Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím,
v pondělí se chystám do Primarku. Někde jsem slyšela, že mezi Primarkem ve Vídni a v Drážďanech je rozdíl v cenách, je to tak? Ve Vídni prý laciněji než v Německu. Mám to do Vídně o 100km dál, tak přemýšlím, zda jet do Vídně nebo ne. Máte někdo zkušenost? Díky ![]()
@Nikocka Ceny mi přišly stejné - jak ve Vídni tak v Drážďanech, rozdíl jsem poznala až v Primarku v Londýně, tam mi to opravdu přišlo dražší. Ale teda nejlepší mi přišly Drážďany, mají to tam přehlednější, širší sortiment. Alespoň podle mě ![]()
@Terulli píše:
@Nikocka Ceny mi přišly stejné - jak ve Vídni tak v Drážďanech, rozdíl jsem poznala až v Primarku v Londýně, tam mi to opravdu přišlo dražší. Ale teda nejlepší mi přišly Drážďany, mají to tam přehlednější, širší sortiment. Alespoň podle mě
A neliší se třeba sortiment? Jako co země, to jiná nabídka. Koukala jsem na oficiální stránky Primarku, kde se mi líbily nějaké věci, ale v ten samý čas je v Drážďanech neměly.
V Linci oteviraji Primark 1.9. A je to v PlusCity
nevim teda jak bude veliky a co vse tam bude, ale z C. Budejovic a okoli jste tam za 2 hodky ![]()