Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Adaška píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jak to máte vy co čekáte holčičku a jak vy, které čekáte chlapečka? Já jsem teď 30tt, čekám druhé dítko, podle doktorky SNAD holčička a už teď mám o 4kg víc, než když jsem rodila prvního kluka. A hlavně, všichni okolo (a už to začíná být docela otravný) mi říkají, jak mi to jde všude, tváře mám snad od druhýho měsíce nafouklý, bříško ani tak velký mi nepřijde, ale ten zadek a stehna.. Snad jen ruce a kotníky mám normální
Jinak tedy jsem 30tt a mám nahoře 15-16kg a hlavně se mi začínají dělat pěkný křečový žíly
což jsem slyšela, že už s tím nic nepůjde dělat…
tak já měla dvě těhu s holkama a normálně mám 58, jsem velmi štíhlá, u obou jsem rodila na 77 kilech a byla jsem opravdu pěknej melounek.. stehna, tváře, prdel… opravdu jak hroch..
netušila jsem, že na to má vliv to jestli čekám to nebo to pohlaví… ![]()
emaminka -
jsi mě trošku uklidnila… to jsem přesně já… začínala jsem na 58, ale akorát už ted mám 73kg a před sebou dva měsíce…
U malýho jsem měla jen to bříško a to ostatní jen tak decentně…
Přidávám i fotečku ![]()
A i po druhé to šlo dolů?
Adaška píše:
emaminka -jsi mě trošku uklidnila… to jsem přesně já… začínala jsem na 58, ale akorát už ted mám 73kg a před sebou dva měsíce…
U malýho jsem měla jen to bříško a to ostatní jen tak decentně…
Přidávám i fotečku
A i po druhé to šlo dolů?
nj šlo, sice až když jsem dokojila, tzn. po roce.. do té doby jsem nad sebou stále plakala
jak jsem dokojila tak jsem se přestala přežírat a byla jsem původní.. mrknu, třeba najdu taky nějaké fotky
..
btw: tobě to na fotečce moc sluší ![]()
Na tý fotce je vidět ta pěkná základna, na který sedím ![]()
Nepřežírat se snažím už teď, ale nějak to nejde… Akorát jsem sladký vyměnila za sladký ovoce ![]()
Adaška píše:
Na tý fotce je vidět ta pěkná základna, na který sedím
Nepřežírat se snažím už teď, ale nějak to nejde… Akorát jsem sladký vyměnila za sladký ovoce
to bude dobrý
já se v těhu ani při kojení vůbec neomezovala… teď plánujem třetí a já se těším jak se budu moct zase přejídat.. ![]()
jéé, ještě třetí? Já jsem původně chtěla taky vždycky tři, ale nevím jak bychom je poskládali do našeho bytu.. Sice máme 3+1 ale mrňavý pokojíčky… Tak jsme se s manželem domluvili, že třeba za 10 let
V dnešní době se stejně začíná až nějak v tomhle věku ![]()
Tak to ja mam za sebou zatim jen jeden poro a mame chlapcka a pribrala sem u nej 18kg a po mesici vse dole
.. jinak moje mam jeste dva sourozence brachu a segru a mama rikala ze pphlavi moc vliv nema na pribirani
u vsech tgri pribral avzdy kolem 20kg ![]()
Adaška píše:
jéé, ještě třetí? Já jsem původně chtěla taky vždycky tři, ale nevím jak bychom je poskládali do našeho bytu.. Sice máme 3+1 ale mrňavý pokojíčky… Tak jsme se s manželem domluvili, že třeba za 10 letV dnešní době se stejně začíná až nějak v tomhle věku
i náš plán byl takový ale pak jsme zase začali přemejšlet jestli je to dobrý pro to třetí dítko.. čtvrtý už nechceme ato třetí by za deset let vyrůstalo jako jedináček a to nám nesedí.. tak si je sfouknem po sobě a pak už si dám postavu úplně dokupy.. ono se to taky jinak daří ve dvaceti a jinak ve 30 letech…
první jsem měla v 19 a týden po porodu jsem nosila bokovky, u druhé to trvalo rok, bokovky teda už nenosím ale postava furt ucházejicí… ve 30 bych se bála, že už to zpět nepůjde…
tak na tom asi něco bude, každopádně uvidíme, jak se to všechno vyvrbí…
Adaška píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jak to máte vy co čekáte holčičku a jak vy, které čekáte chlapečka? Já jsem teď 30tt, čekám druhé dítko, podle doktorky SNAD holčička a už teď mám o 4kg víc, než když jsem rodila prvního kluka. A hlavně, všichni okolo (a už to začíná být docela otravný) mi říkají, jak mi to jde všude, tváře mám snad od druhýho měsíce nafouklý, bříško ani tak velký mi nepřijde, ale ten zadek a stehna.. Snad jen ruce a kotníky mám normální
Jinak tedy jsem 30tt a mám nahoře 15-16kg a hlavně se mi začínají dělat pěkný křečový žíly
což jsem slyšela, že už s tím nic nepůjde dělat…
ahoj, s prvním synem +12kg a teď jsem 19.tt kluk a mám 1kg nahoře, ale hodně jsem
a dodnes mi není moc dobře, takže si musím hodně dát pozor na to co a kdy jím
Čekám holčičku, jsem ve 25tt a přibrala jsem 4 kila. Jím všechno, ale snažím se aspoň obden nejíst po 20 hodině.