Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Ivousekk píše:
Aha, tak to je blby. Treba ja pepco miluju! Kvalita neni uplne super ale ty ceny..do pepca chodím každej mesic.
Pokud miluješ Pepco, budeš v Primarku spokojená. Já tyto druhy obchodů nesnáším. Cena nízká, kvalita a materiály tomu odpovídají…
Byla jsem 4 roky zpátky v Brightonu a po chvíli jsem utekla. Jsou tam fakt hadry.
Byla jsem tam parkrat, kdyz o tom vsichni tak basni a nic nekoupila. Nejak me tam nic extra nezaujalo.
@Ivousekk já byla minulý týden ve Vídni a nadšená! Vezla jsem plnou tašku věcí. Funguje to stejně jako všude jinde - když koupíš to nejlevnější, musíš počítat, že i kvalita bude odpovídat. Já tam kupuji i dražší věci a super. Mám z tama třeba sportovní funkční tričko už 3 roky a vypadá jak nové! Nemá jediný žmolek a tak příjemný materiál jsem jinde nenašla. To samé legíny. Ty mám přes rok a nosím je doma doslova každý den. Jediné se nevytahaly a krásně drží. Ale je fakt, že to vše mám z Anglie. Ve Vídni jsem byla poprvé. Kvalita bude ale nejspíš stejná.
Tak my tam jezdíme cca co půl roku, máme to ale autem kousek. Spíš to bereme s holkama jako výlet, podíváme se tam i do jiných obchodů. Ale v primarku vždycky něco nakoupím, hlavně takové ty věci jako ponožky, trencle pro manžela (ty tam mají super, vydrží dlouho a manžel mi dá vždycky pokyn, kolik mu jich mám koupit), spodní prádlo pro mě. Jinak jsem tam kupovala trička, legíny - takové ty riflové - ty už mám dva roky a nosím je doma pořád - jsou super pohodlné. Botky jsem tam taky kupovala a zatím drží (rok), cena byla kolem 5 stovek. Takže za mě se tam určitě něco vybrat dá ![]()