Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,mám takový dotaz,nemáte někdo zkušenosti s Proverou 5mg?dr. mi ji předepsala na úpravu cyklu a pak clostík na ovu,ale slyšela jsem,že se po té proveře hodně přibírá… ![]()
Já ji brala v 17 na srovnání cyklu a za 3 měsíce jsem přibrala cca 10 kilo, po vysazení to tak rychle dolů nešlo ![]()
papul píše:
Ahojky,mám takový dotaz,nemáte někdo zkušenosti s Proverou 5mg?dr. mi ji předepsala na úpravu cyklu a pak clostík na ovu,ale slyšela jsem,že se po té proveře hodně přibírá…
Po hormonech jako takovejch se nepřibírá.Buď ti zadržují vodu v těle nebo rozhodí chutě a ženský víc jedí…Ale to že sníš nebo píchneš hormon a přibereš z něj je nesmysl,řikal mě to i Mudr.
Anonymní píše:papul píše:Po hormonech jako takovejch se nepřibírá.Buď ti zadržují vodu v těle nebo rozhodí chutě a ženský víc jedí…Ale to že sníš nebo píchneš hormon a přibereš z něj je nesmysl,řikal mě to i Mudr.
Ahojky,mám takový dotaz,nemáte někdo zkušenosti s Proverou 5mg?dr. mi ji předepsala na úpravu cyklu a pak clostík na ovu,ale slyšela jsem,že se po té proveře hodně přibírá…
Jó to mi doktor taky říká, ale jakmile mám nějakou hormonální léčbu nebo jsem byla těhotná kila letí nahoru jako blázen
, i když jím pořád stejně a pravidelně sportuju. ![]()
já ji mám brát 3měsíce,ale už jsem slyšela že se po ní přibírá,protože jsou větší chutě k jídlu a zadržuje se voda v těle…mám z toho hrůzu,jsem menší postavy a tak bych už potřebovala shodit a né nabírat,jak píše kaa13,taky se nijak nepřejídám a jím akorát,jak se má,žádné sladké a i tak nemůžu shodit
![]()
Já jsem brala Proveru před otěhotněním tuším 3 měsíce a taky jsem přibrala skoro 10 kilo a dolů půjdou asi hodně těžko
Ahoj já brala proveru 2 měsíce a potom utrogestan další 4 měsíce. Přibrala jsem 6 kg. Určitě jsem víc nejedla a sportuju 2-3 týdně. Vodu v těle zadržují to je fakt, pořád si připadám jak nafouklý balón, ale všechno voda nebude ![]()
papul píše:
ja jsme po ni nabrala 5 kg za 2 mesice uzivani a byla sme poni desne podrazdena .. az zuriva!!!!!
hodila sem ji do kose a sla k mudr ze je me z toho soufl a ona to resila porad jinyma lekama tak mam noveho doktora ![]()
ale nato sas neptala..
takze opet jo.. ja nabrala
![]()
1simona1: to se ti nedivím,taky bych změnila dr,ale nevím co mi udělá,mám z ní obavy
Holky a můžu se zeptat,zda když teda například včera by se zadařilo a v sobotu si mám brát proveru na upravení cyklu-je tam napsané,že se nemá brát v těhotenství…tak nevím,jestli ji vzít,jestli by zabránila uhnízdění nebo nějak poškodila? ![]()
Papul já myslím, že Dr. ví, co dělají. Snad
Nevím, jak máš brát proveru ty? Já jsem ji měla nějak 16-26DC a to si myslím, kdyby se zadařilo, že to těch pár dnů vůbec ničemu nevadí ![]()
papul píše:
1simona1: to se ti nedivím,taky bych změnila dr,ale nevím co mi udělá,mám z ní obavyHolky a můžu se zeptat,zda když teda například včera by se zadařilo a v sobotu si mám brát proveru na upravení cyklu-je tam napsané,že se nemá brát v těhotenství…tak nevím,jestli ji vzít,jestli by zabránila uhnízdění nebo nějak poškodila?
me ji doktorka nasadila na upravu cyklu s tm ze se mozeme snazit dal a miminku to neublizi ale v momente jak zjistis ze jsi tehu tak vysadit!!
konévko já ji mám brát 18-25den DC …tak nevím,když jsem byla u dr. v úterý 9.8. a dala mi ty léky tu proveru 18-25den DC a pak třetí den ms clostík… a když jsem byla u ní tak jeden folikul měl 17mm.tak doufám že už ovulka proběhla ![]()
1simona1 píše:papul píše:me ji doktorka nasadila na upravu cyklu s tm ze se mozeme snazit dal a miminku to neublizi ale v momente jak zjistis ze jsi tehu tak vysadit!!
1simona1: to se ti nedivím,taky bych změnila dr,ale nevím co mi udělá,mám z ní obavyHolky a můžu se zeptat,zda když teda například včera by se zadařilo a v sobotu si mám brát proveru na upravení cyklu-je tam napsané,že se nemá brát v těhotenství…tak nevím,jestli ji vzít,jestli by zabránila uhnízdění nebo nějak poškodila?
takže neovlivní uhnizdování? ale kdyby ovulka neproběhla do braní provery,tak ji zablokuje?
papul píše:1simona1 píše:takže neovlivní uhnizdování? ale kdyby ovulka neproběhla do braní provery,tak ji zablokuje?papul píše:me ji doktorka nasadila na upravu cyklu s tm ze se mozeme snazit dal a miminku to neublizi ale v momente jak zjistis ze jsi tehu tak vysadit!!
Jo zabĺokuje - stejně jako utrogestan ![]()
konévka píše:papul píše:Jo zabĺokuje - stejně jako utrogestan1simona1 píše:takže neovlivní uhnizdování? ale kdyby ovulka neproběhla do braní provery,tak ji zablokuje?papul píše:me ji doktorka nasadila na upravu cyklu s tm ze se mozeme snazit dal a miminku to neublizi ale v momente jak zjistis ze jsi tehu tak vysadit!!