Začaly jste dávat příkrmy samy, nebo na doporučení doktorky?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@verulicek Neboj, za dva roky bude ohledně výživy kojenců všechno jinak.
Za poslední roky se pořád něco mění, co bylo jednou dobře, je podruhé špatně a za dalších pár let je to zase přesně naopak. Nějak bych to nehrotila, dala na svou intuici a řídila se svým instinktem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quinny píše:
@verulicek je to vykrik moderni doby. Kdyz jsem cekala prvniho jeste to nebylo, tudiz klasika po 6 mesici pomalicku polhoucku. U druheho mi o tom dr rikala ale hned dodala at si to udelam podle sebe, ze ona na to tedy nema moc pozitivni nazor. Takze jsem delala stejne jak u prvniho a ted u tretatka to mam v planu taky tak
Me se nejvic vyplatilo ridit se ditetem, tam to proste vidis kdy je pripravene prijimat uz i neco jineho nez mleko kdyz se ti sape do talire u stolu atd
no…právě už pár týdnů sleduju, jak se vrhá po jídle, které vidí, že jíme my…když obědváme, mlsně nás sleduje ze sedátka s otevřenou pusou..vypadá jak štěně které čeká, až něco spadne od stolu
ale třeba je prostě jen zvědavá. Nad tou mrkví už ale dost přemýšlím… ![]()
- Citovat
- Upravit
@verulicek u nás se taky vrhal, ale příkrmy pak odmítal..ale třeba to bylo tím, že jsem na doporučení začala kaší, zelenina mu chutnala víc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verulicek píše:
no…právě už pár týdnů sleduju, jak se vrhá po jídle, které vidí, že jíme my…když obědváme, mlsně nás sleduje ze sedátka s otevřenou pusou..vypadá jak štěně které čeká, až něco spadne od stoluale třeba je prostě jen zvědavá. Nad tou mrkví už ale dost přemýšlím…
tak to neres, nejakych 10dni nehraje roli. Tak navar biomrkvicku, zamraz si male porce do mrazaku a muzes zkouset, ona toho ze zacatku nesni mnoho a treba jen ochutna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadí ocásek baby led weaning v češtině odstavení vedené dítětem ve zkratce je to o tom, že prckovi davaš odmalička stravu do ruky a nekrmíš ho lžičkou a on sám si rozhodne co a kolik toho sní. Vyhoda je, že jí s ostatníma u stolu a nemusí se řešit kdo ho nakrmí atd prostě jedí všíchni. vice info tady http://www.evalabusova.cz/…/miminko.php
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@starnew Děkuji. Člověk ledacos dělá intuitivně a po 15 letech najednou zjistí, že to má odborný termín ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Abilka píše:
@starnew Děkuji. Člověk ledacos dělá intuitivně a po 15 letech najednou zjistí, že to má odborný termín
@Abilka že jo
ono to vlastně neni nic noveho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit