Přibírání v těhotenství, čekám chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
23.7.13 11:15

Jéé holky to jsem si početla :) I zasmála :-) Já teda ujíždím strašně na sladký, ale kila jen v pupíku a taky slyším, jak mi kluk sluší, že jsem hezčí. Tak jen doufám, že nakonec ze mě nebude boubelaaa 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.7.13 11:17
@Brooucinda píše:
Mě to řekla tchýně už ve třetím měsíci. Nevím sice jak to dokázala, ale jak řekla, tak to bylo. Prej to na lidech pozná a nechápe jak ;)

to samé i u mě ve 3 měsíci, tchýně řekla že mi těhu hodně sluší, že to bude kluk. Sama odrodila dva chlapy a má pravdu, čekáme kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
23.7.13 11:20

Tak já teda taky přispěju :-) čekám kloučka, mám nahoře asi 12-14kg, nevím přesně počátečnní váhu…pupek mám fakt malý, fotografka ve 36týdnu byla nešťastná, že neá co fotit…:-) já jsem ráda, že netahám žádný balon…:-) takže se mi to asi rozlilo rovnoměrně, ale mě to moc teda nepřijde, kalhoty v pohodě obleču své staré (akorát nedopnu :-) )…
a o kráse? od začátku mi všichni říkají, že jsem čím dál hezčí a že určitě čekám kluka..teď na konci těhotenství mě přímo uvádějí do rozpaků, jak mi pořád lichotí, jak jsem krááááásnááá :-)
jo a mám teda kulatější obličej! :-( a taky miluju teď sladké (cokoliv) a naopka kyselé, které jsem vždy zožňovala nějak nemusím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
23.7.13 11:22

@Leila90 Gartuluju a at vám to dobře dopadne… :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5164
23.7.13 11:23

@Leila90
já teda jsem v 16tt a taky 3kg navrch. Kéž by to tak bylo i v 21 :) prý na 80% taky kluk teda ale uvidím za pár týdnů na velkým utz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.7.13 11:26

U kluka jsem začala po dvacátém týdnu teprve přibírat, finále patnáct kilo nahoře, sladké - Snicker, Mars :oops: a maso. Holčička - přibírání od začátku cca kilo po měsíci, závěr dvě. Celkem opět asi těch patnáct kilo. Jídlo - vše pomerančové a plnotučné mléko :lol: Pleť - oba - první trimestr - blé, pak normální, třetí trimestr - oteklá :mrgreen: Osobně bych dle pupku ani vizáže nepoznala nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
23.7.13 11:29

Ahoj cekam kluka a ze zacatku jsem shodila 5kg a od te doby jsem jeste nic nepribrala. A to jsem ve 24+4 =) jinak chut na vsechno mozne ale moc toho nesnim za den. ale kdyz uz, tak spis laduju vajicka na mekko, syry a slane tycinky.

• Citovat
  • Upravit
31672
23.7.13 11:30

Já u prvního kluka přibrala asi 20, u 2. 9, ale žeby braly krásu holčičky? to tedy nevím, u mě se obě těhu hlásily výstavními beďary po celém ksichtu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.7.13 11:31
@Domuska píše:
Ahoj cekam kluka a ze zacatku jsem shodila 5kg a od te doby jsem jeste nic nepribrala. A to jsem ve 24+4 =) jinak chut na vsechno mozne ale moc toho nesnim za den. ale kdyz uz, tak spis laduju vajicka na mekko, syry a slane tycinky.

nic proti, al ena tvém místě bych se v těhu vajíčkama na měkko moc neládovala, když už, tak na tvrdo, kor v tomhle počasí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.7.13 11:31

U kluka jsem přibrala 15kg :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
23.7.13 11:32

@slavuska1 Já mám těhotenskou cukrovku a když jsme řešili s doktorkou co jíst, tak mi řekla Vajíčka na 100 způsobů, takže ono to zas nebude tak žhavé s vajíčkama naměko, já to předtím taky do pusy nestrčila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
23.7.13 11:33

@Leila90: ahojky, no koukám, že to máme stejné. Taky se můžu užrat sladkýho, pupínky mám taky všude, myslela jsem si naivně, že to bude holčička a ejhle on chlapeček. :lol: Hold ty báchorky asi nefungujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
23.7.13 11:36

@slavuska1 tak jako nezeru to denne… =) ale je to jedna z mala veci co strcim do pusy viss.

• Citovat
  • Upravit
897
23.7.13 11:39

Já jsem těsně za polovinou. Přibrala jsem zatím asi 5 kg a všichni mi říkají, že mi to sluší a že zářím. Ale spíš jen tak kecají :-D I když manželovi to věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
23.7.13 11:50

Mám dva kluky a u každého to bylo jinak. U prvního jsem přibírala celkem rychle, ale slušelo mě to.
U druhého na mě těhu bylo poznat snad až poslední dva měsíce, ale pleť a vlasy hrůza :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí