Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mam 65G, taky problem, sice me nedrou, ale v tech mistech mi lezou „speky“. I kdyz jsem hubena a zadny nemam. Treba s tilkem to vypada divne, blbe. Pry jedine odriznou, nic se s tim neda, ani vycvicit, cvicim dost. Jedina sportovni podprda to nedela.
@aidik Konečně někdo
Mám taky sportovní, která je super a nedělá to, ale jak píšeš, pod tílko, šaty tahle vypadá divně, nejhorší je, že bez ramínek mít nemůžu ![]()
Presne, saty proste jen takovy, aby pod ne sla normalni podprsenka. A vyber zadna slava. Rada bych jeste vycpanou, ale v gecku mam proste smulu. Takhle v tricku vypadam jak naka s ackama s pushupkou ![]()
@aidik Souhlasím, já si fakt vyberu, že mě sedí košíčky, obvod, ale asi bych jen musela sedět a nehýbat se ![]()
Já miluju Prima Donny- třeba ty Deauville jsou až do J:
https://www.lechaton.cz/…na_P224.html
@osvc píše:
Chystám se někdy příští týden do Prahy, tak je třeba ještě nějaký jiný dobrý obchod kromě Caresse?
Správná podprsenka. Obojí (i Caresse) je na Vinohradech, dá se zvládnout v jednom zátahu.
@Jeremi píše:
Správná podprsenka. Obojí (i Caresse) je na Vinohradech, dá se zvládnout v jednom zátahu.
Kouknu, moc díky za tip
Měla jsem jednu fakt super, ale už ji přestali dělat a mají jiné.
@osvc jasné ze je to pálka ale zase si ji nekupujes každý týden a mít podprsenku která sedí je základ, bez toho nelze být
na narozky svatky Vánoce popros ať ti da manžel /partner plus rodiče raději finance - i 100- 200kc lepší nežli bonboniera
a mamce bych i řekla na co… ![]()
@Lioness34 Nemám moc představu, co stojí ušití, ale běžně platím za podprsenku 1.500+, takže mám představu kolem 3 tisíc za ušití
Mamku nemám ![]()
@osvc píše:
@Lioness34 Nemám moc představu, co stojí ušití, ale běžně platím za podprsenku 1.500+, takže mám představu kolem 3 tisíc za ušitíMamku nemám
Třeba to nebude až tolik… zkus se na to zeptat.
jako pevná krásná podprsenka co sedí je základ každé ženy
a pokud je peres v ruce nebo speciální šetrný program v sáčku tak se ti nezničí ![]()
Přesně tohle mi dělaly podprdy z HM (ale já mám vel. 65B
), teď mám myslím FF z Tesca, ale střih balconette a tam to nedělá… ale netuším, jak v tomto střihu s J košíčky… ![]()
@Lioness34 píše:
Třeba to nebude až tolik… zkus se na to zeptat.jako pevná krásná podprsenka co sedí je základ každé ženy
a pokud je peres v ruce nebo speciální šetrný program v sáčku tak se ti nezničí
Máš pravdu, je to základ, o podprsenky se starám jako o děti, zvláště o ty padnoucí, ale větší prsa něco váží, je to na tu tkaninu zátěž, takže stejně mám podprsenku maximálně na rok a půl, pak už ji nosím jen na zahradu.
@osvc píše:
Máš pravdu, je to základ, o podprsenky se starám jako o děti, zvláště o ty padnoucí, ale větší prsa něco váží, je to na tu tkaninu zátěž, takže stejně mám podprsenku maximálně na rok a půl, pak už ji nosím jen na zahradu.
Každý měsíc si dej 250kc bokem a mas na podprsenku navíc každý rok
pak jako když ty peníze najdeš
já mam velikost snadněji dostupnou, ale taky ne každá mě sedí - ale lip se shánějí… podprsenka je základ. Mam jich tedy hodne. Já jsem na tohle blázen - to si hlidam od mladých let, abych prsa měla hezká. Proto říkám ze je to základ _ vůbec když mas velká prsa. Do spodního prádla se vyplatí investovat. Když mas super prádlo tak se citis dobre. Já to tak mam i když jsem v teplakach ale mam hezké prádlo tak proste je to úplně jiny pocit ze sebe než tzv prádlo na doma. Proto já cokoliv tzv na doma ihned dávám pryč… pro ženu je to základ
je to k nezaplacení ![]()