Příkrm od 3. měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
11.7.11 07:39

Sikinko. No myslím,že v době internetu a neomezených možností v hledání není těžké najít i jiné protikolikové přípravky,než je Sab Simplex. To stejné platí i o vlivu příkrmů na organismus dřív,než je běžné,atd atd. Jde o to,CO si člověk najít chce a co si z toho chce vzít.
Ono je taky dost možné,že ty problémy má malá z toho,že ta mlíka tak často měníš. Dětskému organismu trvá až měsíc,než si zvykne zažívání na JEDEN! druh mlíka.....
Může zvracet,mít střídavě zácpy,průjmy,hlenovitou stolici atd atd…
No jde vidět,že sama máš zdravý rozum,podle dr bych se sama neřídila,to by jsi za chvíli měla navíc z malé pučmelouna :mrgreen:
Jak píší holky-příkrmama samotnýma vážně nic nevyřešíš,možná to bude ještě víc horší,je to zpočátku další pecka pro pajšl… My měli taky problémy s UM. Sunar byl jeden z nejhorších ,tak jsem upustila od značek,koupila úplně obyčejný Babylove z DM a naprostá pohodička. Jedeme v ní pořád,malá krásně kaká,nic ji nebolí,ublinkávala mi taky,ale to je tím,že se vše teprv vyvíjí,neboj ,ono to časem úplně přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.7.11 07:50
careynka píše:
lupilka píše:
Já bych teda osobně před 4. měsícem taky nezačínala, ale na druhou stranu vím, že mě moje máma dávala už po šestinedělí mkvovou šťávu a pak i další příkrmy a myslím, že to u té starší generaci dávali snad všichni takhle brzo a taky jsme to přežili ve zdraví.
ja taky dostavala stavicky od 6 nedel a dnes se po vsem osypu :roll: myslim ze neni kam spechat, jen at si uziva, ze ma maly miminko. Beztak deti dovedou az okolo 6. mesice opravdu vedome pouzivat jazyk, aby pohnuli potravu do krku, jinak se s tim jen tak placaj

Já je dostávala taky a neosypu se po ničem, takže v tom to nebude :mrgreen: Ale jinak bych asi nespěchala, ale je to jen na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
11.7.11 08:32

No nejakej babylove ji opravdu davat nebudu. je to nejlevnejsi mliko.. koukala jsem na nejtaky v dm a podle mich znamich taky nic moc.

• Citovat
  • Upravit
20296
11.7.11 08:34

Hele to že je něco drahý neznamená, že je to kvalitní.
Až budeš opravdu zoufalá, myslím, že zkusíš všechno. Babylove je dobrá znáčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
11.7.11 08:47
sikinka16 píše:
No nejakej babylove ji opravdu davat nebudu. je to nejlevnejsi mliko.. koukala jsem na nejtaky v dm a podle mich znamich taky nic moc.

Až bude na mlíko z DM reklama,tak bude taky drahý  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.7.11 08:48
sikinka16 píše:
No nejakej babylove ji opravdu davat nebudu. je to nejlevnejsi mliko.. koukala jsem na nejtaky v dm a podle mich znamich taky nic moc.

Tak tady si už neodpustím komentář ani já! To jako podle tebe znamená, že když je něco nejlevnější, tak je to nejhorší?! Já bych třeba taky měla strach do toho jít (Babylove z DM) …asi by mě to ani nenapadlo to koupit, ale nesnáším to, jak si všichni musí pořád hrát na to „já na to mám“ tak budu dávat předražený Nutrilon, Beba a spol. a beztak je to složením to stejné jak nějaký výrobek z DM :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.7.11 08:49
MarkyM píše:
sikinka16 píše:
Až bude na mlíko z DM reklama,tak bude taky drahý :roll:

Přesně tak!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.7.11 08:57

tak zelená stolice nemusí být nutně hladová staloce. Ono nic není jenom černé nebo bílé. Zelená stolice u dětí na UM není nic výjimečného. A co se týče kvality mlík, to se tady na diskusís omýlá vážně hodněkrát. A brát za jedno kritérium pouze cenu, je fakt pošetilé. Všechna mlíka, který jsou uvedený k nám na trh jsou kvalitní. Některý výrobce má hold velký marketing, tam si zaplatiš i reklamu a nemusí být to mlíko nejkvalitnější. Stačí si sednou a porovnat si složení, když to uděláš, zjistíš, že tak obr rozdíl mezi mlíky není. Vážně záleží na tom, co děcku sedne. Sunar nemá probiotika ani prebiotika (ale to si troufnu tvrdit, že MM taky ne) zase má jakousi látku (musela bych pohledat), která se nejvíce blíží MM, je ale fakt, že hodně miminkům nesedí. Po nutrilonu můj prcek měl strašné koliky, někomu vyhovuje, teď jsme na Sunar Nutradefence a je to v pohodě. A ještě mě napadá jedna věc, problém může být i v lahvičce, nutně to nemusí být v mlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.7.11 09:16

