Příkrmy a nekadí

1488
24.8.13 17:40

příkrmy a nekadí

Ahoj holky, prosím vás od 4 měsícu na doporučení doktorky jsme začaly s příkrmy, ale malá mi skoro vubec nekadí po 3-4 dnech začne šíleně tlačit plakat až mi většinou nezbyde nic jiného než šáhnout po rektální rource :( A to jsme jedly mrkev brambor brokolici dýni cuketu a po všem je to plně stejné..Nemáte nějakou radu jak na to aby se jí lépe kakalo..Dnes se vykadila až po dlouhým tlašení kdy nic pak po přitůačení nožek a to měla první hovínko tuhé a zbytek lepší ale vytlačit to první jí vubec nejde.. Budu ráda za každou radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6381
24.8.13 17:44

@marillynka Ahoj, mrkev samotnou bych nedávala, hodně staví, taky jsem ji u syna dříve vyřadila, kakal mi 1× za 10-14 dní :roll: hodně jsme s tím bojovaly, zlepšilo se to až když lezl po 4 a pak začal chodit, teď mi kaká po 3 dnech…ještě bych koupila laktobacily od swisu, třeba pomohou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.8.13 17:45

Jak já jsem s tímhle trpěla. To byly krušné časy. Nám pomohl až bílý jogurt, ale to je ve věku tvého dítěte blbost. Napadá mě jenom hodně pít, švestková štáva, vyřadit mrkev. Hodně nám pomáhali i masáže bříška ve směru hodinových ručiček a přidávat trošku olivového oleje do příkrmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
24.8.13 17:49
@Purelily píše:
@marillynka Ahoj, mrkev samotnou bych nedávala, hodně staví, taky jsem ji u syna dříve vyřadila, kakal mi 1× za 10-14 dní :roll: hodně jsme s tím bojovaly, zlepšilo se to až když lezl po 4 a pak začal chodit, teď mi kaká po 3 dnech…ještě bych koupila laktobacily od swisu, třeba pomohou :think:

my právě dáváme biogaia to je podobný ale stejně nic už jsem to chtěla vysadit že už nemá takové bolení jako dřív ale kvuli tomuhle to budeme ještě raději brát.. když měla první dva dny mrkev tak kadila potom už to bylo horší a je to doted at jí dám cokoli ted dostávala cuketu s díní že to bylo hodně vodnatý a stejně nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.8.13 17:50

Vyřadit stavící potraviny (mrkev, rýže, hovězí, banány, kaše…), koupit laktobacila, do příkrmu přidat trochu másla nebo olivového oleje, podávat při příkrmech vodu a v případě problémů švestkovou šťávu.
Dobrý je taky dýně, fenykl, pastiňák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
24.8.13 17:52
@ašímanaj píše:
Jak já jsem s tímhle trpěla. To byly krušné časy. Nám pomohl až bílý jogurt, ale to je ve věku tvého dítěte blbost. Napadá mě jenom hodně pít, švestková štáva, vyřadit mrkev. Hodně nám pomáhali i masáže bříška ve směru hodinových ručiček a přidávat trošku olivového oleje do příkrmu.

dávám feniklový čaj a u jídla toho právě i dost vypije :nevim: Zkusím teda ten olej a tu švestkovou štávu.. myslíte že je lepší raději koupit tu štávu nebo mužu vymačkat doma ze švestek :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.8.13 17:53

U nás to bylo ve 4.měsící stejné, malá nekakala týden. Ten 7.den jsme byly akorát u doktorky, tak prohmatávala bříško, říkala, že je to v počátku příkrmů časté a že už „je to na krajíčku“.Vyřadila jsem mrkev, dávala švestkovou šťávu přesně jak píše ašímanaj. Pomohlo to a od té doby už žádný problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
24.8.13 17:53
@Gladys píše:
Vyřadit stavící potraviny (mrkev, rýže, hovězí, banány, kaše…), koupit laktobacila, do příkrmu přidat trochu másla nebo olivového oleje, podávat při příkrmech vodu a v případě problémů švestkovou šťávu.
Dobrý je taky dýně, fenykl, pastiňák…

dáváme právě zatím jen zeleninku nic víc mám strach jí dát cokoli jiného třeba tu kaši nebo tak když už ted je tak zacpaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.8.13 17:57
@marillynka píše:
dáváme právě zatím jen zeleninku nic víc mám strach jí dát cokoli jiného třeba tu kaši nebo tak když už ted je tak zacpaná..

tak jí začni zavádět ovoce, teď máš ještě trochu sezonu, tak seženeš i meruňky, jabka jsou furt, švestky ještě jsou, některé druhy ovoce můžou dost ulevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
24.8.13 18:02
@Gladys píše:
tak jí začni zavádět ovoce, teď máš ještě trochu sezonu, tak seženeš i meruňky, jabka jsou furt, švestky ještě jsou, některé druhy ovoce můžou dost ulevit

myslíte že je lepší koupit třeba tu švestkovou štávu nebo ji mohu i vymačkat ze švestek doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
24.8.13 18:04
Myslím, že muzes klidne vymackat, aspon to bude mít mene cukru :)
@marillynka píše:
myslíte že je lepší koupit třeba tu švestkovou štávu nebo ji mohu i vymačkat ze švestek doma?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.8.13 18:08
@marillynka píše:
myslíte že je lepší koupit třeba tu švestkovou štávu nebo ji mohu i vymačkat ze švestek doma?

co můžeš dávat čerstvé, tak dej čerstvé. Švestku bych oloupala a mrskla do mixéru celou a dala normálně pyré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
24.8.13 18:09

Díky tak já to zkusím snad nám to pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
24.8.13 18:29

@marillynka U nás stejné trápení, ale už i pře příkrmy…takže jsme začali před 4dny s jogurty a zázrak po x týdnech kajdí sám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.8.13 19:14

Vynech mrkev, nasadila bych ovoce, nebo ovocnou stavu. Ja mela tento problem u dcery, pomohlo az to ovoce.

nebo švetsku, ted je sezona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko