Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zadjěte na brafitting třeba do Caresse - je potřeba na vlastní tělo vyzkoušet víc velikostí a víc střihů a víc značek, abyste našla tu sedící.
Zkus https://www.astratex.cz/damske-pradlo/?…|70-j Změř se podle jejich tabulky a kdyby nebyla, zdarma vymění nebo vrátí peníze hned. Nakupuji tam a žádný problém. Asii dvakrát jsem vracela, protože nesedla, ale do týdne jsem měla výměnu doma a paráda.
Timo, Werso, Triola. Nejlepší je, když s výběrem pomůže zkušená prodavačka.
Caresse nebo Triola - v obchodech jsou zkušené prodavačky, které fakt bra-fitting umí.
Na nějaký eshopy se vykašli, je potřeba si vyzkoušet, v Caresse jsem onehdy strávila 1,5 hod a prodavačka byla kupodivu stále příjemná.
@Halamka Z astratexu jsem vyzkoušela snad všechny a některé dřely hned, pár mi fakt sedlo, ale při větší práci nebo pohybu zase dření ![]()
@osvc To chce zkusit různé střihy, mě nejvíc sedí střih podobný bardotce nebo balconetce, tam bývají kostice dost nízké.
Www. Vip-prádlo. cz mají všechny možný velikosti a jsou schopny usit i na zakázku. Mají různé střihy a různé vysoký stred. Mam od nich plavky a jsou bezvadny - padnou nadherne. Mam ale D ale vím ze ze mají i J.
@divine woman @histep Byla jsem takhle taky přes hodinu v krámku, odešla jsem se super padnoucí, fakt jsem o ní nevěděla, to jsem se ošívala, hýbala, ale pak jsem ji měla celý den a už po půlce dne mě dřela zase vedle podpaží ![]()
@Heivka Bardotku mám taky, ale já bych asi potřebovala, aby ramínka šla víc zvnitřku, jak to jde ze strany, tak mě to prostě dře.
@osvc píše:
@Heivka Bardotku mám taky, ale já bych asi potřebovala, aby ramínka šla víc zvnitřku, jak to jde ze strany, tak mě to prostě dře.
Tak si dojdi do prodejny ať ti nasiji podprsenku na míru a dej jim představy - popřípadě dones starší podle které to chceš usit
Jedná se o tuhle červenou část, aby to bylo jasný, popsala jsem to jako tatar ![]()
@Anonymní píše:
Www. Vip-prádlo. cz mají všechny možný velikosti a jsou schopny usit i na zakázku. Mají různé střihy a různé vysoký stred. Mam od nich plavky a jsou bezvadny - padnou nadherne. Mam ale D ale vím ze ze mají i J.
Proč anonym? ![]()
@Lioness34 píše:
Tak si dojdi do prodejny ať ti nasiji podprsenku na míru a dej jim představy - popřípadě dones starší podle které to chceš usit
Asi budu muset, jen nechci vidět tu cenu ![]()
Chystám se někdy příští týden do Prahy, tak je třeba ještě nějaký jiný dobrý obchod kromě Caresse?
Mam 65G, taky problem, sice me nedrou, ale v tech mistech mi lezou „speky“. I kdyz jsem hubena a zadny nemam. Treba s tilkem to vypada divne, blbe. Pry jedine odriznou, nic se s tim neda, ani vycvicit, cvicim dost. Jedina sportovni podprda to nedela.