Děvčata děkuji. Sikynko to opravdu není o ceně,existují nějaká kriteria,podle kterých musí mléko obsahovat to,co obsahovat MÁ. A jakmile bude mít tohle mléko reklamu,tak bude stejně předražené,jako Nutrilon a ost. Apropo zkus si najít složení jednotlivých mlík a porovnej. Potom sud´. :wink:
Ale každému,co jeho jest. Nejde o cenu,jde o to,co kterému dítěti sedí. Podle toho by se měla rodička řídit,ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
11.7.11 10:05

Mě tak jen napadlo úplně mimo, ale to už asi zakladatelka zkoušela (ale co kdyby ne)…mi se zdá, jako by jí to třeba moc teklo :think: :nevim: Nemáš tam třeba moc velkou dírku, v té savičce? Když kašičku ti z toho papá (mimochodem si myslím, že by snad ani kašička tou dírkou na mlíko neprošla :nevim: ) a u mlíčka se vzteká a dusí a zakuckává? Jen mě to tak napadlo při čtení :nevim: Já to ze začátku taky tak nějak netušila, nakoupila sem savičky, co mi doporučili v lékárně a dala malé mlíčko a jí to teklo všude, vzpírala se, zakuckávala…Tak sem tu lahvičku otočila a koulala, jak to mlíko valí 8-o Mělo by to buď jen po kapičkách, anebo u některých saviček to neteče vůbec, jen když se to zmáčkne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
11.7.11 10:11

Ano znamena!! A tohle vím! Řídím se tim co mi rekne odborník!! To sami jak kdyz si kupite tesco vyrobek a kvalitni vyrobek.!! Je jasny ze kdyz to je vyrobeny pro deti, tak to chodí kontrolou ale ani to neznema ze je to kvalita!! A opravdu nejsem ten typ, kterej chce jen vse nejlepsi jen proto ze na to ma!! Takze kdyz me neznas tsk nesud jasny????????!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
11.7.11 10:14

Ahojky… No tech flašek mam zpousty ale zustaly jsme u flasky od nuku.. Myslim si že by ji to neteklo nejak rychle.. Sice je pravda že jsem ji tu dirku zvetsila takže je tedy dost mozny ze to muže byt z toho.. Vidis to, to me ani nenapadlo :-( Tak ji tam dam jinou savicku ktera je nezvetsena..diky

• Citovat
  • Upravit
4515
11.7.11 10:18
sikinka16 píše:
Ahojky… No tech flašek mam zpousty ale zustaly jsme u flasky od nuku.. Myslim si že by ji to neteklo nejak rychle.. Sice je pravda že jsem ji tu dirku zvetsila takže je tedy dost mozny ze to muže byt z toho.. Vidis to, to me ani nenapadlo :-( Tak ji tam dam jinou savicku ktera je nezvetsena..diky

Naše pije jen z malýho křížku,akorát se u nás hodně špatně schání,mají ho jen v jedné lékárně.
Já jak dám větší dírku nebo větší křížek tak se mi topí :mrgreen:
Zkus jak píše kaaaca-h asi na tom něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.7.11 10:28
sikinka16 píše:
Ano znamena!! A tohle vím! Řídím se tim co mi rekne odborník!! To sami jak kdyz si kupite tesco vyrobek a kvalitni vyrobek.!! Je jasny ze kdyz to je vyrobeny pro deti, tak to chodí kontrolou ale ani to neznema ze je to kvalita!! A opravdu nejsem ten typ, kterej chce jen vse nejlepsi jen proto ze na to ma!! Takze kdyz me neznas tsk nesud jasny????????!!!!!!!!!!

To bylo asi pro mě že? no díky Bohu tě neznám, taky tě nesoudím, to nebylo myšleno přímo na tebe, ale všeobecně… ale to je jedno… podle tvých příspěvků bych akorát usoudila, že jseš ještě hodně mladá :-D měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
11.7.11 10:28

Ano, ridim se podle toho jako kazda rodicka..Myslim si, že jsem toho vyzkoušela už dost.. Takže podle tebe je asi dobry stridat mlika jak ponozky.. Kdyby mi o to dite neslo tak to tady asi takhle neresím.. takovy kecy fakt mijulu!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko