Příkrm od 3. měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@RADECEKKUBICEK Gratuluji k rychlíkovvi. Jen bych upozornila, že ne všechno co tvé dítě chce dělat a dělá je v pořádku. Ber to jako přátelsky míněnou radu. Děti se neposazují a snaha o posazování se přes bříško se nemá podporovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RADECEKKUBICEK Uff, tak tohle jsem musela venku rozdýchat! Proč se do mě navážíš? Já se tě jen normálně zeptala proč chceš přikrmovat, protože vím, že někdy to doporučují i doktoři, když třeba dítě neprospívá. A tobě patřila jen ta první věta, proto jsem to také oddělila řádkem. Dál jsem psala své pocity a promiň, ale na to právo mám a tobě se to vůbec nemusí líbit. Příklad s maminkou, která kojí z jednoho prsu 3 min znám z okolí, proto jsem to zmínila. Co umí tvoje dítěje mi úplně šumák.
![]()
A k tomu… když nechceš diskutovat, tak sem nepiš!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Svistice
Nevim ale se vsemi kolegy v praci co se lekaru tyce…se vsichni shodli ze pokud neco dela dite samo…je to v poradku…a naopak se mu nema v nicem branit…jelikoz mu tim hatis prirozeny vyvoj a zeptam se tedy jak by se podle vas melo dite zacit samo posazovat…?ty uz mas sedici dite? a muzu se zepta jak se zacalo posazovat…to by me zajimalo prosim
a chci se zeptat kdy jsi ty zacala prikrmovat a do kdy jsi kojila?
Příspěvek upraven 24.11.13 v 17:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vlker
Ja diskutovat chci ale ne s nekym kdo je tak labilni ze musi jit muj komentar vydychavat ven a uz vubec ne s nekym kdo sam nechce diskutovat a je na daleko nizsi inteligencni urovni nez jsem ja…rada budu diskutovat s maminkama ktere jsou normalni a jejich diskuse ma hlavu a patu!!!
Ty mi se znalostma nesahas ani po kotniky i kdyby si mela 5 deti…s tebou ja se vubec bavit nemusim a uz vubec nemas pravo mi rikat jestli tady muzu nebo nemuzu psat a diskutovat…sorry ale trhni mi!"!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Svistice
Jo a chci se jeste zeptat jak je mysleno ze se deti posazovat nesmi???
to jsem nepochopila a jinak dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RADECEKKUBICEK Stále plně kojím, s příkrmy začnu od prosince.
Dítě si má sednout až po fázi na čtyřech/lezení, kdy se mu posílí dostatečně svaly okolo páteře. V podstatě si z pozice na čtyřech má kecnout na zadek.
Syn neleze, tudíž zatím nesedí. Pokud je dítě pasivně posazováno (tak jako tvůj syn), dítko v tu dobu ještě nemá dostatečně vyvinuté svaly, dochází k přetěžování páteře a s tím spojeným rizikům v pozdějším věku (různé bolesti zad, hlavy, skolióza, šmajdání apod.).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vlker To chce klid a nohy v teple. Některé „diskuze“ prostě smysl nemají.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jseš vědma, když víš, jaké mám vzdělání. Smekám.
Tady se normálně diskutuje a já jsem se tě normálně zeptala na normální věc. Když nechceš odpovídat, nemusíš, ALE PROSÍM ASPOŇ SE CHOVEJ SLUŠNĚ!
Podle počtu příspěvků tu nejsi dlouho, takže jsi asi moc s ostatníma maminkama nediskutovala.
Vydýchat jsem to šla, protože jsem nechtěla být sprostá jako ty. ![]()
To je můj poslední komentář, normálně se bavit nechceš, hádat se nechci, takže dál nepřispívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice Ale chápeš to? Málokdo mě umí zvednout ze židle, ale co je sakra tohle?
Ale děkuji
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vlker
A nikdo nerika ze vim jake mas vzdelani..jen se pozna inteligence a charakter cloveka podle toh co pise…jsi uboha a trapna…nemela ses do toho vubec michat…kdyz jsi chytra jak autoradio…predpokladam ze mas alespon jedno resp.vice deti…a mlada…tak jako ja zrejme taky nebudes…podle tvych reci a zpusobu skladani vet…
tohle ti treba pomuze… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vlker
A pokud nevis tak rozdil mezi dosazenym vzdelanim a vrozenou inteligenci je obrovsky rozdil..neni to totez jak jsi pochopila ty… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Svistice
Aha tak to jo…no jen ze pediatri maji jiny nazor…koukam ze komunikace s tebou taky nebude mit vyznam…chytra jak vydra jak ta druha… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit