Přídavky na dítě zpětně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přídavky na dítě zpětně
Ahojky maminky,nevíte někdo jestli se dají přídavky na dítě vyplatit zpětně?Normálně jsem přídavky na dítě dostávala,do konce září měli být podaný papíry.Jenže přítel jezdí pracovně pryč a doma bývá jen na víkendy a jelikož byl dřív OSVČ tak se to vyřizování potom týkalo hlavně ho.Takže jsme nestihli do daného termínu papíry odevzdat a tak jsem bez přídavku.
Chci se zeptat jestli máte s tím taky nějaké zkušenosti,kdy je možné o přídavky znovu žádat a zda jsou vypláceny i zpětně.Děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě bylo řečeno, že se dají vyplatit zpětně to jedno čtvrtletí, takže by to u vás neměl být problém…
- Citovat
- Upravit
Mně dokonce paní na sociálce řekla, že zpětně 1 rok. Dříve to prý byly roky 3 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsem zvědavá co řeknou nám
Jsou tam vždycky tak příjemní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky,dostaly jste přídavky na děti teď v listopadu?já bohužel ne a nevím včem je problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mila2113 píše:
ahoj holky,dostaly jste přídavky na děti teď v listopadu?já bohužel ne a nevím včem je problém
Já právě taky ne ale u nás to bylo kvůli tomu,že jsme si je v září nestihly vyřídit.Čekáme na nové čtvrtletí,ať si o ně můžeme znovu zažádat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Agi20 píše:mila2113 píše:Já právě taky ne ale u nás to bylo kvůli tomu,že jsme si je v září nestihly vyřídit.Čekáme na nové čtvrtletí,ať si o ně můžeme znovu zažádat.
já žádost odevzdala v čas ale zatím nic..Nemyslím jen peníze ale ani žádné vyjádření zda na ně mám či nemám nárok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím,že dorazí v prosince i s těmi za listopad.A jestli ne tak tam asi brnkni.Já to tak měla s příspěvkem+přídavkem na dítě.Akorád,že mi došli asi o týden později.Třeba to tak u tebe bude s přídavkem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přídavek na dítě
Dobrý den,v pondělí jsem byla vyřídit přídavky na malého s tím,že mi vyplatí i 3měsíce zpět.Chtěla jsem se zeptat kdy Vám přibližně po vyřízení přídavků přišly penízky na účet.Moc Vám děkuji za odpovědi
![]()
- Citovat
- Upravit
Luciusverus píše:
Dobrý den,v pondělí jsem byla vyřídit přídavky na malého s tím,že mi vyplatí i 3měsíce zpět.Chtěla jsem se zeptat kdy Vám přibližně po vyřízení přídavků přišly penízky na účet.Moc Vám děkuji za odpovědi![]()
![]()
Já žádala týden před koncem října.Paní mě ujištovala že přídavky dostanu normálně v termínu kdy chodí rodičák..Bohužel my nic nedošlo tak uvidíme tento měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám taky dotaz,už si to totiž nepamatuji-přídavky nepobírám už asi 7let.A ted jsem o ně opět zažádala v půlce listopadu,s tím že mi to vyplatí zpětně od října.Tak mě docela zajímá ,kolik času mají na vyřízení a jestli posílají dopis ohledně schválení ,nebo prostě jen přijdou nebo nepřijdou peníze
A jestli někdo netušíte,jestli je možné,že by v případě schválení,dorazili už ted v prosinci?když jsem žádala v půlce listopadu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
,je zajímavé,že od října,protože se vyplácí 3 měsíce zpětně (tak jsem si i já žádala).Dopis by měl přijít a potom penízky na účet ke konci prosince (teda pokud to schválí). ![]()
- Citovat
- Upravit
No od října je to kvuli tomu,že pokud bych chtěla tedy třeba i září-musela bych dokládat příjem za rok 2009.Já doložila příjem za rok 2010 a tudíž se to vztahuje na období od 1.října 2011.Tedy jestli to dobře chápu
Tak myslíš,že v případě schválení by to do konce prosince stihli poslat?No to by bylo skvělé
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha. Určitě to přijde do těch vánoc,protože pak jsou svátky a nebo jeste po vánocich,ale četla jsem,že to chodí stejně jako mateřská,tak uvidíme ![]()
- Citovat
- Upravit