Příliš drahý dárek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11092
14.10.22 20:29
@Lucy75 píše:
@Trojlístek dík, praxe tiskové mluvčí :mrgreen:

Jinak myslím, že jsme zakladatelce docela otevřely-i oči, což je moc fajn, protože byla velmi nalomená, zda by jí čistě náááhodou nestačily ty dvě kuchařky za 600 Kč :zed:

přijde mi dost ponižující, jak celkem dost velká část žen na rodičáku finančně skončí… v jakési naprosté závislosti na „pánovi velkomožném živiteli“, který se v té pozici logicky začne rochnit a utahovat kohoutky…

No přesně. Nicméně si pořád myslím, že takoví ti chlapi byli i před tím, jen to chce spolu bydlet a pozorovat, zkoušet.
A ne se hned se stěhovat, udělat si dítě, ono to nefunguje, tak dáme druhé a pak vyplave na povrch tady to a 1000 podobných problémů.
Lidi se prostě nemění a ty povahové vlastnosti vyplavou na povrch.
Měla jsem skvělého přítele (za mlada), dosud jsme kamarádi (přes 20 let), ale on má přes 45 let a pořád je sám.
Je lakomý, velmi nerad se o ty své finanční komodity děli a to i v minimálním množství. Přitom sám rád dárky dostává a přijímá je, ale on žádné nedává, jen popřeje a dělá jakoby nic.
A pořád se diví, že je sám, už jsem mu několikrát řekla v čem je problém a on to stále nemůže pochopit…

A k té tiskové mluvčí jsi chodila ještě na nějake školení? Nebo je ti prostě dáno :mrgreen: to musí mít i takový dar, umět smysluplně, krátce a výstižne se vyjadřovat. Chtěla bych se to naučit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
14.10.22 20:40

@Trojlístek

tak a) musíš mít dáno od přírody (na olympiády z čj jsem jezdila od zš a později i na recitační soutěže, Wolkerův Prostějov, O zemi kde zítra již znamená včera - snad mne za to dnes nezavřou :lol: )

za b) každá firma/společnost/instituce má určitý systém na vzdělávání lidí na pozicích (úrovně tedy velmi různé), u nás třeba bývala školení cca 2× ročně včetně mediatreninku, dost jsme mluvili na telku a rádia, tak aby to nějak vypadalo a člověk uměl reagovat i na nepříjemné situace a otázky v klidu..

Nejhorší zážitek pro mne asi byly Černé ovce, protože měl jejich tým tehdy relativně pravdu a já se musela zastávat „státní moci“ a to tedy moc příjemné nebylo… ;)
blíže případně sz, ať to tu neplevelíme… leč dnes už je vše přes soc. sítě a je to jinak, jede to přes příspěvky, tweety, fcb, prostě vše už je on-line…
já v úplných začátcích ještě nosila diskety do redakce místního týdeníku fyzicky :mrgreen: páč nebyl mezi námi internet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
14.10.22 20:46

@Lucy75 super, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
14.10.22 20:55

Tak já ale fakt jako neusnu, pokud se nedozvím, co stojí na druhé straně tý plachty a stálo to 33 táců. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
14.10.22 20:57
@NiKina píše:
Tak já ale fakt jako neusnu, pokud se nedozvím, co stojí na druhé straně tý plachty a stálo to 33 táců. :cert:

Tipla bych herní ntb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
14.10.22 21:15

@Pidulka1991 taky mne to zajímá, říkala něco vytuněného na jeho koníčka

může to krom herního ntb být klidně něco na sport či rybolov.. ty udice a udělátka dneska třeba..

nepočítám, že by hrál golf nebo jezdil na HARLEY DAVIDSON :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný