Příkrm od 3. měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky tak mé malinké je už 3,5 měsíce a už od ukončeného 3 měsíce sem začínala šťávou z mrkve a rozmixovávala jablka jako dělala domácí přesnídávku a dala jsem jí to vždy vypít a krásně prospívá ted už sem jí zkusila koupit přesnídávku jablečnou i broskvovou a krásě papá třeba půlku přesnídavky sní a pak spinká a stačí jí to, nebo třeba i mrkvovou s bramborem sem zkusila a taky v pohodě a krásně mi prospívá roste a žádný problémy nemám, mě taky přestala brát mlíko tak nic jinýho než zkusit příkrm sem dělat nemohla a mlíko mi bere jen večer
..jinak dávám normální mlíko a převařuju a ředím s vodou a v pohodě doktorka mi řekla že to nevadí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keliso normální kravský mlíko?
A z toho tak malinký dítě žije celý den? Chápu dobře, že příkrm má jen v poledne? Tomu snad ani nevěřím, že by se našla doktorka, která by to schválila. Proč kravský? Proč ne UM, kde má všechny živiny a potřebné látky, když odmítá teda mateřský..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka píše:
@Keliso kravské mléko by děti do jednoho roku neměly pít.
Mozna hloupa otazka, ale z ceho je UM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka píše:
@Keliso normální kravský mlíko?A z toho tak malinký dítě žije celý den? Chápu dobře, že příkrm má jen v poledne? Tomu snad ani nevěřím, že by se našla doktorka, která by to schválila. Proč kravský? Proč ne UM, kde má všechny živiny a potřebné látky, když odmítá teda mateřský..?
PS:cely den není na mliku bud dam mliko nebo prikrm hlavně já přešla zpátky k UM davala jsem mliko asi měsíc a v pohodě ona moc mliko brát nechce píšu tak když ani UM nechce ani normál mliko tak dam presnidavku a stačí ji a pak třeba dam mliko po tech 5 hod ona už tolik jist nepotřebuje a dávám cajik hlavně
takže jen na mliku není jinak mám kamarádku která ma už 10 letou dceru a ta byla na mliku od malička a je zdrava a mliko pije furt a rada
a presnidavkou dítěti ublížit nemůžete je to ovoce proboha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka píše:
@Keliso kravské mléko by děti do jednoho roku neměly pít.
Nedávam primo kravské ale z krabice farmářské nebo Kunín nebo madeta jedna holcina dela v mlikarnach tak mi vozila nacepovane nebo kupovala primo tam a vozila mi je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, ale v cel ma tve dite potrebne latky a ziviny? Bud je to materske mleko, UM nebo jidli. Rozhodne ne kravske mleko a ovocna presnidavka (mimochodem pokud neni domaci, je to chemicky a melo by se zacinat zeleninou).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
Netusim. Ja kojila… to se podivam. Dobra otazka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
Vyrábí se z kravskeho mléka, ale bílkovina je tam stepena a je obohaceno o dalsi latky a vitaminy (zelezo, jod, vitamin D).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Vyrábí se z kravskeho mléka, ale bílkovina je tam stepena a je obohaceno o dalsi latky a vitaminy (zelezo, jod, vitamin D).
aha, dekuju za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka píše:
No jo, ale v cel ma tve dite potrebne latky a ziviny? Bud je to materske mleko, UM nebo jidli. Rozhodne ne kravske mleko a ovocna presnidavka (mimochodem pokud neni domaci, je to chemicky a melo by se zacinat zeleninou).
já jí rozmixovávám domací zeleninu a i ovoce občas jí koupím přesnídávku ale většinu má domácí, a hlavně štávy z mrkve jí dávám z jablek
nastrouhám mrkev a jak papá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ted sem vyčetla tady na fb že kravské mléko a UM je uplně to samé akorát Um má více vitamínu a UM je taky z kravského mléka takže si myslím že to není nic zlého a dříve lidi taky vyrůstaly na kravském mléku a nic jim není..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keliso no kravske mleko ma pry vysoky obsah bilkovin a zatezuje to detem ledviny
hlavne kravske mleko detem nic nedava, co se tyce nejakych zivin…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka má více bilkovin ale živiny dostává maličká v něčem jiným třeba v domácích příkrmech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keliso píše:
@Pomka má více bilkovin ale živiny dostává maličká v něčem jiným třeba v domácích příkrmech
Ja ti rozumim, pak ale nevidim duvod, proc davat miminku kravske mleko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit