Příměstský tábor i za cenu testů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66821
11.7.21 18:15
@j.a.n.i1 píše:
Jo, to souhlas, ja spis myslela, ze chapu, když si tabor jako podminku stanovi pcr test, aby nemuseli absolvovat tu pakarnu s pretestovanim kazdych 7 dnu.

nasi nabidli obe moznosti s tim, ze decka maji mit dalsi testy s sebou, nebo zaplati 200 za jejich. Pakarna to je, ale decka to maji nacvicene. Stihnou to behem par minut pred snidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.7.21 18:17
@j.a.n.i1 píše:
Jo, to souhlas, ja spis myslela, ze chapu, když si tabor jako podminku stanovi pcr test, aby nemuseli absolvovat tu pakarnu s pretestovanim kazdych 7 dnu.

my máme na výběr oboje, takže v pátek sfoukneme antigen s okamžitým výsledkem a jednu testovací sadu si poveze sebou. Mám je doma, tak aspoň budou k užitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
11.7.21 19:14
@neumisa píše:
my máme na výběr oboje, takže v pátek sfoukneme antigen s okamžitým výsledkem a jednu testovací sadu si poveze sebou. Mám je doma, tak aspoň budou k užitku.

Tak u nás by si ty testovací sady vezli 3…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.7.21 19:20
@j.a.n.i1 píše:
Tak u nás by si ty testovací sady vezli 3…

no a? Mám-li 3 tábornické děti, tak prostě budu mít 3 sady. nevidím problém. Já spíš vidím problém ve spolehlivosti dodávání výsledků PCR. Nemíním vézt dítě na tábor dodatečně jen proto, že se výsledky někde zatoulaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
11.7.21 19:28
@neumisa píše:
no a? Mám-li 3 tábornické děti, tak prostě budu mít 3 sady. nevidím problém. Já spíš vidím problém ve spolehlivosti dodávání výsledků PCR. Nemíním vézt dítě na tábor dodatečně jen proto, že se výsledky někde zatoulaly.

No, pořadatelé v tom evidentně problém vidí a proto trvají na PCR testu. Oni zase nejspíš nemíní řešit evidenci testů, jen protože některý z rodičů má problém s tím dojít včas na PCR test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.7.21 19:34
@j.a.n.i1 píše:
No, pořadatelé v tom evidentně problém vidí a proto trvají na PCR testu. Oni zase nejspíš nemíní řešit evidenci testů, jen protože některý z rodičů má problém s tím dojít včas na PCR test.

ale já přece nic takového nerozporuju… já jsem psala o našich podmínkách. pokud si to jiný pořadatel nastaví jinak, jeho věc. Pro mě je jednodušší poslat dítě se samotestem a naše podmínky to umožňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí