Přibírání v těhotenství, čekám chlapečka

815
23.7.13 10:58

Přibírání v těhu u kluka

Ahoj holky, já jen tak pro zajímavost zakládám diskusi, jak jste to měli, nebo máte s přibíráním váhy u kluka? :D Já začínám 21tt, čekám chlapečka a mám nahoře 3 kila. Vše mám jen ve vypouklém pupíku, slyšela jsem že jen holčičky berou krásu. Jím vše co vidím, ale pořád stejný, což se teda divím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.7.13 11:00

No netuším, já měla nahoru přesně 15 kg, vše jen v pupku a na zadku, mám tedy kluka :think: jinak tedy nevím, připadala jsem si jak v pubertě - pupínkatá snad úplně všude, nikdy dřív jsem to neměla, vlasy mi padaly, pokožka suchá a pod.. děsný :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.7.13 11:02

Tak to já se taky divim, jím tunu sladkýho, mám taky šílenou plet, ale vlasy musím zaklepat, skvělý :) Myslela jsem že ze sladkýho je holčina :D Chlapeček bude cukrář asi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.7.13 11:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
23.7.13 11:06

Já jsem porodila kluka, přibrala 10kg, který jsem nechala v porodce a ujížděla jsem na Bílejch Delisskách :mrgreen: :mrgreen: Mnažel mi je pořád kupoval a já mohla jednu sušenku k snídani, obědu i večeři. No dobře, občas jsem si dala i dvě. :lol: Pleť jsem měla hezčí než před pubertou. Jen jsem dycky vypozorovala jeden dva pupínky, když se jakoby měla dostavit MS, ale toť vše. A vlasy? Ani nevím..Prostě jsem byla celá neodolatelná. Jen ne pro sebe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
23.7.13 11:07

U malé jsem na konci 22tt měla 10kg nahoře, pupínky všude, hnusný vlasy, mastnou pleť, nebylo mi blbě.
Teď čřekáme nejspíš kluka, jsem na konci 22tt, zhubla jsem od začátku 7kg, teď jsem teda 2,5 už přibrala. No hezká si nepřipadám, ale pupínky tolik nemám, bylo mi od začátku zle, vlasy OK a podle lidí jsem v obličeji zkrásněla (ale to teda fakt nevím :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
23.7.13 11:08

No tak já u prvního nabrala 20kg, u druhého 16kg…naštěstí to šlo u obou po porodu velmi rychle a samo dolu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.7.13 11:09

První kluk 13kg(dorty), druhá holka 18kg(mrkev), a třetí kluk 18kg(čokoláda), krásu mi nikdo nebral, byla jsem pořád krasavice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1567

U syna i dcery jsem přibrala 26kg. U dcery jssm ale měla hnusnou pleť, pupínky i přes celý záda, strašný! U syna to bylo lepší, i když žádná hitparada to taky nebyla.
U obou jsem ze začátku měla chuť na slaný- párky, salámy, atd. a ke konci zase na sladký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

@Leila90 já teda sladký nemusím a nemusela jsem ho ani při malé :think:

@JayLee to mi povídej, ten pupek je už teď fakt šílenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
23.7.13 11:10
@atominnka píše:
U malé jsem na konci 22tt měla 10kg nahoře, pupínky všude, hnusný vlasy, mastnou pleť, nebylo mi blbě.
Teď čřekáme nejspíš kluka, jsem na konci 22tt, zhubla jsem od začátku 7kg, teď jsem teda 2,5 už přibrala. No hezká si nepřipadám, ale pupínky tolik nemám, bylo mi od začátku zle, vlasy OK a podle lidí jsem v obličeji zkrásněla (ale to teda fakt nevím :mrgreen: )

Jo to mi lidi taky řikají, že mám ve tváři kluka napsaného… Mám jiné rysy a hezčí obličej… nevím teda kam koukají, ale dycky hned přijdu domů a koukám na sebe kde teda toho kluka mám vidět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
646
23.7.13 11:10

Ahojik, ja mam tak ci tak nadvahu sama o sobe, ale co jsem otehotnela, tka jsem sla k porodu o cca. 4kg lehci a po porodu mam cca. 10 kg dole :-) taky jsme cekali klucika, jen doufam, ze mi to i vydrzi, plne kojim, takze mi ty kilca furt trosku litaji na vaze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
23.7.13 11:11

Podle mě jsou to pověry, já jedla tunu sladkého, měla jsem hroznou pleť, zvracela jsem až do 6 měsíce a je to kluk. Jsem 35 tt a přibrala jsem 9 kg ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.7.13 11:11

@Brooucinda já na sobě taky nic nevidím :mrgreen: zítra jdu na velký UTZ, tak jsme zvědavá, jestli toho kluka potvrdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
23.7.13 11:12
@atominnka píše:
@Brooucinda já na sobě taky nic nevidím :mrgreen: zítra jdu na velký UTZ, tak jsme zvědavá, jestli toho kluka potvrdí :mrgreen:

Mě to řekla tchýně už ve třetím měsíci. Nevím sice jak to dokázala, ale jak řekla, tak to bylo. Prej to na lidech pozná a nechápe jak ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky