Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@střepina ano presne tak jsem to myslela, ze to domaci je lepsi ![]()
@Pulpy píše:
@střepina ano presne tak jsem to myslela, ze to domaci je lepsi
Vždyť jsem to psala, že skleničky prostě nechutnají jako doma uvařené. ![]()
A poradite mi prosím, jake papanicko muzu detatku varit od ukonceneho 4.mesice? Vim ze treba brambor s mrkvickou, kureci masicko..a co dal?
Já jsem postupně zaváděla kombinace různé zeleniny, různého masa a různých příloh. Jedli jsme to i my s manželem, akorát jsme si to dochutili. Pár měsíců se to přežít dá. Byla to taková dietka
![]()
@Pulpy kuřecí maso jsem začala dávat až měsíc co jsem začala přikrmovat, ale chutná nejvíc
dávám krutí, kuřecí není moc zdravý, pokud není z domácího chovu, mužeš květák, brokolici, petržel, celer, rýži
@střepina a kdyz ted zaciname s prikrmy, tak ty kasicky na dobrou noc to muzeme uz taky nebo az si zvykne na ty prikrmy?
@Pulpy já jsem jeden tejden začala dávat mrkev hned další týden jsem k večeru už dávala kaši a v pohodě, takže bych se toho určitě nebála
@střepina a spinkalo po ni detatko celou noc? Nebo alespon vydrzelo bez mlicka dyl nez driv?
@Pulpy malej se budí až k ránu od dvou měsícu, po kaši žádná změna, hodně maminek říká, že kaše na noc k delšímu spánku nepomužou, naopak muže mít po ní žížen, ale dělají se mléka na dobrou noc