklu-je tam napsané,že se nemá brát v těhotenství…tak nevím,jestli ji vzít,jestli by zabránila uhnízdění nebo nějak poškodila? 8-o

me ji doktorka nasadila na upravu cyklu s tm ze se mozeme snazit dal a miminku to neublizi ale v momente jak zjistis ze jsi tehu tak vysadit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.8.11 16:14

konévko já ji mám brát 18-25den DC …tak nevím,když jsem byla u dr. v úterý 9.8. a dala mi ty léky tu proveru 18-25den DC a pak třetí den ms clostík… a když jsem byla u ní tak jeden folikul měl 17mm.tak doufám že už ovulka proběhla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.8.11 16:15
1simona1 píše:
papul píše:
1simona1: to se ti nedivím,taky bych změnila dr,ale nevím co mi udělá,mám z ní obavy :cert: Holky a můžu se zeptat,zda když teda například včera by se zadařilo a v sobotu si mám brát proveru na upravení cyklu-je tam napsané,že se nemá brát v těhotenství…tak nevím,jestli ji vzít,jestli by zabránila uhnízdění nebo nějak poškodila? 8-o
me ji doktorka nasadila na upravu cyklu s tm ze se mozeme snazit dal a miminku to neublizi ale v momente jak zjistis ze jsi tehu tak vysadit!!

takže neovlivní uhnizdování? ale kdyby ovulka neproběhla do braní provery,tak ji zablokuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.8.11 16:19
papul píše:
1simona1 píše:
papul píše:
takže neovlivní uhnizdování? ale kdyby ovulka neproběhla do braní provery,tak ji zablokuje?

Jo zabĺokuje - stejně jako utrogestan :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.8.11 16:23
konévka píše:
papul píše:
1simona1 píše:
papul píše:
Jo zabĺokuje - stejně jako utrogestan :zed:
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: …takže už jen doufat že už proběhla… :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí