Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Milé maminky, chtěla bych rady a tipy na Primark, několikrát jsem navštívila primark v Londýně a byla jsem nadšená a jednou jsem byla v G3 v Rakousku (trošku zklamání, i ceny mi přišly trošku vyšší než v Londýně). CHtěla bych Vás tedy poprosit o Vaše postřehy a rady jaký primark vybrat (drážďany x rakousko). A pokud už tam budu na co se ještě zaměřit (potraviny apod.). Osobně mě podle různých recenzí a diskuzí více láká ten Drážďanský´, ale máme to trošku z ruky a tak by mě zajímaly typy abych tam nakoupila co nejvíc a co nevýhodněji a hlavně jestli se dá ten německý primark aspoň trošku srovnat s Londýnem (jestli jsou příjemné ceny a mega výběr).
Díky moc za vaše rady, tipy, nápady a jakékoliv postřehy…
Přeji hezký den =)
@Hajulka25 Rakousky primark neznam, Londýn a Drážďany jsou skoro stejny. V Londýně mi to prislo trochu hezci, v Drážďanech je to vic hrabarna. Ale ceny podobny, ne-li stejny.
Byli jse v Drazdanech v zari, kdyz bylo volno a ja z toho nijak nadsena nebyla. Docela hrabarna, koupila jsem tam nejak tricka, spodary, pyzama, elastaky a ponozky detem asi za 50€. Sobe bych si nevybrala lautr nic. Jet tam cilene do Primarku a ne na vylet, tak budu dost zklamana…
Já byla v Drážďanech v Primarku nadšená, ale v jiném Primarku jsem nebyla. tak nemohu srovnávat. Už se těším až porodím a pojedu tam na nákupy ![]()
My jezdíme pouze do Primarku v G3 u Vídně páč jsme ze Znojma, tak to máme kousek a za mě spokojenost, ano sice hrabarna, ale za cca 600€(byla jsem 3 krát během půl roku) jsem obnovila a naplnila skříň pro mě, manžela, dcerku a očekávaného syna ![]()
A před Vánoci a po porodu pojedu zase ![]()
V Mnichově neznám, ale v Linzi je naprosto priserny, maly vyber, mala plocha, vevitr spina, prach, bordel, smradlave kabinky plne prachu a chlupu
a my Cesky jsme byli jedine evropsky vypadajici zakaznice, ostatni vsechno bylo v cernych stanech s hadrem pres hlavu, loni v lete 2018 navstiveno a letos na prelomu ledna na unora a do tretice navstevu fakt riskovat nebudu…
Nej z Primarku je ten madridsky v centru na Gran Via - maji i lokalni hadry, tzn. Vice barev, spanelske napisy apod. ![]()
Ten V Drazdanech je takovy zlaty celkem cisty stred… ![]()
My jezdime obcas do Drážďan, tam je to fajn ![]()
Jinou zkusenost nemam ![]()
Brzy ma byt i u nás, tak jsem zvědavá ![]()