Přibírání u kluka a u holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
23.5.11 14:37

Příspěvek upraven 28.04.16 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
23.5.11 14:41
Adaška píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jak to máte vy co čekáte holčičku a jak vy, které čekáte chlapečka? Já jsem teď 30tt, čekám druhé dítko, podle doktorky SNAD holčička a už teď mám o 4kg víc, než když jsem rodila prvního kluka. A hlavně, všichni okolo (a už to začíná být docela otravný :roll: ) mi říkají, jak mi to jde všude, tváře mám snad od druhýho měsíce nafouklý, bříško ani tak velký mi nepřijde, ale ten zadek a stehna.. Snad jen ruce a kotníky mám normální :lol:Jinak tedy jsem 30tt a mám nahoře 15-16kg a hlavně se mi začínají dělat pěkný křečový žíly :cry: což jsem slyšela, že už s tím nic nepůjde dělat…

tak já měla dvě těhu s holkama a normálně mám 58, jsem velmi štíhlá, u obou jsem rodila na 77 kilech a byla jsem opravdu pěknej melounek.. stehna, tváře, prdel… opravdu jak hroch.. :lol: netušila jsem, že na to má vliv to jestli čekám to nebo to pohlaví… :think:

• Citovat
  • Upravit
Adaška
23.5.11 22:16

emaminka - :lol: jsi mě trošku uklidnila… to jsem přesně já… začínala jsem na 58, ale akorát už ted mám 73kg a před sebou dva měsíce… :roll: U malýho jsem měla jen to bříško a to ostatní jen tak decentně…
Přidávám i fotečku :lol:
A i po druhé to šlo dolů?

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
23.5.11 22:21
Adaška píše:
emaminka - :lol: jsi mě trošku uklidnila… to jsem přesně já… začínala jsem na 58, ale akorát už ted mám 73kg a před sebou dva měsíce… :roll: U malýho jsem měla jen to bříško a to ostatní jen tak decentně…
Přidávám i fotečku :lol:
A i po druhé to šlo dolů?

nj šlo, sice až když jsem dokojila, tzn. po roce.. do té doby jsem nad sebou stále plakala :lol: jak jsem dokojila tak jsem se přestala přežírat a byla jsem původní.. mrknu, třeba najdu taky nějaké fotky ;)..
btw: tobě to na fotečce moc sluší ;)

• Citovat
  • Upravit
Adaška
23.5.11 22:33

Na tý fotce je vidět ta pěkná základna, na který sedím :mrgreen:
Nepřežírat se snažím už teď, ale nějak to nejde… Akorát jsem sladký vyměnila za sladký ovoce :-)

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
23.5.11 22:35
Adaška píše:
Na tý fotce je vidět ta pěkná základna, na který sedím :mrgreen:
Nepřežírat se snažím už teď, ale nějak to nejde… Akorát jsem sladký vyměnila za sladký ovoce :-)

to bude dobrý ;) já se v těhu ani při kojení vůbec neomezovala… teď plánujem třetí a já se těším jak se budu moct zase přejídat.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Adaška
23.5.11 22:41

jéé, ještě třetí? Já jsem původně chtěla taky vždycky tři, ale nevím jak bychom je poskládali do našeho bytu.. Sice máme 3+1 ale mrňavý pokojíčky… Tak jsme se s manželem domluvili, že třeba za 10 let :-D V dnešní době se stejně začíná až nějak v tomhle věku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
988
23.5.11 22:44

Tak to ja mam za sebou zatim jen jeden poro a mame chlapcka a pribrala sem u nej 18kg a po mesici vse dole :) .. jinak moje mam jeste dva sourozence brachu a segru a mama rikala ze pphlavi moc vliv nema na pribirani :) u vsech tgri pribral avzdy kolem 20kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
23.5.11 22:47
Adaška píše:
jéé, ještě třetí? Já jsem původně chtěla taky vždycky tři, ale nevím jak bychom je poskládali do našeho bytu.. Sice máme 3+1 ale mrňavý pokojíčky… Tak jsme se s manželem domluvili, že třeba za 10 let :-D V dnešní době se stejně začíná až nějak v tomhle věku :mrgreen:

i náš plán byl takový ale pak jsme zase začali přemejšlet jestli je to dobrý pro to třetí dítko.. čtvrtý už nechceme ato třetí by za deset let vyrůstalo jako jedináček a to nám nesedí.. tak si je sfouknem po sobě a pak už si dám postavu úplně dokupy.. ono se to taky jinak daří ve dvaceti a jinak ve 30 letech…
první jsem měla v 19 a týden po porodu jsem nosila bokovky, u druhé to trvalo rok, bokovky teda už nenosím ale postava furt ucházejicí… ve 30 bych se bála, že už to zpět nepůjde…

• Citovat
  • Upravit
Adaška
23.5.11 22:52

:think: tak na tom asi něco bude, každopádně uvidíme, jak se to všechno vyvrbí…

• Citovat
  • Upravit
1096
27.5.11 15:25
Adaška píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jak to máte vy co čekáte holčičku a jak vy, které čekáte chlapečka? Já jsem teď 30tt, čekám druhé dítko, podle doktorky SNAD holčička a už teď mám o 4kg víc, než když jsem rodila prvního kluka. A hlavně, všichni okolo (a už to začíná být docela otravný :roll: ) mi říkají, jak mi to jde všude, tváře mám snad od druhýho měsíce nafouklý, bříško ani tak velký mi nepřijde, ale ten zadek a stehna.. Snad jen ruce a kotníky mám normální :lol:Jinak tedy jsem 30tt a mám nahoře 15-16kg a hlavně se mi začínají dělat pěkný křečový žíly :cry: což jsem slyšela, že už s tím nic nepůjde dělat…

ahoj, s prvním synem +12kg a teď jsem 19.tt kluk a mám 1kg nahoře, ale hodně jsem :poblion: a dodnes mi není moc dobře, takže si musím hodně dát pozor na to co a kdy jím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
13.3.12 15:19

Čekám holčičku, jsem ve 25tt a přibrala jsem 4 kila. Jím všechno, ale snažím se aspoň obden nejíst po 20 hodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí