Příliš drahý dárek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7709
14.10.22 17:04
@Anonymní píše: :lol: :lol: :lol: :lol: nee, není to filtr, je to takový speciální kryt nad bazén. Máme ho pod stromem, furt plno listí a bince, vybrat to nejde, pořádně prefiltrovat taky ne. Prostě je to takový stan nebo jak to říct. Mně se to líbí, on to považuje za blbost. Tak asi tak.
Holky, muze se vam to zdat divny, ale je to prostě něco, co by mi fakt udělalo radost, úplně to tam vidím. Loni jsem dostala náušnice. Taky proto, že jsem je potřebovala. A pěkný. Každého potěší něco jiného. Já nepotrebuju 15 parfému, 20 řetízků, každý rok nový mobil atd. Ale na druhou stranu vysavač apod. bych pod strojkem najít nechtěla. Každém to máme jinak.@bjetuschka ale hovnajs trpitelky. Jen proto, že chci kryt na bazén? Vůbec.

Tak to stačí plachta na bazén a sobě si přej něco jen pro Tebe a pro svoji radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7709
14.10.22 17:07
@Anonymní píše: :lol: :lol: :lol: :lol: nee, není to filtr, je to takový speciální kryt nad bazén. Máme ho pod stromem, furt plno listí a bince, vybrat to nejde, pořádně prefiltrovat taky ne. Prostě je to takový stan nebo jak to říct. Mně se to líbí, on to považuje za blbost. Tak asi tak.
Holky, muze se vam to zdat divny, ale je to prostě něco, co by mi fakt udělalo radost, úplně to tam vidím. Loni jsem dostala náušnice. Taky proto, že jsem je potřebovala. A pěkný. Každého potěší něco jiného. Já nepotrebuju 15 parfému, 20 řetízků, každý rok nový mobil atd. Ale na druhou stranu vysavač apod. bych pod strojkem najít nechtěla. Každém to máme jinak.@bjetuschka ale hovnajs trpitelky. Jen proto, že chci kryt na bazén? Vůbec.
Tak to stačí plachta na bazén a sobě si přej něco jen pro Tebe a pro svoji radost.
@Anonymní píše:
@unuděná asi bych to nenazvala schválila, to mi přijde takové divné slovo. Ale jo, vedela jsem to predem a nic jsem proti tomu neměla.
Myslím, že je celkem jedno, jak to máme doma obecně s penězi. Každá rodina to má podle sebe. Ale ok. Máme účty zvlášť. Já k jeho znám heslo. Ale bez jeho vědomí tam nechodím, bylo by mi to dost proti srsti.

A teď si vezmi, že kdysi dávno jsem byla na rodičáku a od roka věku dítěte byl rodičák nulanulanic. Brigády nebyly možné. Tak to bych neměla ani z čeho přispívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
14.10.22 17:19

Mě by zajímalo, co byla ta věc za 33 tisíc.
Jako vážně, jestli to tu teda už nepadlo, mám pocit, že teprve tato informace vnese do problému světlo. :lol:
Ne jako vážně. Plachtu, jo? V domácnosti, která uživí provoz bazénu. Plachtu pod stromeček. Pro tebe?
Tady fakt nebude problém ta plachta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.10.22 17:22

Děvčata, není to zase ta, jak chtěla dávky na řasenku a křupky? Kdysi jí chlap vyčítal i zrcadlo.
Nepamatuji si, jak má ten nick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
14.10.22 17:33
@NiKina píše:
Mě by zajímalo, co byla ta věc za 33 tisíc.
Jako vážně, jestli to tu teda už nepadlo, mám pocit, že teprve tato informace vnese do problému světlo. :lol:
Ne jako vážně. Plachtu, jo? V domácnosti, která uživí provoz bazénu. Plachtu pod stromeček. Pro tebe?
Tady fakt nebude problém ta plachta.

Tak ten bazén bude pravděpodobně takovej ten s nafukovacim kruhem, nebo s těma tycema, ne nic, co by bylo drahy na provoz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
14.10.22 17:38
@AjaF píše:

nestačí, tohle je takové jakože letní zastřešení, už vím, co myslí, myslím, že mají stavěcí bazén, tohle se položí, na to se postaví bazén a ten je ve stanu. Jako natahovat denně plachtu, ráno sundat, večer natáhnout, to je jako opruz no tak to je snad ještě přidělání práce, nehledě na to, že co je bazén přes den odkrytý, stejně do něj padá bordel, s plachtou se někam táhneš. To by zase musela být alespoň ta navinovací a to je tedy o dost dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
14.10.22 17:40
@Lucy75 píše: :zed:
jsme různí a každého potěší něco jiného… kryt na bazén je tedy už dosti za hranou, ALE já si běžně na vánoce přeju zas nějaký nový lustr :mrgreen: samozřejmě vymazlený a designový a prostě Mně tohle udělá radost..
stejně jako chápu, když náruživé kuchařce udělá radost kuchařka nebo supr vychytaný kuchyňský robot…
každá ke štěstí dostat pravidelně novou kabelku nepotřebuje..

