Příkrmy Sunárek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koj koj koj a ty hlavně pij hodně vody. Je to malé miminko, MM je to, co potřebuje, jak k jidlu tak pití, sunarek mu nenabizej, času dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, máte prosím některá zkušenost s rozpustným nápojem Sunárek? Konkrétně příchuť hruška s meduňkou. Náš malý (4 měsíce) zatím není na příkrmech vůbec. Zatím stále kojím napůl se Sunarem. Ale v těchto horkách jsem mu chtěla dát víc tekutin, protože mi přišel rozmrzelý a nesvůj, ale malý kojeneckou vodu vůbec nechce, proto jsem mu udělala tento nápoj. Ale přijde mi, že vždy když ho pil, měl buď větší kakání nebo ho trápily prdíky. Byla by náhoda, kdyby ho to trápilo vždy, když ho pil. Ale když on vodu nebo tak zatím opravdu nechce a v těchto vedrech ho nechci nechat jen na kojení. Máte některá stejnou zkušenost nebo nemohla jsem malému nějak ublížit, když jsem mu to dala pít, i když ještě nemá příkrmy?![]()
![]()
Já mám dítě na UM a tyhle čaje kupuju. Teď v létě dávám hlavně vodu na pití, ty čaje jsou slazené a to mě štve. Takže teď hlavně voda. Jinak ty bobany může způsobovat ta hruška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necpi do něj prosím takový sračky. Věř že kdyby měl žízeň vodu si vezme. Navíc kojeny dítě nepotřebuje vodu. Rozmrzela jsem i já z toho vedra.
- Citovat
- Upravit
Kojene dítě vodu nepotřebuje, ale asi bys mu s ní ani neublížila. Nicméně sunarek nápoj, to je jiná liga. Přečti si složení, je to cukr a nějaké chemikálie. Fakt mu to nedávej, klidně mu mohlo být špatně z toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojeni staci! Koj častěji a nebo raději podej vodu, tyhle granulaty jsou plné cukru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit