Přídavky na děti a potvrzení příjmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobre poledne všem, chteli bychom si zažádat s přítele o přídavky ale zjistila jsem že přítel který v lednu tohodle roku este pracoval u soukromníka a nemá jak doložit příjem jelikož ho nelze kontaktovat tak jak máme postupovat jestli je este nejaka možnost? a jestli budu dokládat příjmy i já když sem byla asi na 14 dnu na DPP ale zároven sem byla v evidenci UP, díky moc a omlouvám se za případne chyby píši na starem pc a nechce spolupracovat
na přídavky na děti se stále dokládá rok 2012, až od října je rok 2013. Jestliže nemáte jak doložit, tak se obraťte na úp, měli by vám pomoct to potvrzení sehnat.
Mi pomáhali vymoct z jisté firmy potvrzení o nulovém výdělku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se no ja myslím už ty příjmy za rok 2013,budem žádat až v řijnu, ale jinak díky za opoved zkusím to tam nejak vyřídit tak snad pomuzou ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@martina.se no ja myslím už ty příjmy za rok 2013,budem žádat až v řijnu, ale jinak díky za opoved zkusím to tam nejak vyřídit tak snad pomuzou
tak se poptej přímo na úp - oni v takových případech můžou pomoct.. mi paní takhle vyřizovala právě doklad o výdělku, který jsem sama nedokázala z firmy dostat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se no ja se práve ptala minule a řekla mi že at se chlapa zeptám jestli nemá aspon vejplatní pásku a tu bohužel taky nemá a jelikož je to kamionák tak to práve musím vesmes vše vyřizovat já jak tu temer není
no snad este neco vymyslej
- Citovat
- Upravit
@martina.se Smím se prosím zeptat - takže pokud pujdu dát žádost na řídavek tuto středum tak budou posuzovat ještě příjmy z roku 2012? Děkuji za odpověď a zakladatelce se omlouvám, že jsme jí sem takhle „vlezla“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Irinka0210 píše:
@martina.se Smím se prosím zeptat - takže pokud pujdu dát žádost na řídavek tuto středum tak budou posuzovat ještě příjmy z roku 2012? Děkuji za odpověď a zakladatelce se omlouvám, že jsme jí sem takhle „vlezla“
jj, budou. Já teď musela donést papír od mého za rok 2012, protože bydlíme ve stejné domácnosti
je to až do konce září, pak od října 2013
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se a když spolu nebydlíme tak se to nejak rozlišuje nebo jak? ja že bydlím u mamky s prckem tak aby nechteli este mámy příjmy
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@martina.se a když spolu nebydlíme tak se to nejak rozlišuje nebo jak? ja že bydlím u mamky s prckem tak aby nechteli este mámy příjmy
ne, tam je rozhodující příjem rodičů. Tedy lidí uvedených v RL.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla bych dotaz - o přídavky jsem ještě nikdy nežádala. Přítel letos měnil zaměstnavatele, v podstatě šel ke konkurenci. Bývalý zaměstnavatel mu dělal problémy jak s vydáním zápočťáku, peněz…komunikace nula atd. Nedělám si iluze, že když pošleme na jejich firmu Potvrzení o výši příjmů, že ho vyplní. Zajímá mě tedy jestli by stačilo doložit Zápočtový list (už ho má) + třeba čestné prohlášení? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V té žádosti je přímo formulář na vyplnění příjmů, který musí potvrdit zaměstnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobre poledne všem, chteli bychom si zažádat s přítele o přídavky ale zjistila jsem že přítel který v lednu tohodle roku este pracoval u soukromníka a nemá jak doložit příjem jelikož ho nelze kontaktovat tak jak máme postupovat jestli je este nejaka možnost? a jestli budu dokládat příjmy i já když sem byla asi na 14 dnu na DPP ale zároven sem byla v evidenci UP, díky moc a omlouvám se za případne chyby píši na starem pc a nechce spolupracovat