parfém a zlato je ovšem vyšší liga, tím nepohrdnu nikdy :mrgreen:

takže já v tom krytu až takový problém nevidím, jako spíš v tom, že se on cuká v poměru k tomu, že si koupil něco jen pro sebe za 33 litrů..
pokud nemáte společné finance, tak bacha na to, aby ty parfémky a šperky nakonec nekupoval někomu jinému a pak nezbývalo na technické běžné věci domů…

Nebuď bl-bá holka… ten kryt bych si ze společných peněz koupila MIMO Vánoce a jasně mu řekla, že zbylých 28 tisíc je fakt dost na to, aby vymyslel, co mne k těm kuchařkám pod stromkem může ještě Opravdu potěšit :mrgreen:

„Hodné holky“ často dopadají špatně, věř mi.

To je naprosto suprově sepsané. Chci mít takové vyjadřovací schopnosti jako ty :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
14.10.22 17:45
@Arboretka píše:
nestačí, tohle je takové jakože letní zastřešení, už vím, co myslí, myslím, že mají stavěcí bazén, tohle se položí, na to se postaví bazén a ten je ve stanu. Jako natahovat denně plachtu, ráno sundat, večer natáhnout, to je jako opruz no tak to je snad ještě přidělání práce, nehledě na to, že co je bazén přes den odkrytý, stejně do něj padá bordel, s plachtou se někam táhneš. To by zase musela být alespoň ta navinovací a to je tedy o dost dražší.

Jj, my plachtu natáhli asi 2×, dalsi rok jdme ji vyhodili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
14.10.22 18:28
@Kelsey píše:
Děvčata, není to zase ta, jak chtěla dávky na řasenku a křupky? Kdysi jí chlap vyčítal i zrcadlo.
Nepamatuji si, jak má ten nick.

Hmmm to by sedělo, přeci jí všichni záviděli krasny dum s bazenem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
14.10.22 18:35
@Pidulka1991 píše:
Hmmm to by sedělo, přeci jí všichni záviděli krasny dum s bazenem :think:

Já si vzpomněla ještě na tu, co měla problém se sousedem a bordelem v bazénu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
14.10.22 18:37
@Kockazvysocan píše:
Já si vzpomněla ještě na tu, co měla problém se sousedem a bordelem v bazénu :zed:

Ta mě taky napadla, ale teď takový dizkuse dáva tato @Lilale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
14.10.22 18:44
@Pidulka1991 píše:
Ta mě taky napadla, ale teď takový dizkuse dáva tato @Lilale

Tak ta je taky výživná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
14.10.22 19:17

Přijde mi docela komické, aby si va dospělí dávali dárky, zvlášť způsobem: „Dívej, tohle chci.“ Plachta na bazén je podle me normální věc, která se prostě koupí, kdyz je potřeba, ne dárek. Ale podle toho, co píšeš, máte doma hlubší problém než je listí v bazénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
14.10.22 19:29

@Trojlístek dík, praxe tiskové mluvčí :mrgreen:

Jinak myslím, že jsme zakladatelce docela otevřely-i oči, což je moc fajn, protože byla velmi nalomená, zda by jí čistě náááhodou nestačily ty dvě kuchařky za 600 Kč :zed:

přijde mi dost ponižující, jak celkem dost velká část žen na rodičáku finančně skončí… v jakési naprosté závislosti na „pánovi velkomožném živiteli“, který se v té pozici logicky začne rochnit a utahovat kohoutky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
14.10.22 20:21

Manžel? Tak v tom případě jsou peníze společně a máte o tom rozhodovat oba. Tam není žádné co kdo komu platí. Je to SJM a vyřízeno. Já se divím kolik lidí tohle ještě pořád nechápe. Dále pokud ty pecujes o děti a nemáš plat, on jako manžel je povinnen tě živit a zajistit ti stejnou životní úroveň. To stejně pak platí pro tebe pokud on bude v situaci kdy nebude schopen vydělávat. Opravdu to není jen papír ale taky tam platí nějaký zákon. Doporucuji si ho nastudovat.

Příspěvek upraven 14.10.22 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný