Příkrm - kdy začít

27
20.5.05 15:23

Příkrm - kdy začít

Ahoj maminky,

mám 4 a půl měsíční holčičku, kterou krmím UM. Vím, že se při UM doporučuje začít přikrmovat již od 4 měsíců, ale doktorka mi říkala, že UM mám dávat bez příkrmu až klidně do 7 měsíce. Mě to přijde dlouho, vždyť UM má na každé krabičce napsánö, že je určeno pro kombinovanou výživu. Jak to děláte vy, které nekojíte?

Děkuji za rady, názory a zkušenosti

VaKa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
20.5.05 18:53

Ja prikrmuju cca od peti mesicu a tydne, protoze jsem mela pocit, ze male nebude chutnat a bude nam to dlouho trvat nez se naucime neco jineho nez mlicko. Ze zacatku stejne mas davat jen par lzicek, aby mimi ochutnalo. Rozhodne to u nas nevypada tak, ze zbastime celou presnidavku na obed. Takze pokud to chces delat timhle tempem, tak klidne v tech peti mesicich zacit muzes. Ten sedmy mesic je osemetny. Miminka si v nem uz pry vic vybiraji a tim padem mas vetsi sanci, ze ti to hezky bojkotuje. Doporucuje se to vic u alergiku. Tam to ma asi sva opodstatneni. Nahradit prikrmem poledni jidlo uplne planuju nejak po sestem mesici. Tento pristup je takovym kompromisem mezi doktorkou a vsim co jsem si sama nastudovala. Terik a Charlie 5,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.5.05 19:29

Ahojky, my sme taky zacali v peti mesicich a uplne v poho, nam zase doktorka rikala ze mame zacit uz v tech ctyrech :?

• Citovat
  • Upravit
10459
22.5.05 11:48

Nekojené děti se začínají přikrmovat po ukončeném 4. měsíci.
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
22.5.05 19:24

Ahoj Vako :D
ja bych se taky priklanela ke 4 mesici.

Simona :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.5.05 12:29

Díky, tak já to vyzkouším, začnu příští týden, to jí bude skoro 5 měsíců. Jen doufám, že mě doktorka nezavrhne, už takhle je rozladěná, že jsem musela přestat kojit.

VaKa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky