Příkrmy a mléko?

485
22.3.15 12:52

Příkrmy a mléko?

Ahoj holky, začali jsme dávat první příkrmy. Už 3 den malý jí dýni. Dám mu pár lžiček a pak mu to dám zapít UM (cca 100ml). Dávali jste také zapíjet nebo se to nemá? A na večer mu chci už zkusit i kaši. Dávali jste ji zároveň s příkrmem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
22.3.15 13:00

Pokud sní toho jen málo, tak mužeš dokrmit mlékem, aby neměl hlad, kaši mužeš dávat, taky jsem dávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.3.15 13:04

@Adis89 Pokud jí jen pár lžiček, tak by se měl dokrmit mlíkem, taky jsem to tak dělala. Až snědl celou dávku příkrmu, tak jsem přestala dávat mlíko. Kaši jsem začala dávat později. Nejdřív jsem zavedla zeleninu na oběd, potom ovoce na svačinku. Kaši jsem dávala jako třetí. Ale malýmu stačilo na noc mlíko. Pokud by se v noci budil hladem, tak bych začala s kaší dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
22.3.15 13:10

Nevím proč by to měl být problém, běžně se k začátkům přikrmů dokojuje, tak u um je to předpokládám stejný… mi teda v pátek zkusily kaši, dneska podruhý a k tomu měla mlíko, ale začínáme trochu mlíkem, páč když má hlad tak chce něco osvědčeného a pak jak je klidnější zkusíme trochu kaše… ale i k mlíku jsme dávali čaj, né teda pravidelně, ale nikdy jí to nic zjevného neudělalo…taky máme um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí