Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Andulinečko, zkus zavést ovoce nebo kaši. U kaše můžeš udělat to, že jí párkrát dáš třeba dopoledne, aby jsi zjistila, jestli jí po tom nebolí bříško a až pak to přesunout na večer.
Jinak jak psaly holky, dobře je to popsané na www.kojeni.net
Naše malá má zítra 7m, přikrmy: v poledne zeleninková polívečka. Už si zvykla, papá pěkně, Nemixovala jsem, vždy jen rozmělnila vidličkou. Někdy sní víc, jindy míň. Taky asi jak jí chutná. Dopoledne jsme zavedli ovoce. Pořád kojím. A opravdu, jen kojení…to byla pohoda. Bez starostí, jestli má dost všech potřebných živinvitamínú a minerálů
V noci se nám začala nějak víc budit, možná budem zkoušet kašičku na noc…uvidíme. ![]()
jj, kojení.net jsme taky četli ![]()
Tak to máme od rána nakonec takhle:Ráno v sedum vstane vypije si svůj sunárek.chvíli si povídá a hraje si,pak si v půl desáté na půl hodinky schrupne.No potom o půl jedenácté si spapá obídek polívku-moje první lžička to s ní celou skleničku je tam 125g,no protože je jedlík a je zvyklá na 240ml tak za 15minut si po polívce vypije 150ml mléka,asi ji ta polívka nestačí.Až začneme potom vařit svoji polívku tak třeba sní víc a vypije méně mléka.Potom ve dvě hodiny si vypije zase 240ml mlíčka a jde do kočárku na hodinku spinkat.Potom kolem čtvrté hodiny si spapá trošičku ovocné svačinky a pak večer v půl sedmé zase 240ml mlíčka a spinká jako dudek do rána.Paní doktorka říkala,že je to tak dobře,že můžeme ale ještě zkusit před spaním než si vypije mlíčko dát ještě kašičku-mléčnou rýži ale to je podle mě už zbytečný zapije si to mlíko troškou čajem a spinká,někdy usne už u jídla,tak si myslím,že tou kaší k tomu mléku,bych ji předspávala zbytečne.Zkusila bych tu kaši až tak za měsíc ale myslím si,že si vezmed potom po té kaši toho mléka méně.takhle to zatím vyhovuje a malá je spokojená. ![]()