Příkrmy lupilu- Lidl
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Levné a super příkrmy mají v DM
DM bio a nějaké i Babylove
Lupilu neznám, neporadím
- Citovat
- Upravit
Převážně jsem vařila domácí ale na cesty jsou kupované lepší. A taky třeba když jsem nestíhala tak bylo fajn mít pro consahnout. Střídala jsem různé značky (podle toho co bylo v akci) a tak nějak mi to všechno přišlo stejnave. Lupilu je podle mě fajn značka. Když máme cestu do Lidlu tak koupíme vždy pleny i kosmetiku. Skleničky už teda dlouho u nás nefrci ale dětem chutnaly a předpokládám že ta kvalita se tam hlídá stejně jako u jiných znacek…jen na tom Lidl tolik nerejzuje jako jiné značky. Stejně jako třeba mleka z DM. Taky jsou kvalitní ale levné…protože to prostě není tak proflakla značka takže tam není taková přirážka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechny značky jsou hlídané stejně, žák bych to tolik neřešila. Někdo má víc vody nebo soli oproti jiným. Hlavně aby to chutnalo.
Syn nejdříve jedl z Dm a rossmann, pak mu to přestalo chutnat a jsme na Hami. Po Hippu (bydlime kousek od Německa, tam to nestojí tolik) zase zvracel…prostě co dětem vyhovuje, to se pak kupuje.
Já teda dávám oběd kupovaný a po spánku má domácí…prostě aby byl zvyklý na všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALIPELI jasný jasný, to sem doufala ze je to hlidane spis sem zrovna na tuhle znacku nenasla nejaky recenze nebo tak, tak sem nevěděla jestli to vůbec někdo kupuje ![]()
- Citovat
- Upravit
Ano, kupovala jsem i tuto značku a snad i všechny jiné okolo. Je to hlídané, nebála bych se toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladusxx taky sem varila ale ted prostě ode me nechce nic ani to co mu driv chutnalo ale jakmile je to sklenička tak ji sní celou, nevim co to je a kdy to skonci
a skleničky od hipp a hami už nevim co kupovat hlavne HiPP je docela drahe a málokdy je neco ve sleve, tak sem narazila ted na tuhle znacku tak zkusime
- Citovat
- Upravit
Jeden čas syn nic jiného nejedl. Jedině tyhle jsem byla schopná do něho dostat. Je to teda už deset let. A všechno bylo v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Jojo taky měli děti období kdy chtěli spíš skleničky a kdy zas radši to domácí. Zvlášť mladší. Ten si pak hodně oblíbil značku nátuře&promise z Alberta, naštěstí je měli hodně často v akci 🤭
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Taky jsme měli období. A když jsem přidala povařenou cibuli, jedl jak prokopnutej ![]()
- Citovat
- Upravit
Maminky dáváte příkrmy Lupilu z Lidlu? Je to dobré nebo ne? jsou právě docela levné oproti Hipp a podobně tak mě to zajímá, děkuji