Začaly jste dávat příkrmy samy, nebo na doporučení doktorky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5768
25.8.14 07:50

@starnew nechce se mi to hledat, co je BLW metoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.8.14 09:27

@verulicek Neboj, za dva roky bude ohledně výživy kojenců všechno jinak. :mrgreen: Za poslední roky se pořád něco mění, co bylo jednou dobře, je podruhé špatně a za dalších pár let je to zase přesně naopak. Nějak bych to nehrotila, dala na svou intuici a řídila se svým instinktem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.8.14 11:14
@quinny píše:
@verulicek je to vykrik moderni doby. Kdyz jsem cekala prvniho jeste to nebylo, tudiz klasika po 6 mesici pomalicku polhoucku. U druheho mi o tom dr rikala ale hned dodala at si to udelam podle sebe, ze ona na to tedy nema moc pozitivni nazor. Takze jsem delala stejne jak u prvniho a ted u tretatka to mam v planu taky tak :mavam:
Me se nejvic vyplatilo ridit se ditetem, tam to proste vidis kdy je pripravene prijimat uz i neco jineho nez mleko kdyz se ti sape do talire u stolu atd :kytka:

no…právě už pár týdnů sleduju, jak se vrhá po jídle, které vidí, že jíme my…když obědváme, mlsně nás sleduje ze sedátka s otevřenou pusou..vypadá jak štěně které čeká, až něco spadne od stolu :-D ale třeba je prostě jen zvědavá. Nad tou mrkví už ale dost přemýšlím… :think:

• Citovat
  • Upravit
6437
25.8.14 11:31

@verulicek u nás se taky vrhal, ale příkrmy pak odmítal..ale třeba to bylo tím, že jsem na doporučení začala kaší, zelenina mu chutnala víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.8.14 11:36
@verulicek píše:
no…právě už pár týdnů sleduju, jak se vrhá po jídle, které vidí, že jíme my…když obědváme, mlsně nás sleduje ze sedátka s otevřenou pusou..vypadá jak štěně které čeká, až něco spadne od stolu :-D ale třeba je prostě jen zvědavá. Nad tou mrkví už ale dost přemýšlím… :think:

tak to neres, nejakych 10dni nehraje roli. Tak navar biomrkvicku, zamraz si male porce do mrazaku a muzes zkouset, ona toho ze zacatku nesni mnoho a treba jen ochutna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9831
25.8.14 12:51

@Hadí ocásek baby led weaning v češtině odstavení vedené dítětem ve zkratce je to o tom, že prckovi davaš odmalička stravu do ruky a nekrmíš ho lžičkou a on sám si rozhodne co a kolik toho sní. Vyhoda je, že jí s ostatníma u stolu a nemusí se řešit kdo ho nakrmí atd prostě jedí všíchni. vice info tady http://www.evalabusova.cz/…/miminko.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.8.14 13:42

@starnew Děkuji. Člověk ledacos dělá intuitivně a po 15 letech najednou zjistí, že to má odborný termín :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9831
3.9.14 12:13
@Abilka píše:
@starnew Děkuji. Člověk ledacos dělá intuitivně a po 15 letech najednou zjistí, že to má odborný termín :lol:

@Abilka že jo :lol: ono to vlastně neni nic noveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
4.9.14 09:57

To si nastuduju, to se mi líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...