Přijímačky na dálkové studium porodní asistence v Olomouci

584
25.2.22 10:45

Přijímačky na dálkové studium porodní asistence v Olomouci

Je tady někdo, kdo dělal přijímačky na kombinované studium na porodní asistenci Univerzita Palackého v Olomouci? S kolegyní si tam podáváme přihlášku a mám pár dotazů.. Samozřejmě bych uvítala kdyby se ozval i někdo, kdo tento obor dálkově studuje.. Buď sem nebo do sz, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69
25.2.22 11:28

Studovala jsem prezenční studium podobného zdravotnického oboru, všeobecné sestry a školu jsme měli od pondělí do pátku od rána do večera + velké množství klinické praxe a seminářů.
Nelituji, i když některé předměty byly náročné a do hloubky. Také nebyl téměř žádný volný čas, skloubit tento obor třeba s prací na částečný úvazek je dost těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
25.2.22 11:33

Taky si. myslim, že tenhle obor chce dost invence, praxe a zkušeností. A lásky, aby se mu člověk mohl opravdu věnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.3.22 12:55

Studovala jsem kombi formu, je tu hodně praxe, ale většina z nás pracovala v oboru, tak jsme si to pouze potvrzovali razítkem v práci. Musíte mít cca 40 porodu, to si splnit musíte, pro ty, co pracovali na por. sále, to byla velká výhoda, ty si to v práci jen orazítkovali. Nás zaměstnavatel třeba nerozlišoval, zda jste Bc.,Mgr.,či nic. Jako možná bych to zpětně studovat šla znova, ale jen kvůli titulu, do praxe mi to nic nedalo. Některé předměty, které vedli většinou lékaři, ty byly i přínosné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.10.23 22:51

@Trebe zdravím,mohla bych se zeptat na par věci ohledně studia v Olomouci? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze