Přibírání u kluka a u holčičky

Adaška
23.5.11 12:14

Přibírání u kluka a u holčičky...

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jak to máte vy co čekáte holčičku a jak vy, které čekáte chlapečka? Já jsem teď 30tt, čekám druhé dítko, podle doktorky SNAD holčička a už teď mám o 4kg víc, než když jsem rodila prvního kluka. A hlavně, všichni okolo (a už to začíná být docela otravný :roll: ) mi říkají, jak mi to jde všude, tváře mám snad od druhýho měsíce nafouklý, bříško ani tak velký mi nepřijde, ale ten zadek a stehna.. Snad jen ruce a kotníky mám normální :lol:

Jinak tedy jsem 30tt a mám nahoře 15-16kg a hlavně se mi začínají dělat pěkný křečový žíly :cry: což jsem slyšela, že už s tím nic nepůjde dělat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2010
23.5.11 12:17

Ahoj, tak já u holky nabrala kolem 20 kilo a s klukem necelé 4:-) A po porodu u holky mi skoro vše zůstalo, u kluka jsem šla z porodnice ještě o 6 kilo lehčí:-) A u kojení šlo dolů dalších 5 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.5.11 12:20

Ahoj, já čekám své první mimi, prý chlapečka a jsem ve 38+5, nahoře mám snad od půlky těhu 18kg, ale bříško mám obrovský, každej rýpe, jestli tam nemám dvě a teď mi ještě šíleně natekly nohy. Jsem jak hroch. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852

já čekám kluka a nahoře mám dvě kila, ve 30 tt, akorát teda jsem na začátku shodila nějaká 4 kila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adaška

Tak to je paráda :mrgreen: To jsem na to zvědavá :think: Mně u kluka šlo dolu taky úplně všechno a docela pěkně rychle… Děkuji za příspěvek :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4854

Ahoj,prvni holka 23kg,druha holka 9kg,treti kluk 15kg,vsechno mam dole,ba naopak,mam min,nez pred prvnim tehotenstvim.
Krecove zily jsem nemela a nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.5.11 12:21

Doufám, že na tom nic není, čekám kluka,mám nahoře už 14 kilo, tak jestli by se u holčiček přibíralo víc, tak bych to teda nechtěla vidět :mrgreen:
n řeči ostatních se vyprdni, hlavně, když píšeš, že už tě komentují od druhého měsíce :roll: tak to prostě tvoje tělo takhle reaguje. :kytka: škoda jen těch křečáků, ale jestlis k tomu měla nějaké dispozice, tak se to v těhu dalo čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
23.5.11 12:21

No,já u první holky 10-12 kilo,po porodu dole asi osum,tak super a pak to hublo samo,a při druhém 20 kg :mrgreen: kluk,po porodu dole 7 kg,musela jsem začít makat :wink: ale už je to dole.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
23.5.11 12:23

Myslím,že je jedno,jestli kluk nebo holka,spíš tím,že je druhé těhu je druhé,a člověk starší…

• Citovat
  • Upravit
16694
23.5.11 12:39

S klukem jsem přibrala 18kg, většinu jsem nechala v porodnici, zbytek šel po porodu brzy dolů (i přes to, že jsem proto nic nedělala).
Teď čekám holčičku, jsem 25.tt a nahoře mám cca 7kg (oproti 15ti kily s klukem ve stejném týdnu těhu je to rozdíl)

ALE u kluka jsem přibírala jen do 30tt. Pak už jsem si váhu „držela“, poslední dva týdny dokonce 3 kg zhubla (jinak bych měla celkově navrch 21kg)

těžko říct, jestli při holce nebudu přibírat do poslední chvíle :nevim: :mrgreen: a nebudu tak mít ve finále ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.5.11 12:56

První holčička +13kg v porodnici jsem půlku nechala a za 4 měsíce jsem měla podváhu. Ted čekám kluka a nahoře jsem měla ve 20tt 3kg. Křečové žíly jsem měla už před těhu a asi se mi trochu zhoršily každopádně je to dané geneticky stejně jako se striemy které se mi naopak vůbec neudělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
23.5.11 12:57

Tak já u prvního kluka přibrala 20kg u druhýho (taky kluka) 16 kg.
U obou šli všechny kila fuč , u prvního jsem pak byla i dost vyhublá,jakmile začal běhat… :lol:

Jinak moje máma u mě přibrala taky kolem 20kg, u druhý segry 10kg a u třetí nevim kolik přesně ,ale prý víc jak u druhý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adaška
23.5.11 13:11

Asi je to opravdu individuální… Jen se teď modlím, aby už se to konečně trochu zastavilo… Snažím se hodně pohybovat, ale když člověk moc nemusí, tak to samozřejmě moc nejde… :-? Možná kdyby malej nechodil do školky, bylo by to taky jiné.

K těm křečovým žílám - v 1. těhu jsem je neměla vůbec, ale asi to bude i tím, že jsem prostě těžká… nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10052
23.5.11 14:19

já jsem u dcery nabrala celkem 22 kg, asi 10 kg jsem nechala v porodnici, a ted dle utz čekáme kluka, mám ještě 2 kg k dobru, tak uvidíme jak to nakonec dopadne:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
23.5.11 14:25

ahoj, podle utz. čekám holčičku, mám ukončený 31. týden, celkově jsem přibrala 5 kg,ale donedávna jsem vůbec neměla chuť na sladké, tak je to asi víceméně tim 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí