Příkrm od 3. měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
24.11.13 20:35
@RADECEKKUBICEK píše:
Aha tak to jo…no jen ze pediatri maji jiny nazor…koukam ze komunikace s tebou taky nebude mit vyznam…chytra jak vydra jak ta druha… :*

Ty nejsi normalni :-D :-D :-D Kdyz te nezajimaji nazory druhych tak se na ne neptej :-) A jinak me pediatr taky rika, ze se dite nema posazovat dokud si nesedne uplne samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.13 20:53

monika25

A co ty se do toho pletes??? tak si radsi hled jestli jsi normalni ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.13 20:55

monika25

A kdo jsi abys me soudila? jestli jsemnebo nejsem normalni?? :think: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
24.11.13 20:59

Pokud vim tak je to verejna diskuze takze se toho muzu plest. A kdyz ctu jak se tady navazis do kazdyho kdo ma jinej nazor nez ty tak mi prijde, ze je ti asi tak pet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.13 21:00

monika25

Ty jsi pipina to je hrozny vubec jsi to nepochopila… :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
24.11.13 21:01
@M.M.1988 píše:
Já bych se nebála.. Mrkvovo jablkovou štavu dávám už od ukončeného šestinedělí. Ale ne nijak moc, tak 20,30ml jednou za 2 dny. Pomalu se chystám dát malému semtam něco ochutnat, jen třeba po lžičce- mrkvové pyré například (2,5m). Myslím že lžička dvě, jednou za dva dny mu nic neudělá. Dneska se všechno moc hrotí. Když mu to nesedne, tak to přece poznám ne? A případně přestanu. A čekat až do 6m mi přijde ujeté. Pardon. :oops:
:lol: :lol: velmi nezralá úvaha až trapná. Zkus mu dát knedlíky se svíčkovou. Na co čekat do roka :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
24.11.13 21:02

Co jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
checht
24.11.13 21:03

Svistice a ostatní: ono s tím posazováním a vývojem je to diskutabilní. Opravdu co pediatr to jiný názor a hlavně co dítko, to úplně jiné. Náš malej (4 měsíce) se snaží taky sedat a dokonce, když ho člověk zvedne a chce položit či dát do pololehu má tendenci se stavět na nožičky… a máte vidět jak se vzteká, když mu říkám, že to ještě nejde - jak ty nožky umí propnout a je to někdy docela obtížné. Na druhou stranu, mám ve svém okolí i rodině nejedno dítko, kdy jim jejich dítko začalo dřív chodit než lézt… Takže je opravdu někdy těžké číst nebo slyšet, že by nemělo tohle, dokud nebude dělat tohle; že není vhodné toto, dokud nezvládne támhle to… Máme doma taky tak trochu rychlíka… hlavičku sám držel ani ne ve dvou měsících, poprvé se sám přetočil ze zádíček v jednom týdnu a předvedl to přímo před pediatrem, který nás hned upozornil, že bude malej hodně rychlej. Mrnís od narození nevydrží v klidu, pořád kope nožičkama, mává ručičkama a je v pohybu, a když mu je někdo podrží tak se vzteká, že nemůže. Nožky máme stále nahoře, a kolikrát je zdvihne i se zadečkem, takže pod něj vsunete plenku, aniž byste ho museli zvedat (asi to má místo posilovny :-) )

• Citovat
  • Upravit
24.11.13 21:03

monika25

A JEN tak mimochodem do tebe jsem se navazela??? :-D ne tobe jsem psala slusne svuj nazor na tvuj prispevek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.13 21:07

checht

Dekuju…i kdyz to nebylo mozna zastani se primo me..ale stejne dekuju moc…ze jste to sem napsala…presne tohle dela nas maly,,,ne tedy vse protoze nam jsou teprve 3 mesice…je to sikulka…i ten vas :-) konecne nekdo kdo smysli normalne…:-) no i kdyz podle zdejsich maminek jsem nenormalni…no at si kazdy mysli co chce kdybych byla blazen jak tvrdi..:-) tak doma asi sviste nemam :-D musim se tomu jen smat…jste prvni kdo tu projevil spravny nazor…jeste jedno dekjuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
24.11.13 21:07

Ja nerikam, ze do me.. Jen reaguju na to co jsem si precetla na poslednich dvou stranach… Pipino :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.13 21:08

monika25

Dit rikam nepochopila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.13 21:10

monika25

A co ti je do prispevku ktere pisu jinym? smim-li se zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
24.11.13 21:11

Jinak nase mala taky drzi hlavicku dlouho asi od mesice, ve dvou mesicich se obratila na brisko a kdyz ji dame do autosedacky tak se sama skoro posadi (je tam v polosedu) a nenutim ji jen lezet samozrejme… Taky si ji obcas posadim na klin ikdyz vim, ze by jeste nemela.. Jen me zarazely ty reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.13 21:12

monika25

Moje reakce? tak vidis delas to same jako ja…ale deticky muzou sedet…pokud jim zajistis hlavicku o pater tu vubec nejde…zeptej se lekaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí