Připadá mi, jako bych vůbec nespal

57
29.11.23 22:07

přijde mi jako by jsem vůbec nespal

Ahoj, poslední týden se mi dějou divné věci, předem chci napsat že mám klidnou práci v kanceláři ve které jsem nejvíce spokojen!! ale poslední dobou se řešilo jestli firma nepadne a jestli nas nahodou nepropustí a podobně v novém roce byly takové spekulace jen..

každopádně k problému - už je to asi 4 dny co nemohu pořádně usnout, vždy když si jdu lehnout v 21/22:00 (vstávám v pul 6 ráno) tak si lehnu(nejsem moc unavený) a snažím se usnout, bohužel nemám prázdnou mysl a nedokážu vypnout, celou noc mi tak přijde ze mam jen zavrene oci a nespim, prijde mi ze premyslim, nebo ze mi neco srotuje v hlave a ze nespim (ze mam pouze zavrene oci) kdyz zvoni budík tak na nej reaguji vzdy jako by jsem ani nespal.. ale? Ptal jsem se pritelkyne a pry jsem „spal“ a me to vubec tak neprijde, vubec mi neprijde ze jsem vypnuty pres noc a ze spim, prijde mi prave ze mam jen zavrene oci a to je cele…

Dneska kdyz jsem jsem prisel z prace ve 14:00 tak jsem si rekl ze si pujdu lehnout a spat, ze zkusim se poradne vyspat, bohuzel zase to same.. zavrene oci, a pocit ze nespim ani.. a ubehla tak hodinka a uz sem si rikal ze na to asi kaslu ze proste neusnu, ale pak kdyz jsem se podival na mobil, tak ubehlo 6hodin!!, takze jsem realne spal 6hodin, a celou dobu sem si myslel ze nespim a ze se snazim a nejde to… (zase jsem nebyl vypnut)… taky me posledni 4 dny boli trochu tupe hlava a mam takovy otupeny pocit trochu - jsem takovy „vygumovany“ coz bude asi tim spankem… Nejhorsi je kdyz jdu spat v 22:00 protoze musim, a ne ze protoze chci a jsem unaven… Jen se chci vyspat tak musim jit proste spat.. ale dopada to takto, nezazil to nekdy nekdo? Co s tim? Sny se mi nezdaji..

Kofein piju jen rano/ obcas odpoledne..

jinak stress nemam zadny, nemyslim si ze by to mohlo byt praci (ze nevim na cem jsem az bude novej rok… )

zkousel jsem i medunku pred spanim a i kdyz jsem byl trochu unaven, tak to dopadlo uplne stejne, jinak jsem sportovni typ, a chodim cvicit a podobne.. (to uz ale dlouhe roky, a nikdy jsem takovy problem nemel..)

Děkuji za každou radu, vubec nevim co se to se mnou deje, a jak to vyresit.. 8)

Směny mam ranní, odpolední (střídavě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85425
29.11.23 22:20

Sla bych si lehnout az kolem pulnoci, at se poradne unavis, i kdyz vstavas 5:30. U me to pomaha, parkrat se vyspis a treba se ti spanek zase nastartuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
29.11.23 23:36

Uz spis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie