Nejlepší obchod pro výbavičku Ostrava

Vendulik 12
9.5.19 16:32

Nejlepší obchod pro výbavičku Ostrava

Ahojky holky chtěla bych se zeptat na nejlepší kamenný obchod na výbavičku pro miminko. Lokalita by měla být Ostrava a také Polsko. Děkuji moc za rady. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
648
9.5.19 16:47

Hodně věcí jsem kupovala v OV v Sam Baby ( postýlka, monitor dechu, chůvičky, vanička, latkové plenky, povlečení, peřinu s polštářem, nějaké oblečení ), jinak oblečení za fajn ceny, ale přitom s hezkou kvalitou je třeba z Tesca, Lidlu. V Polsku jsem kupovala jen kočárek a to v Polském Těsíně hned za mostem vpravo ( budova bývalé celnice )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.5.19 16:55

Ahoj, nedoporučuji Babyplace. Tam jsme koupili výbavu včetně kočárku pro první dcerku a dokud jim tam sypeš peníze, tak se na tebe smějí, ale jakmile přijdeš s reklamací, tak jsou nepříjemní a arogantní… :roll: Teď pro druhé jsme kupovali asi před měsícem vše v Sambaby a tam super přístup. Paní se nám celou dobu věnovala, netlačila automaticky to nejdražší a nakonec nám celý nákup přivezl domů pan majitel. Takže tam naprostá spokojenost a přijde mi, že to tam vychází i cenově lépe, než v Babyplace. Ještě je potom v Ostravě Funbaby a Babyplaza, ale tam jsme po úspěšném nákupu v Sambaby už nedorazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.5.19 18:10

My jsme zas byli v Babyplacu spokojení, nakoupili jsme tam celou vybavicku. Všechno trpělivě ukázali a poradili taky dobře. Jednu reklamaci jsme měli a bez problémů.
V Sambaby se nám vyloženě nelíbilo a chytli jsme asi desnou prodavacku. Kočárek, který nám děsně vychvalovala byl úplně příšerný, takové chrastidlo, pořád nás otravovala osobními příběhy, jak si jedni známí koupili tatmto a toto. A celkově ten výběr kocarku měli slabší, to v tom Babyplacu bych si vybrala hned několik. Postýlku jsem tam taky nenašla dle svých představ.
Ještě jsme byli ve Fun baby, ale tam jsou spíše dražší značky a celkově je to tam takové neosobní, sterilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák